Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Pomurju

Učitelj harmonike

Glasbena šola Murska Sobota išče učitelja harmonike.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Natakar

Terme Vivat iščejo v Moravskih Toplicah natakarja za strežbo hrane in pijače.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zdravstveni tehnik

Ambulanta za otroke in šolarje živžav v Murski Soboti išče zdravstvenega tehnika.

Delovne naloge vključujejo delo v otroški ambulanti, kurativna, administrativna ter preventivna dela ter delo s pacienti.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Vzdrževalec

Javni zavod Krajinski park Goričko išče vzdrževalca.

Delovne naloge vključujejo opravljanje vzdrževalnih del tekočega in investicijskega vzdrževanja, vzdrževanje travniških habitatnih tipov in visokodebelnih sadovnjakov ter druga podobna dela.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, poznavanje zavarovanega območja ter izkušnje pri rokovanju z motornimi kosilnicami in motorno žago oziroma drugimi ročnimi orodji.

Monter sončnih elektrarn

Podjetje Vega išče v Pomurju monterja sončnih elektrarn.

Za prijavo je potrebna le nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Mariboru

Detektiv

Družba za upravljanje s terjatvami in detektivskimi storitvami Izterjava išče v Mariboru detektiva.

Delovne naloge vključujejo poizvedbe na terenu, iskanje strank in komunikacijo s strankami.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Organizator prireditev

Šport Maribor išče organizatorja prireditev.

Delovne naloge vključujejo organiziranje prireditev, pripravljanje programov, predlogov, pobud, poročil in analiz za direktorja, izvajanje ukrepov s področja varstva pri delu in požarne varnosti ter podobne naloge.

Za prijavo je potrebna srednja splošna oziroma srednja strokovna izobrazba, ter šestmesečne delovne izkušnje pri delu v športu.

Reševalec gasilec

Družba za razvoj infrastrukture išče reševalca gasilca za delo na Letališču Edvarda Rusjana Maribor.

Reševalec gasilec opravlja dela reševalno-gasilske službe, izvaja ukrepe preventivnega požarnega varstva, vzdrževanje in upravljanje gasilskih vozil in gasilsko reševalne opreme, pomoč pri sprejemih in odpravah letal, potnikov in stvari, vzdrževalna dela ter druga dela za organizacijsko enoto.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter zaključeno izobraževanje v gasilski šoli, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Knjigovodja

S. Oliver Slovenija išče v Mariboru samostojno knjigovodjo.

Delovne naloge vključujejo samostojno knjiženje računov in vodenje poslovnih knjig, knjiženje poslovnih dogodkov, terjatev in obveznosti ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja računovodstva ter enoletne delovne izkušnje.

Marketing asistent

Podjetje Asense išče marketing asistenta.

Delovne naloge vključujejo pomoč pri spletni prodaji, izpostavitev nove znamke, urejanje vsebin, urejanje naročil, evidenc ter urejanje spletne strani.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja marketinga in oglaševanja ter enoletne delovne izkušnje.

Delovna mesta na Ptuju in v okolici

Knjižničar

Osnovna šola Videm išče knjižničarja za opravljanje del v vzgojno-izobraževalnem zavodu.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja bibliotekarstva ter potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Računovodja

Zdravstveni dom Ptuj išče računovodjo.

Računovodja pripravlja in knjiži poslovne dogodke na ustrezne konte v skladu s predpisi, usklajuje in razčiščuje stanje kontov glavne knjige z analitičnimi evidencami in drugimi pomožnimi knjigami, knjiži stroške na stroškovna mesta in uporablja ključe, kontrolira celotni promet blagajne, sodeluje pri sestavi periodičnih in zaključnih računov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja ekonomije ter triletne delovne izkušnje.

Vzgojitelj

Strokovni center Mladinski dom Maribor išče na Ptuju vzgojitelja v vzgojni oziroma stanovanjski skupini.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja varstva otrok ter trimesečne delovne izkušnje.

Gradbeni delavec

Gradbeno podjetje Nival OAB išče gradbenega delavca za dela na gradbišču, pretežno pri nizkogradnjah.

Za prijavo ni potrebne posebne izobrazbe, so pa potrebne dvoletne delovne izkušnje.

Komentarji (1)

. (ni preverjeno)

Vid prijavi se za harmonikarja!

Starejše novice