Vir: Facebook Vatrogasci
Priljubljeno hrvaško plažo in žurersko lokacijo na otoku Pag je ponoči zajel obsežen požar.

Ponoči, okoli 3. ure, je zagorelo v Zrćah, priljubljeni žurerski lokaciji na Hrvaškem, poroča hrvaški spletni portal Index.hr.

Odstranili 200 avtomobilov

Iz klubov so morali evakuirati več tisoč gostov, iz okolice pa odstraniti približno 200 avtomobilov.

Vir: Twitter profil Francesco Rizzi

Gasilcem težave povzroča predvsem močna burja, ki je pihala vso noč in se še vedno ni umirila. Po poročanju hrvaškega medija je požar že od sedme ure zjutraj pod nadzorom.

Na terenu je bilo 50 gasilcev in 20 gasilskih vozil, pomagali so tudi prostovoljni gasilci in tudi letalo kanader, ki je s tremi vodnimi bombami odpravil nevarnost nadaljnjega širjenja ognja.

Je za požarom človeška roka?

Kot je dejal okrožni poveljnik Zvonimir Loncarić, je zgorelo okoli sto kvadratnih metrov trave. Policija še ugotavlja, ali je bil požar podtaknjen ali je šlo za nesrečo. 

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DROGA, ALHOHOL… (nepreverjen)

ZRČE NAJVEČJI CENTER RAZVRATA NA HRVAŠKEM, droga, alkohol, kurbarija. Dragi starši predlagam vam, da prej kot dovolite svoji deci obisk tega Zrča, si to sami pogledate kaj se tam in v okolici dogaja, ko to vidiš na svoje oči ti gre dobesedno na bruhanje. Hrvaška ne ukrepa ker se tu obrača veliko denarja, gosti pa so v veliki večini tuja mladina, pa se jim jebe za vse skupaj, glavno da služijo.

Eiio (nepreverjen)

Pozabil si dodati da je pa najvec homoseksualcev tam, v bistvu baza, tako da opiche koze pozor.

In reply to by DROGA, ALHOHOL… (nepreverjen)

Jaranee (nepreverjen)

In si fauš ka eni lejko ti si pa zafustriran/a ka si nej dobo/dobila? Mladi uživajte in se odklopite od vsakdana. Samo enkrat si mlad. V mojih časih smo tudi žurali v zrčaj in jebali vsepovprek. Pridejo leta in obdobje ko namenjaš čas družini ali zaradi toga nej trbej biti zagrenjen bedak.

In reply to by DROGA, ALHOHOL… (nepreverjen)

SirOliver (nepreverjen)

Opa, ti si pa poln življenjskih "modrosti" ...

In reply to by Jaranee (nepreverjen)

Klump (nepreverjen)

Debeli fuknjenec tij si pa največji socialni problem v državi in ti je žmetno ka tij nemreš tan pizdarije delati. Delat se rajši spravi peder zarukani.

In reply to by DROGA, ALHOHOL… (nepreverjen)

Klump (nepreverjen)

Tukaj se rejsan redno fiksajo z vsemi mogočnimi drogami,ni nobeno presenečenje da kasneje ima mladina hujših zdravstvenih težav..,v ton primeri se socialaši Bole skozi pridejo kot pa ti zdrogejranih z hepatitisom nafilani študenti...Bljak gonoreji in hepatitisom,pa triler pa vse to kar si mladi sebi napravijo

In reply to by Klump (nepreverjen)

Klump (nepreverjen)

Nej triler ampak triper san napiso.

In reply to by Klump (nepreverjen)

Gezebeuebdjdnd (nepreverjen)

Mislin ka če nekomi paše ite v zrče naj ide pa nej trebej tu nekaj doj srati. Aja ste na socialni pa nemate pejnez ka bi ta sli. Že biu neven keuko krat tan pa ce nehce nede hceu zeti droge je nede ce de jo pa hceu zeti de jo pa tudi v soboti nej samo v zrčaj. Maš tudi lejpa mesta za kopati se polek zrč ker je nej na otoki pag edino zrče plaža je tuj pino drugih lepih plaž…

Klump (nepreverjen)

Ja,to ka pa so pred teden dni nazaj posilili in zdrogejranih dve mlade avstrijke na zrću o tem ne pišete nika...

In reply to by Gezebeuebdjdnd (nepreverjen)

Starejše novice