Danka Ilić (vir: Facebook Vladislav Dajković)
Trupla srbske deklice Danke Ilić še vedno niso našli. A po mesecih molčanja naj bi zdaj končno spregovoril še drugi osumljenec.

Konec marca, natančneje 26. marca je na Banjskem polju pri Boru izginila deklica Danka Ilić. Po obsežni iskalni akciji in poročanju medijev v širši regiji je policija prijela komunalna delavca, S. J. in D. D. 

Izkazalo se je, da sta deklico zbila s službenim vozilom, njeno truplo pa nato odvrgla na deponijo. Še več, truplo naj bi kasneje prestavila na neznano lokacijo. Tako kljub neumornemu iskanju dekličinega trupla še niso našli,.

 S. J. pripravlja obrambo

Kot je znano, eden glavnih osumljencev v primeru pogrešane deklice Danke Ilić ni  želel sodelovati in je molčal. A zdaj naj bi se zgodil preobrat, saj naj bi se S. J. odločil, da bo končno spregovoril, njegov odvetnik je napovedal predstavitev obrambe, poroča srbski Blic.

Bo on odkril lokacijo trupla Danke Ilić, se sprašujejo mediji. Drugi osumljenec je namreč povedal lokacijo, kjer naj bi z drugim osumljencem odvrgla truplo, a ga niso našli.

Medtem pa je znani srbski odvetnik in politik Borivoje Borović ocenil, da trupla male Danke zaradi neprofesionalnega dela policije ne bodo našli nikoli.

Komentarji (2)

gdgdfgdfgd (ni preverjeno)

Spet en NATEG za pranje možganov!

Drr. (ni preverjeno)

Sobotainfo - gnoj od gnoja ste!

Starejše novice