Priljubljena veriga hitrih restavracij ob visokem jubileju v tujini uvaja številne spremembe, jih bomo deležni tudi v Sloveniji?

McDonald's je že dolgo sinonim za hitro prehrano in priljubljene okuse, ki so navduševali generacije. 

Ob praznovanju 50. obletnice verige v Združenem kraljestvu in na Irskem pa prihaja največja sprememba menija v zadnjih desetletjih. 

McDonald's se pripravlja na predstavitev novih in izboljšanih verzij svojih priljubljenih burgerjev, obljubljajoč, da bodo okusnejši kot kdajkoli prej. Če bodo novosti uvedene tudi v Sloveniji, pa še ni znano.

Priljubljeni burgerji, kot so Big Mac, Quarter Pounder s sirom in klasični Cheeseburgerji, bodo deležni drobnih, a pomembnih sprememb v recepturi. 

McDonald's zagotavlja, da bodo novi burgerji ponudili boljši okus in več zadovoljstva za stranke. Od dodajanja čebule na žar za izboljšan okus do spreminjanja načina pečenja govejih polpetov za še bolj sočen okus – McDonald's vztraja, da so te spremembe ključne za ustvarjanje najokusnejših burgerjev doslej.

Slika je simbolična.

Spremenjeni okusi za večje zadovoljstvo strank

Spremembe, ki so bile že uspešno preizkušene v Avstraliji in Združenih državah Amerike, so navdihnile McDonald's, da jih prinese na trge v Združenem kraljestvu in na Irskem. 

Spremembe v načinu priprave burgerjev, vključno z bolj pečenimi govejimi polpeti, dodajanjem čebule na žar in uporabo sveže solate, obljubljajo bolj intenziven okus in izboljšano zadovoljstvo strank.

Gareth Pearson, glavni restavracijski direktor McDonald's Združenega kraljevstva in Irske, je dejal: »Medtem ko praznujemo 50. obletnico McDonald'sa v Združenem kraljestvu, z veseljem predstavljamo naše izboljšane klasične goveje burgerje. 

Nenehno uvajamo inovacije in izboljšujemo svoj jedilnik, in ugotovili smo, da zbirka komplementarnih majhnih izboljšav ikoničnih hamburgerjev pomembno vpliva na okus.«

Slika je simbolična.

Z novimi uniformami podpirajo individualnost zaposlenih

Poleg sprememb v recepturi se McDonald's prav tako osredotoča na izboljšanje izkušenj svojega osebja. Nova 'vključujoča' uniforma omogoča osebju, da nosijo oblačila, v katerih se počutijo udobno, s čimer podpira njihovo individualno identiteto. 

Slika je simbolična.

Z enotnim preizkušanjem lahko zaposleni izbirajo med različnimi kroji in slogi oblačil, vključno s klobuki, kavbojkami in celo tekaškimi hlačami, kar prispeva k ustvarjanju prijetnejšega delovnega okolja.

Obeta se nova doba okusov in udobja pri McDonald'su, ki bo navdušila tako ljubitelje klasičnih burgerjev kot tudi osebje. 

Spremembe menija in izboljšanja izkušenj z osebjem označujejo mejnik v zgodovini verige, ki ostaja v ospredju hitre prehrane in inovacij v industriji.

Komentarji (2)

klkčk (ni preverjeno)

whooper je meni dosta boksi v kingburgeri kak bigmac ali škoda ka nemajo bokši pomfri tej rezanci so nikšne nej

Mofo!

Te floskule o izboljsavaj lahko prodajajo praznoglavcem. Ni mi jasno, zakaj je BIG Mac tako majhen.

Jasno je, da brez vecjega dobicka teh sprememb ne bi bilo.

Starejše novice