Slika je simbolična.
Neznani storilec je med prepirom v srce zabodel 31-letnega Belorusa in pobegnil s kraja dogodka. Zaboden moški trenutno v kritičnem stanju, storilca pa še iščejo.

Po poročanju Kleine Zeitung, je včeraj, okoli 21. ure, v eni izmed okrepčevalnic v Volksgartnu v Gradcu prišlo do hudega prepira med dvema moškima. 

Med divjim prepirom je neznani storilec izvlekel noč in zabodel 31-letnega Belorusa neposredno v predel srca. Storilec je nato pobegnil peš.

Hudo poškodovanega so reševalci oskrbeli na kraju in ga odpeljali v bolnišnico v Gradcu, kjer so ga pod nujno operirali.

31-letnik je še vedno v kritičnem stanju

Belorus je še vedno v kritičnem stanju in na intenzivni negi, dali pa so ga tudi v umetno komo, so danes sporočili iz tamkajšnje bolnišnice.

Kot še poudarjajo, so le z nujno medicinsko pomočjo lahko moškega pripeljali živega v bolnišnico. Urgentni zdravnik je na kraju zločina takoj posredoval in moškega ohranil pri življenju.

Storilec še vedno na begu

Tiskovni predstavnik tamkajšnje policije Fritz Grundig je za Kleine Zeitung danes povedal, da iskanje še vedno poteka, saj za identiteto storilca še ni izhodišč. 31-letnik je v umetni komi in od njega informacij še nekaj časa ne bodo mogli dobiti.

Na območju Volksgartna so se zato danes mudili številni policisti, ki so iskali dokaze o napadu.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
levak (nepreverjen)

Ta Sobota info postaja međunarodni portal. Bravo, bravo !

Clickbait (nepreverjen)

samo, kaj jeclickbait naslov. Ološ od ološa. Takšne klik portale bi trbelo zakonsko prepovedati.

nebodigatreba (nepreverjen)

ukrajinec, kdo drug!

Mama mia (nepreverjen)

To k nam tudi pride,ali je že in mi ne bomo izjema.

Starejše novice