Zvezda, MS

|

Dobre malice, nekaj časa, ker se preveč ponavljajo, vse ostalo pa ... V preteklosti sem jim že pisala zaradi obupnih wc-jev. Nobenega odgovora. Sedaj sem jim pisala zaradi istega problema ter zaradi nedosegljivosti po mobitelu, ko sem hotela naročiti malico na dom. Še isti dan sem dobila vzvišen odgovor, češ da so wc uredili, da so njihove stranke zadovoljne z njimi, navedla stacionarno številko za dostavo in še malo sprenevedanja ter hvaljenja o tem, kako odlični so.
Odpisala sem ji, da wc v resnici ni urejen in vprašala, zakaj potem imajo na dostavnem avtomobilu objavljeno mobitel številko. Brez odgovora. To, da bi mogla malo logično pomisliti in odgovoriti, je bilo zanjo že preveč.

Če imamo takšne delavce v turizmu, da so strašansko hitro zadovoljni z lastnim delom in miselnost, "če ti kaj ni všeč, raje odidiin bodi tiho", nič čudnega, če je stanje v Pomurju takšno, kot je.
Razviti svet razmišlja drugače ...

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Drugače

Razumem nezadovoljstvo, ampak če meni kje ni všeč tja pač ne grem. Očitno vaših opaženih napak ne nameravajo spremeniti, ne vem zakaj še naprej vztrajate?? Sicer pa, kolikor vem, plačujejo najemniki najemnino, ki ni majhna in verjetno si ne morejo privoščiti še take investicije, kot je obnova wc-jev. Tudi lastniki jim verjetno te obnove očitno ne bi obračunali od najemnine. Če ste pa mislili na čistočo wc-jev pa je to čisto druga zgodba...

Metka1234

Mira, in to vas tako fejst boli, da morate odpreti forum, pa boste vsako minuto preverjali, ce je se kdo drug kaj posinfo. Verjetno zaposleni tam ne hodijo na wc, pac pa hodimo stranke in ga pustimo taksnega kot je. Ne gre mi skupaj, da malico narocate na dom in sinfate njihove wc-je. Jaz imam pozitivne izkusnje z zvezdo, prijazni, okusne malice, prijeten ambient...

Metka1234

To, ce pa imajo zasedeno, pa je vrejetno ker jih klicejo za malice v tistem casu. Kaj jim predlagate naj si odprejo vec telefonskih linij? Oz. Naj cakajo vas klic, drugim pa naj ne dvignejo telefona. Tu vam niti ne morejo zaposleni nic pomagati, koo jih sprasujete taksne neumnosti;) joj. Vsaka cast tisti, ki se je pogovarjala z vami. Vcasih je res potrebno veliko potrpezljivosti pri delu z ljudmi. In cisto vredu vam je odgovorila. Jaz sem vedno delala tako, da sem ze cez pol minute ponovno klicala, saj vsak naroci hitro in se linija spet sprosti.

Mr. S

Mira, očitno spadaš v kategorijo ljudi, ki iščejo dlako v jajcu. Meni osebno je bilo pri Zvezdi vedno všeč, še posebej na decembrskih zaključkih. :)

Radio

Zakaj negreš doma na wc? Če vzameš malico domov. Morda jim želiš vrniti malico prejšnjega dne na wc-ju? Ne razumem.

Mira

Joj, zakaj komentirate, če niste zmožni razumeti ničesar in mislite, da je neka institucija ok, če je ok za vas? VAše mnenje je ni prav nič pomembnejše ali bolj objektivno kot moje.
V svoji površnosti se nekaterih zadev niti dotaknili niste, nekatere ste narobe razumeli.
Komentirala sem dva različna primera - zakaj bi ju opisala v ločenih postih? Ker sem Sobočanka, je normalno, da včasih grem k Zvezdi, le enkrat pa sem hotela naročiti hrano na dom. Kaj je v tem tako čudnega za razumeti?
Ne vem, odkod ideja, da so imeli zasedeno linijo - ne, sploh niso dvigovali telefona, in to kar trikrat v pol ure. Kdo pravi, da hodim tja, kjer sem nezadovoljna? Saj ne hodim več tja, od takrat naprej jih nisem več niti klicala.
Da iščem dlako v jajcu? Tudi če bi jo res - če bi bilo več takšnih, bi bil nivo delovanja institucij, restavracij itd., veliko višji. Sedaj pa ste vsi zadovoljni s takšno povprečnostjo, kot je, potem pa jamrate, da je Pomurje zaostalo. Nič čudnega ...

Vaše zadovoljstvo s povprečnim pa le omogoča to, da

mmm Kkk

Se pravi ka je vaš namen, samo javno pošinfati, ka se oni fkup poberejo? Meni se tudi katera gostilna ali trgovina že kdaj zamerila, pa nisem šla to na forum pisat, (da bi se popravili). Kjerkoli že delate, in me sploh ne zanima kaj delate, verjetno tudi lahko izboljšate nivo svojega dela. Predvidevam, da ste preveč izobraženi, da bi razumeli delovanje ene Zvezde.

Sploh pa se mi zdi, da zaradi Zvezde in takšnih nevšečnosti, ki jih navajate, ni zaradi tega Pomurje zaostalo. Šinfanja je tak preveč po forumih. To ni rešitev.

Že ste vse naredili, vedo za vaše težave ki jih imate pri njih, ne hodite več v Zvezdo, čemu potem to pisarjenje? Pričakujete, da ko uredijo Wc, telefon... boste spet hodili tja?

tralala

Žalostno je to, ka zaradi takšnih tečnih bab, šterin so valda vse k riti v življenje prinesli, de mogoče mejla Zvezda par gostov menje, ker so to njeno javkanje prešteli, dejansko pa verjetno polovica niti neje rejsan, oz. ima gospa velecenjena preveč visoke kriterije. Kak že napisano, podjetnik v MS je nej biti lejko in predvidevan ka se vsak fejst trudi.

Mira

Odgovor Zvezde: »Pozdravljena ga. … glede vašega dopisa, ki sem ga prejela, bi imela nekaj stvari za razčistiti in sicer, naša firma ni in nikoli ni bila v stečaju... prosim ne povezujte nas s podjetjema ZVEZDA- DIANA OZ. RADENSKA ZVEZDA DIANA, saj smo samostojna družba, ki nima nobene veze s prej omenjenima podjetjema. Omenjene stvari je potrebno preveriti, ne pa širiti dezinformacij.
Pri nas nimamo samo malic, ampak nudimo še mnogo drugih uslug (kosila, družabna srečanja, hotelske namestitve,... ) in z veseljem ugotavljamo, da so gostje z našimi uslugami zadovoljni že celih 5 let.
Glede WC-jev se zavedamo problematike. Problem je v tem, da vsi mislite, da smo javni WC in velikomimoidočih koristi naše sanitarije mimogrede, kar pomeni, da wc-je koristi veliko ljudi in res mogoče naletite kdaj na nezaželeno situacijo. Se opravičujemo.
Zagotavljam vam, da je zaklepanje na našem WC- že nekaj časa urejeno (ca. 3 tedne). »

Moj odgovor: »Spoštovani, prejela sem vaš odgovor, za katerega se iskreno zahvaljujem.
Ne vem, o kakšnem "širjenju dezinformacij" pišete. Če uporabnik interneta vpiše gesla "gostinstvo zvezda murska sobota" dobi enega prvih zadetkov tega:
http://www.bizi.si/ZVEZDA-DIANA-MURSKA-SOBOTA-D-O-O-V-STECAJU/maticno-p…
Obiskovalec interneta ne more vedeti, če sta hotel in restavracija/pivnica povezana ali ne in ga razna mešetarjenja s podjetji in imeni ne zanimajo. Zato bi bilo lepo, da "širjenja dezinformacij" obtožite bizi.si in ne mene. Če podatki na internetu niso urejeni, ste za to odgovorni vi, ne vaš gost, uporabnik interneta ali jaz osebno.
WC je slabo urejen in takšen je tudi, če ga ljudje ne uporabljajo kot javni wc - tam, kjer se skrbi za wc, so wc-ji čisti, ne glede na to, koliko ljudi jih dnevno uporablja. Kako umazani bi po vaši logiki morali biti wc-ji denimo v btc-ju? Pa niso - ker jih čistijo. Če pa vas moti obisk iz ulice - nekaj časa ste uporabljali kode in bi jih lahko še naprej, a verjetno je obisk iz ulice le izgovor.
Iskanje izgovorov in obtoževanje gosta, ki se pritoži, res niso način in ni čudno, da menite, da so vaši gostje zadovoljni. Verjetno si niti ne upajo povedati, kaj jih moti, ali to povedo samo drugim ljudem, kar je domače lokalni miselnosti, ali pa so njihove pripombe preslišane. Slednje se je že zgodilo tudi meni, ko na pripombo vašemu podjetju sploh nisem dobila odgovora. V razmislek naj vam bo naslednji članek. Hvala za pozornost, lep pozdrav!
http://www.finance.si/19091/Janelle-Barlow-Prito%C5%BEba-stranke-je-dar… »

Kot vidite, direktorica pričakuje, da bomo vsi raziskovali burno zgodovino Zvezde. Zakaj je isti e-mail naslov, če ni nikakršne zveze z bivšim podjetjem? To vas v vaši nedoslednosti ne zanima, kaj?
Direktorica je bila ponosna, da je zaklepanje na wc urejeno »že tri tedne«. Koliko časa pred tem pa ni bilo, pa ni zanimalo ne nje ne vas. Dolgo časa. Za štos sem šla preverit wc-je – šele zdaj so res boljši, vrata se dajo zaklepati, tudi papir je bil nameščen. Kljub temu me ne bo tja. Torej je pisanje doseglo vsaj delni namen – po zaslugi »tečne babe«, ne vas. Pomislite na to, ko se boste zaklenili vanj ali se bo spet pokvarila kljuka. :-)
Gost je gost, in če ga jemljete kot »tečno babo, ki jih je vse k riti prinešeno«, s tem pokažete, kako bi z gosti ravnale vi. Dober gostinec ve, da dela tudi za zahtevnega gosta, ne za povprečneža. Takšnih gostov si očitno želite vi – ker kvalitete ne zmorete? Okolje res zaznamuje človeka – ko sem povedala za zadevo nekaj znancem v Ljubljani in v tujini, se jim je zdelo normalno, da sem se pritožila. Miselnost. In mislim, da so ljubljanski, kaj šele tuji lokali na višjem nivoju kot naši, žal.
Neambicioznost je velika rak rana slovenskega podjetništva, turizma itd. O tem je pisal že marsikdo, tega nisem iznašla jaz. Pomurje zna le jamrati, kako zapostavljeno je – ne zaveda se, da zaradi tega . http://www.dnevnik.si/objektiv/komentarji/1042478651
Bolj kot vam verjamem temu piscu – ki je že večkrat dokazal, da ima znanje in svoj prav.
Zakaj sem pisala sem? Ker ni nobenega slovenskega portala ali foruma, kjer bi se ocenjevale gostilne, hoteli ipd. V tujini so - in jih zmeraj preverim, ko potujem kam, saj se tako lahko človek izogne marsikateri nevšečnosti.
S tem zaključujem debato z moje strani. Lep pozdrav! :-)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet