Zobozdravnik/ca

|

me leko predlagate kakšnoga zobara/zobarko kere je dober/a ter seveda sprejema še nove paciente. malo me ga/jo opište zakoj se van vide itd.
fala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Nataša Sukič

me leko predlagate kakšnoga zobara/zobarko kere je dober/a ter seveda sprejema še nove paciente. malo me ga/jo opište zakoj se van vide itd.
fala

Bojan Peček

Ge san zadovolen z dr. Pustai-ovo. Dela v zdravstvenon dome.

Kvalitetno in hitro opravi, korekten odnos, tak od nje kak od sestre.

Landini

Norčič-Berce Andreja, dela v Šavel centre. Kda se naročene, ideš notre, vse te lepo razloži, ka je OK, ka je nej OK. Tak ka mene je rejsan vrejde.

Nataša Sukič

šavel centre je zobar? nej san znala. pa tej dvej še gemavleta nove paciente oz. stranke?

Landini

Norčičova je še marca gemala, zdaj pa ne ven.

Ena, ki ni nobena

dr. Boris Egić- zdravstveni dom MS in ambulanta Rogašovci.
Zakaj?...zato, ker je prvi zobar, keri zna tudi poslušati, ka njemi maš za povedati...vse dosedanje zobarke so me samo postavile na stolec in kar neka začale delati pa šariti po zobeh...nobena pa mi nikoli ni nič razložila, kaj, kako in zakaj...če san kaj pijtala pa so le stežka kaj razložile. Meni komunikacija veliko pomeni, zato san z njim zadovoljna...vedno me posluša in mi vse razloži in odgovori na vsa vprašanja. Drugače pa dela dobro in ni grob, pa tudi sestra, ki dela z njim je zelo prijazna in ustrežljiva, kar se naročanja tiče. Če sprejema nove paciente, pa ne vem...po moje se vedno najde kakšna luknja...

Tyra

dr.Dejan Ebenšpanger,najbokši zobar v M.Soboti

Vsekakor! :):)

Nataša Sukič

ge pa dela tej dr. Dejan Ebenšpanger?
Za dr. Egić pa mo se šla pozanimat če še zemene tu v rogaševcih koga ker san dosta dobroga že čula za njega

A A

Iščem novega zobarja/zobozdravnico, pa bi prosila za kakšne informacije, koga priporočate (nekaj ste že napisali) - v Ms je polno nekih zasebnikov in bi res rada slišala kakšno mnenje od uporabnikov. Hvala vsem, ki boste svoje mnenje sporočili.

Zobek

Ponovno obujam temo :) Kdo je zadovoljen s kom, pa če jemljejo nove paciente.. ? :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet