Zobozdravnik

|

Katerega zobozdravnika priporočate v Murski Soboti ali okolici, ki jemlje na novo paciente?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Pika poka poka

Kiril korakov v Rakičanu. Ne vem pa, ali jemlje nove paciente.

istinka

Meni so priporočali Strupija, ampak na žalost ne sprejema več novih pacientov...

Gogsa

Tatjana Marjanovič

Catgirl

Tatjana Marjanovic zaradi asistenta 😍😛

jurejurko

po odgovorah sodeč kar kriza najti novega zobozdravnika v ms. Vseeno vam hvala za odgovore :)

Pikonca99

Tatjana Marjanovič V zdrastvenom dome Ms. Priporočam!

lolo

edino ona še jemle ker je zadnja prišla z mb v ms,drugi žal več ne,mogoče še Trajkovski
Strupi pa ide na drugo področje.

Rak123

Kaj pa pravite glede dr. Puhan Bojana?

Ninika Nina

Niti mrtva več nejden m njiemu, na prvem obisku mi je popravil 3 zobe naenkrat, za finale mi je na 3 zgoraj, se pravi na zob na vidnem mestu, vstavil črno plombo...na majico mi je tekla neka tekočina, ki je razžrla barvo...eh, najbolj grozni obisk zobarja...

nanan

Na spletni strani ZZZS imate seznam zobozdravnikov po mestih, ki še sprejemajo paciente. Tako sem jaz našla svojega.

Bindi

Mogoče še vedno jemlje nove paciente Mihael Podlesek v Bakovcih. Dober zobozdravnik.

N.

Jaz sem z njim imela zelo slabo izkušnjo zaradi neprimerne komunikacije in odnosa, kar sem mu tudi povedala in prekinila sodelovanje.

moni994

Prosim za kakšen kontakt za Tatjano Marjnovic

Warrioor

Angel Serafimov odličen zobar, Trajkovski znan, ka tudi še gemle.
Samo k Marko Horvate tan vne pre Mure se ne vpište, či vas boug stvoro. Stare je bil zajebane pa je kasero pa drgae cejne mel, poleg toga, ka slabo delo. Zaj pa sin še hujše. Zapravo mi je 3 zobej. Osebje ma katastrofalno. Kolega mi je pa me je ščel za ne ven kelko pejnez obrnote pa me znoriti, od bejleh plomb, do vsega drugoga me ščel masne pare zejte!!! Katastrofa, mogo san popizditi pa ga poslate nekan. Samo za pejneze se njeme ide, poleg toga, ka ma ordinacijo ma kak iz pantiveka, vse staro pa ta njano. Razmin, kakšne profesionalce, ka majo zriktano pa aparature na meste pa si te cene v nebo nabijajo ali on? Nema šanse, ka se to privoušče. Vglavnon, ne prestopin več praga pri njeme po vsen ton! Bougi narod, pa starejši, ka se ne zavedajo kak jih rubi pa njemi pejneze ta nosijo, oni mi se smilijo pri tejh bougih penzijaj.Čuo san, ka pol sobote nešče več k njeme oditi pa se prepišejo. Ges san se prepiso, gda san biu pri njeme me je v 5 minutaj pregledno, nejsi je zeo časa za nikoj, .... ma vijdi se, ka se njemi ide samo za to kelko de zaslujžo. Na žalost, ... probajte par drugih doktorof pa te vidli kak so bokši po dele pa tudi cenejše. Nemo nikoga napelavo ali povedo mo pa istino. Kak kole, ...

ges san zdaj pri Angele pa je super, zeme si čas, pregled opravi resno temeljito pa v mejre, ma nekšen konkreten pa profesionalen pristop. Ges nemren nika prafti, kapo doj, doktor na mesti pa zaslujže se, ka ga doktor zoven. Znanje ma človik tak, ka ta spadneš. Hvala bogi, ka je gor prišo par zadev pri meni, ka man probleme z dlesnimi velke že 10 lejt pa mi prlej nihče nej nika pravo. Stručko je pa odnos ma, samo sprehvalin ga lejko po ton, ka saj prlej za doktorof trpo je KRALJ, .... Se vidi, ka je odpro poleg toga ka dela v zdravstvenon doume še privat ordinacijo. To si nemre vsak privouščiti, samo tisti, ka zna, ka dela! Če te k njeme šli nete razočarane, zaj pa kak ščejte! Vsak po svoje!

Warrioor

Znan pa, ka pou rodbine hodi na Hrvaško v Vinico, Poliklinika Galeković. Baje majo vse na fejst profesionalnon nivoje pa vsi po vrsti so se neven kelko implantantov tan dale narediti, pa prej ka pocejne pa fejst dobro. Za zobne aparate pa kolegica sprehvalila doj Polikliniko Delladio, polek Varaždina. Gda mi prinas resno vse prek pride se spakeran pa odiden tudi doj. To je tou od menej pa vupan, ka san van kaj pomogo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet