Ženske, ki prosijo denar

|

Že dalj časa opažam, da ena starejša ženska in dve njeni hčerki ali sorodnici po Murski Soboti prosijo za denar...s tem ni nič narobe, če te ženske denarja res ne bi imele...potekajo še okrog trgovinskih centrov in parka...mlajši imata s sabo.otroka in delata marsikatero sceno....najbolj me pa moti to, da se vsi že dve leti hodijo poleti kopat v kopališče, tam pijejo na veliko, kradejo sladoled...tja se pa pripeljejo z Bmw-ji in Audiji...ko so recimo pred Müllerjem one prosijo denar, moški pa jih čakajo na črpalki Omw in tam pijejo...so mislim da neki bosanski Romi....jaz proti Romom nimam nič...imam pa proti ljudem, kateri se pretvarjajo in izkoriščajo človeško dobroto...včeraj ji je en gospod dal 10 eur ker se mu je otrok zasmilil...je šla dalje in spet dobila...potem.pa.se vsede v BMW in se odpelje...prosim ne nasedajte tem ljudem, saj imajo več denarja kot mi eni.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Hasan iz azila

Nejsmo goule, nejsmo bouse, oča kradne, mate prouse... :)

sv

sibo hvala za opozorilo. ne dam več centa

Gost Gost

Pa trgovke morejo fejst paziti.

petrolaš

Ges san zadnječ vido, nekše hrvaške cigane ka so na petrole sceno delale, ka nejso za kavo mele v avtomate...

hj,kz

do mene so tudi prišle hčerka mama je pa bila vstran. Prosila je če ji lahko dam denar ka je iz bosne ka nema za avtobus. nejsan imel nič drobiža, san pa kasneje vido ka so na OMV na velko pili. ge sam pa neman penez ka bi odo na črpalko na pijačo

Landini

Zakaj se sploh s takimi ukvarjate. Pojdite mimo njega kot, da ga ni. Čas je, da se na te stvari navadimo tudi v manjših mestih. Tisti, ki denar res potrebujejo, ponavadi ne iščejo le tega na takih mestih. Če gnjavijo, jim lepo povedat, da te ne zanima in greš naprej.

Gost

Cigani kak cigani pac na ramenih drzVe in nas idijotov ki placujemo davke zivijo lagodno zivljenje! Le vkup le vkup uboga gmajna

Nej vsi

Sama san romkinja pa je stala pred banko ta gospodična pa me pitala če mi lehko vedežuje. San.pravla nej hvala. Tri dni.kesnej isto, pa to nej samo mene sakoga sto mimo sou. Na živce mi idejo ka če so že tu (oni so iz bosne) naj ne delajo sramote vsen romom. Poleti delajo v kopališčo sramoto ka tan njihova mama z cotami v bazen odi pa tan sega boga zganjajo,pozimi pa prosjačijo. Te smo pa na koncu vsi isti.

Mucccc

ohoho najdeš jih na len festival,Portorožu... naj si malo policija PPMS tou vrejd zeme beračenje je prepovedano ter teh hčer in njenega moža je potrebno malo pameti spravit v park pa v vodo... zdaj se vidi da cigani regijski pušča,borejci tega nedela

gostja

prosijo tudi denar pred trgovino lidl ...sedejo se pa v novejsi mercedes mislim da to najbolj prosijo begunci ...

Janka231

zdravstvenenovice.wordpress.com

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet