Zemlja za vrtove Cerop Puconci

|

Zdravo, Zanima me kak ste zadovoljni z vrtno zemljo iz Ceropa ( Ograceka ) Pa zanima me samo dejansko mnenje od tistih ka ste zemljo osebno kupele tan. Vse ostale “baba cula, baba rekla” “sosid pravo” zadeve me ne zanimajo. fala za vse informacije

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
piva

Ta zemlja ni vredna nič .Smo jo pripeljali na vrt .Smrdij ,kisila je predvsem pa je notri vsa nesnaga .Od zdravil in vse nesnage ki ljudje vržejo v koše .Mušic pa pritegne cele roje .Nikoli več .V Krogi dobiš presejano in zelo dobro

piva

AGM Lukač Božo 041 743 409

Antivaxxer

Mrtva zemla.

Kato

Ka to vrtna zemlja ali humus? Ka oboje odavlejo….

anton77

Bil san eden od prvih, ka san jo kujpo. Notri glažojn tak ka čuda. Ka blesavi lidgej notri v organske odpadke zmečejo, tou Cerop predela. Začne se pri tistih idiotih, ka v organske zabojnike mečejo glaže, plastiko, nesnajgo skratka. Najboukši domači kompost, 100% bio, garant!

zemlja iz ogračeka

Pred par leti smo jo naročili par kubikov za grede. Trikrat - prvič, zadnjič in nikdar več. Tak kak so ti že eni tu napisali, v zemlji so bile smeti, ostanki plastike, ostanki embalaže od zdravil in tak naprej. Še zdaj mi je žal tistih pejnez za zemljo in prevoz.

ZanimivoZelo

Kelko je meni jasno so vsi humusi delani iz bioloskih odpadkov. Zveza potrosnikov je celo delala teste kupljenih zemelj, tistih v vrecaj za roze… in so v dolocenih najsli celo viruse hepatitisov, tudi sledi zdravil itd. Zato tudi gor na njih pise ka trbej nucati rokavice. Tak ka so verjetno vse oporecne, pune zdravil in ostaloga stanja ka pac lidje mecejo v bioloske odpadke. Mogoce edino Bio zemlje nej?’ Verjetno pa morejo meti kaksne certifikate o primernosti,meritvaj? Ale to v banana republiki nika nej trbej? :) Jih je pito ze sto to?

čita

če hočeš kupit zemljo za vrt,pojdi v Dokležovje k Korošaku.Ima presejano zemlo s,sicer je nej poceni je pa ,kvalitetna.

Dule Savić

Samo k Korošaki nej!

Lkma

Zemlja za vrt more biti ziva. Je ziva? Ale samo lepo v vidi?

,7

Mešič ponuja zemljo ,če kdo rabi kolko sem videl je lepa in čista vozijo jo v Markišavce .Nalaganje zastonj in mislim ,da bi pripeljali tudi .Če želi kdo ite poglejte

Kampozemljo

Torej, ge zdaj lejko clovek kupe, dobro, zivo, kvalitetno zemljo za vrt?

Kmet.....

Nikjer, ker pameten gospodar zemlje ne proda!

Heeh

Jo pa proda trgovec :)

Bio pridelovalec

Zemlja oz kompost ir ceropa - ogračeka je daleč najkvalitetnejše bio gnojilo, ima kontroliran način predelave zelene bio mase in certifikat kakovosti, kot vem ga vsako leto zmanjka, ker ljudje ki se obnašamo prijazno do okolja to vemo..
Vse ostalo je laž in namerno zavajanje ljudi..

Ge?

Ge pa se lejko vidijo certifikati?

pipika

Vedno sem nabavila kompost iz Ceropa, pa nikoli , nikdar nobenega problema,
je kvalitetna, in pozna se pri vrtninah, da so bolj bujne in žive, ko rastejo, pa da niso takoj zabita tla, če je slučajno naliv.....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet