ZEITGEIST V KINU?
Zanima nas, koliko od vas bi si ogledalo triologijo filma ZEITGEIST na velikem platnu v kinu?
vaš Party Max
Komentarji
pa ne pride 3. del komaj oktobra? drugače pa sem za!
Bi si šel ogledat:) Pohvalno!
ZA
pa lejko kaserate za ogled filma, gelde na to ka je šenki? ka dvomen ka te ga vrteli brez vstopnine.
tau trbej pogledniti... sicer mao pretiravajo ponavadi... ali z zdravo mero kritike in razumom je film fajn za pogledniti ;)
ja
še eno pitanje,
za Four lions že znate če te ga vrteli?
www.imdb.com/title/tt1341167/
Pogledno san del 1 in del 2. Trilogije ne bi šou gledat v kino, bi pa pogledno tretji del v kinu. Tudi mene zanima, če in koliko mislite kasirati za vstopnino, glede na to, da je film uradno "zastonj!" Hvala za odgovor.
nej fala
Hja, predvidevam, da če je ogled filma brezplačen, potem tudi oni ne smejo kasirat tega..... vprašanje je samo, kako se potem stroški pokrijejo ??? ali jih nosi distributer ???
lp
Jaz bi Gospodar prstnov trilogijo glejdo, pa nej za kšenki
saj zato san glih pito. so one verjetno ščele tude kakše zaslužek, če pa ne kaseraajo pa toga tude nede. z 3eh odaneh kokic pa tak ne pokrijejo tiste prodajalke tan.
film odpira oči. če je šenki, bi si verjetno vzel čas
mja jako odpira oci xD
odpira oči tistin, ka so fčera kapute obrnoli, zdravomislečin pa nema kaj odprejti.
za ;)!
film je nategovancija prve vrste...
Boltzman de si v ton primeri ka te tou trilogijo rejsan vrteli, verjetno kar cejlo prvo vrsto zaküjpo.
@dexter: san ščel ge njega tude neka not vplesti, pa san raje njal na mere.
TotenKopf
paranoid crap
haha dexer bingo!!
filma san si sce sploj nej ogledno... sploh ne ven o kon se ide btw...
Hvala vsem za odgovore in predloge. Ena od poant filma je ta, da ni vse v denarju, zato bi bilo kontradiktorno, če bi kasirali vstopnino. :)
Vse skupaj je zgolj ideja v povojih. Glede na vaš odziv pa bi lahko postala nekaj več.
Lp!
vaš Party Max
definitivno ZA
Aleš Sobočan
jaz tud za .....
zanimijvo ka nede vstopnine.... ka de pa te? izhodnina? nažalost je gnesden nika več nej zašenke...
seveda. trbej širiti idejo. trbej neka spremeniti, vsi vidimo ka je neka narobe.
http://www.zeitgeist.si/ join
Zanima nas, koliko od vas bi si ogledalo triologijo filma ZEITGEIST na velikem platnu v kinu?
vaš Party Max