Zavarovalnica Sava - slabe izkušnje?
Ima kdo slabe izkušnje z Zavarovalnico Sava?
Komentarji
isusa boga če začan gučati.... s tem, da je Generali pa merkur pa ... itd.. še slabši...
VSE... zapomni si.. VSE zavarovalnice delajo s PLUSOM... se pravi, da komaj čakajo, da ti njim daš denar, tebi pa ne dajo nič. Vprašanje je samo, koliko so pripravljene popustiti.
Mel sem pri Savi zavarovani avto par let. Vse super dokler san nej mel enkrat poškodbe ogledala. Čeglih san mel zavarovana ogledala in stekla, so pravli, ka mi toga nemrejo povrniti. Od te dale san na drugi zavarovalnici. Par evrov je dražja, ampak ge san tisto razliko v ceni za par let plačo te kda san si mogo sam ogledalo menjavati.
Ahaa.. mel si to zavarovano, pa si nej dobo? Malo morgen...povej še kakšen detail...
Ne mislim se zagovarjati zdaj tu. Ogledala sem imel zavarovana, po poškodbi mi je med vožnjo padlo ven ogledalo iz ohišja, zavarovalnica pa sto in en izgovor. Za to jih ne rabim, da se bom z njimi pogajal pa jim grozil z odvetniki vsakič, ko bom kaj rabil od njih.
Imam nezgodno zavarovanje z dnevno odškodnino, bil nesposoben za delo več kot 200 dni, izplačali najprej za 8 dni.
Ko jim napišeš, da jih boš dal na sodišče, brez kakršnikoli drugih izvidov, izplačajo 120 dni, okoli 2/3 upravičenih dni.
Zdaj pa še pri invalidnosti komplicirajo.
Vse vrejdi pa prav ali da se kaj zgodi te obravnavajo kot talca oz papirologije ščitijo svoje interese ...TRIGLAV JE OČA PA MATI VSEM ZAVAROVALNIC
Damir12345, se strinjan. Nikdar nikših problemof. Rajše malo več dan za zavarovanje pa je mer.
nič dobroga neman za povedate o toj zavarovalnice. pred kratkin san mel nesrečo z avtojon in so mi nej ščele izplačati zavarovanja - mel san pun kasko. zgovarjali so se na neprilagojeno hitrost. sneg je bil, bilo je zmržnjeno in vozo san se v okvire omejitve. valda pa je zmržnjena cesta napravila svoje. gnide od gnid. služejo na lidaj kere trdo delajo. fuj.
Vrag je v drobnen tiski. Pa pred pisno prijavo škode se je dobro pozanimati kak obrazložiti poškodbo. Do zaj še sen vedno dobil izplačano škodo.
Jaz nisem zavarovana pri njih. In tudi nikolo ne bom. Je pa prijateljica imela zelo slabe izkusnje. Zavarovalni agentje nategujejo, na koncu kar povedo je ena velika sama laz, samo da se zavarujes pri njih. Zavarovalni agentka je rekla glede varcevanja prijateljici,ona je hotela prekinit varcevanje,da ce zeli ven denar dobiti mora placevati vsaj 3 leta. Zato je placevala. Po treh letih ni dobila nic. Nateguni
Ne želijo zavarovati sončne elektrarne, ker je znesek nekje okrog 100€ in se jim ne izplača.
Ignorirajo, se norčujejo in njihova prihodnost je propad.
Imam nezgodno zavarovanje pri njih, keroga trenutno prekinjan, mel san strete 3 prste na nogej. Daubo nejsan niti centa... invalidnosti nic... glede nezgodnoga cim dale kraj od njih.. za avto ka san mel povozene divjadi pred leti v 1 mesci 2x pa nikoli nic komplikacij do zaj...
zavarovalnica sava , najalabsa ko boste rabili nekaj od njih, lazu razloge iscu da nebudu placli ono kar imate vplaceno. nategljaj sami
zavarovalnica sava , najalabsa ko boste rabili nekaj od njih, lazu razloge iscu da nebudu placli ono kar imate vplaceno. nategljaj sami
Najslabša zavarovalnica Wiener Städtische, izredno prijazni, ko sklepaš zavarovanje, katastrofa pri uveljavljanju škode. Imel razbito steklo kamina, katastrofa referent, s težavo do zavarovalnine preko vodje. Voda na plinski peči spustila, priznali pravni temelj, zahtevali ponudbo, jim posredujem, ne priznajo. Sami niso želeli pridobiti druge ponudbe ali najti izvajalca in plačati popravilo. S sestavo tožbe in opominom pred tožbo komaj uspel z delno poravnavo. Drugačna izkušnja na Generali, ki so ob okvari plinske peči celo vztrajali, da vložim zahtevek za poplačilo škode.
Pri zavarovalnici Sava (prej pa Zavarovalnica Maribor) smo imeli v družini zavarovana dva avtomobila in hišo. Avtomobila smo imeli pri njih zavarovana že več, kot 40 let in v vsem tem času nismo imeli nobenega odškodninskega zahtevka povrnitev škode po lastni krivdi, prejšnji mesec pa smo na enem avtomobilu imeli poškodbo ogledala na parkirišču, vendar je bil zahtevek zavrnjen tudi po pritožbi.
Pri hiši smo imeli po toči poškodovane žaluzije in smo po večkratni intervenciji le dobili povrnjeno škodo po šestih mesecih medtem, medtem, ko so druge zavarovalnice takrat za enake poškodbe poravnale škodo po 14 dneh (Generali, Triglav).
Ko berem, da je imela Zavarovalnica Sava rekordne profite mi postane jasno, zakaj! Skratka v bodoče ne bom nikoli več ničesar zavaroval pri njih, čeprav sem bil njihov komitent več, kot 40 let! Enako bom svetoval vsem svojim prijateljem in znancem. Ta zavarovalnica je neznansko prijazna in vljudna, ko ponuja svoje usluge in zelo preračunljiva, ko je treba kakšno škodo poravnati. Odslej je moj moto: Zavarovalnica Sava 40 let in nikoli več, ampak res nikoli več ZAVAROVALNICA SAVA.
Tudi mi imamo na Savi zelo slabe izkušnje. 3 hiše, 2 avta pri njih vsa leta več kot 15 let prvo hišo, drugo 8 let in 3 hiša smo jo komaj kupili pred dvema letoma. Nikoli nič uveljavljali. Tretjo hišo skoraj v celoti obnovili ko pa je prišla toča in nam uničila skoraj celotno zgornjo mansardo so nam pa hoteli dati tak znesek, ki nebi niti strehe pokril. Da o odnosu iz njihove strani sploh ne govorim. Obravnavali so nas kot najhujše zločince in da si želimo na njihov račun okoristiti. Dobro da smo imeli neke prihranke ki so bili namenjeni za drugam da smo lahko vsaj toliko sanirali, da lahko spet živimo noter. Nas bo še pa čakal dolgotrajen proces odrekanja in dela, da bomo vrnili v prvotno stanje. Dobro da znamo veliko sami ker denarja za zunanje izvajalce nimamo. Nikoli in nikdar več z Savo in tudi drugim ne priporočam. Ko plačuješ si dober dokler te ne doleti nesreča. Potem vidiš njihov pravi obraz. Ker nismo imeli škod tega nismo vedeli. So pa zaščiteni kot sibirski medvedi. Vse si lahko dovolijo in očitno niso ne s strani inšpekcije, zavarovalniškega nadzora ne varuha človekovih pravic sankcionirani. Lojalnost strank jim ne pomeni nič če kdo misli da jim je vsa leta zvesti in bo kaj drugače. V obraz mi je rekla da to jim je vseeno....žal je tak.
Že več kot 5 let imam Kasko zavarovanje in ker ni bilo zahtev ni bilo problemov. Prejsnji teden grem uveljavljati škodo nastalo na parkirišču pridem do cenilca on poslika poškodbe (2 pokodbi-spredaj levo in desno zadaj) in pošlje "komisiji" , ki prek slik glatko ugotovi, da poškodba ni nastala z drugim motornim vozilom zato NE MOREMO IZPLAČATI!Ker imam zavarovano tudi divjad bom moral v primeru, da kaj povozim naložiti v prtljažnik, ker obstaja možnost, da mi Komisija ugotovi, da ni šlo za divjad ampak za potepuškega psa ali mačka!!!Vidim, da so se vrgli v vse sfere zavarovanja in ker so se preveč raztegnil je odeja premajhna tako, da pozor za bodoče stranke SAVA ZAVAROVANJA! Skratka poden čakam agenta da prekinem Kasko, ker nimam več zaupanja v njih!Imam še zavarovano šlepo pa če se kaj zgodi mogoče ta Komisija ugotovi, da je avto vozen kljub temu da kuha!!!!
Zaprite vrata!
Lep pozdrav.
Mene pa zanima zakaj ste mi priznali samo 20 dni bolniške ko pa sem bil na bolniški celo leto?
ŠKODNI SPIS: NAŽIVZATS-00462/24
Lep dan
Beno Rožanc
Moram potrkat ,zaenkrat samo dobre , pa sem imel že kar nekaj zahtevkov od udara strele , toče , požara ! Pri njih imam zavarovano hišo ! Je pa res da sem že slišal nekaj kritik na njihov račun , ampak po mojem je največ odvisno kako se razumeta z agentom ...
pozabil dodat , imel okoli 35 let VSE zavarovano pri Triglavu , od hiše , avta, živine , kot tudi zdravstveno , potem pa so me orenk nat****li pri zavarovanju AO50 za mamo ki je umrla mesec preden prezgodaj preden je potekla karenčna doba 2 leti in sem tako dobil od 592€ vplačanih premij 132€ nazaj ... tako da sem potem vse prekinil in s Triglavom doživljensko zaključil !
Katastrifa Sava, moj avtomobil parkiran na mestu in se je njihova gospa na polno zabila in priznala krivdo, sava ne prizna in moram mon nov-razbit avto plačati sama. Prav upam da se bo Pavlič Gregorju nekdo tako zabil kot meni in bo moral sam poplačati škodo ki jo je nekdo drug naredu! Bi se prišla tudi sama zabit, oa bova plačal on. Tako oni ocenijo skodo!
Prav vsem odsvetujem Savo, in vsem bom pivedala kakšno nategatorji ste, ker to je res nateg od zavarovalnice!!!!
Katastrofa Sava, moj avtomobil parkiran na mestu in se je njihova gospa na polno zabila in priznala krivdo, sava ne prizna in moram mon nov-razbit avto plačati sama. Prav upam da se bo Pavlič Gregorju nekdo tako zabil kot meni in bo moral sam poplačati škodo ki jo je nekdo drug naredu! Bi se prišla tudi sama zabit, oa bova plačal on. Tako oni ocenijo skodo!
Prav vsem odsvetujem Savo, in vsem bom pivedala kakšno nategatorji ste, ker to je res nateg od zavarovalnice!!!! Upam da vas zaprejo!
Nič slabega