Zastarele slike v članku Soboški svetniki sprejeli proračun
Včeraj sem slučajno na lokalni televiziji gledal prenos občinske seje v Murski Soboti in opazil, da je slika iz članka iz neke druge seje. Na tej sliki ni vidna gospa Brigita Perhavec, ki je včeraj sigurno bila prisotna na seji. Drugače jih je pa skoraj polovica manjkala.Da si vaši bralci ne bi narobe razlagali bi bilo res lepo, da slike ažurirate.
Komentarji
@marks
Pa tij si čisto betežen marks! Ka motaš tou tvojo Brigito. Vseeno če je na sliki ali nej, za drujgo je tak nej kak ka ovoga slejpoga Tončeka vozi gor pa doj.
marks, joj si pikolovski. Zakaj pa nisi ti šel poslikat seje pa spletni strani poslal nekaj slik? ...
@u3p_
O sliki mogouče:
Tij si shrani sliko, povejkšaj pa deni v okvir, ka kaj takšoga več dugo neboš glejdo. Slika de postala neponovljiva, kult, pa legenda.
Na se ostalo lejko samo dodan, ka si nej vrejden, ka sunce na tebej sija, pa ka se goloub na tebej posere.
u3p_ je ponosen, ka je svetnik. Čiglij se njemi v mestni svet nej uspelo uvrstiti na volitvah (mesto mu je prepustil njegov predmet poželenja župan Štihec, ki nemre biti in svetnik in župan). V zahvalo njemi zdaj ustvarjajo klone za šimfanje. Moj komentar za tej klone: Lejko ide seljak iz sela, ali nejde selo iz seljaka...
Se strinjan s sobochancem: sliko v okvir, ker se več dugo ne boš vido na sliki mestnih svetnikov MO MS
Ali kak je nindri indri v drugi temi nešče napijso: u3p_ (in kloni): ti si en navaden celec
@Sobochanec
Pa nej je tak, ka če se golob na tebej poserje, ka to (po ljudskoj vraži) srečo prinaša? :)
Samo ste eni trčeni, telko vlačite tej SDS pa toga Celeca po zobaj, pa ka nejste še gor prišli ka njemi s ten reklamo delate? Ista fora je bila z Murkojon, etc. etc....
rizla.....
pa mb ma murkoja, ms pa celeca....ahahaha
ali ova zmaga: ti si en navaden celec :))
@direktna
NEJ je vrejden, ka ga štokoli posere.
Ovi tan prejk bi pravli Poden, ges pa poven Gnüjs.
Ka pa,če je bila betežna???!!!
Včeraj sem slučajno na lokalni televiziji gledal prenos občinske seje v Murski Soboti in opazil, da je slika iz članka iz neke druge seje. Na tej sliki ni vidna gospa Brigita Perhavec, ki je včeraj sigurno bila prisotna na seji. Drugače jih je pa skoraj polovica manjkala.Da si vaši bralci ne bi narobe razlagali bi bilo res lepo, da slike ažurirate.