Zaresovi kandidati v Pomurju
Zanima me kakšno imate kaj mnenje o vseh zaresovih kandidatih iz prekmurja , ki kandidirajo na državnozborskih volitvah 4.12.2011. Ker se sam ne moram nekako odločiti, če jim naj zaupam svoj glas ali ne. In če ste imeli kakšno izkušnjo z katerim izmed kandidatov prosim če jo lahko delite z nami.
Komentarji
Še tako slepa kura zrno najde - pri teh kandidatih, pa žal ni tako; nobeden si ne zasluži prestop v parlament. Stranka Zares je najbolj nekredibilna stranka v vsej zgodovini samostojne Slovenije. Še Opankovič se mi za nianso, ampak res samo za nianso bolj dopade. Še največ veselja pa bomo imeli če nobenim od tehdveh strank ne bo uspelo priti v parlament in bosta za vse večne čase izginia z političnega parketa in odšla na smetišče zgodovine kot največji sleparji!
sparky: kar mirno spi in 4.decembra obkroži SDS, če le nisi iz Murske Sobote, kajti tega Kolmaniča niti Bog ne pozna!?
Stranka Zares po dosedanjih anketah niti pod razno ne more prestopiti parlamentarnega praga.
Koga voliti? Pa nekaj boš našel... udeležba na volitvah je res prostovoljna, vendar vseeno neka obveza vsakega državljana in državljanke Slovenije. Aja, če si iz Sobote, ne voli SDS!
Fajn bi biilo da se vidva držita teme in ne favorizirata človeka, ki je za oblast pripravljen uničiti državo, ljudi ... Malo me celo spominja na Stalina.
Gledaj...
1. vodja stranke je Golobič.
2. "Gregor Golobič je priznal, da je v preteklosti lagal, ko na vprašanje novinarjev ni razkril, da ima lastniški delež v Ultri SUM."
3. Kdor laže ta krade.
4. takšen vodja in njegova celotna stranka nema kaj iskati v parlamenti.
OK, saj tak vsij povprek lepo govoričijo, ovinkarijo in mejšajo meglo, ampak vseeno...toga gulouba so doubili na laži.
Golobič, Rop, Kramar (nekdanji predsednik uprave NLB) so bili najbolj pridni, vzorni učenci Drnovška. Kje so sedaj? Učitelj je umrl, Rop se je umaknil nekam v Evropo (torej ni tako dober, ambiciozen, da bi vztrajal tule), Kramar baje vozi tovornjak, kar bi mu naj bila dolgoletna želja (to je človek, ki je dobil izplačano odpravnino 1 mio evrov), Golobič je sinonim za korupcijo, laž, nadutost.
Kakor je nekoč Bajuk pripeljal NSi na rob propada, tako bo Golobič enako storil s svojo stranko. Enostavno ne dojame, da je z njim konec in če hoče stranki dobro, se mora umakniti in to najmanj v Kočevske gozdove.
Sparky, na toj strani boš daobo neka informacij o kandidatih.
http://zita.zares.si/
http://sabina.rajh.zares.si/
Stranke Zares po letošnjih volitvah več nebo, ker takih strank ne rabimo.
@truplo; saj kdo pa je dal mopžnost Kramarju, da si vzame tako nagrado? Janša
Landini, nisi edini, kateri obtožuje Janšo za nekaj, kar ni kriv niti 1%.
Kot prvo, Kramarja so nastavili za časa premierja Ropa. V času Janševe vlade je banka izkazovala odlične rezultate (ker sem v tej banki delal, marsikatero številko vem oz. sem jo takrat vedel), dajali so se krediti. Seveda taki, za katere smo pozneje rekli, da so tajkunski. Takrat se temu še ni tako reklo, saj so imeli krediti v ogromni večini pokritje v delnicah, vrednostih podjetij, za katere so se najemali krediti. Zakonodaja je to dopuščala, to zakonodajo pa so si veselo nastavile leve stranke oz. lobiji s teh političnih smeri v nekaj letih. Ekonomsko gledano je napaka že to, da jemlješ veliko večino kredita ali vsega za prevzem podjetja... namesto za krepitev delovnih mest... Nekateri so dobili kredit celo na zaupanje kot Kordež. Kdo mu je dal kredit? Pogodbe niso vedno niti podpisovali podpisniki s strani banke, ampak nekdo "za", kakor se pravi.
Sama vlada ni imela vpogled v papirje... to je imel nadzorni svet. Kdo ga je vodil? Kdo je nastavil predsednika Nazornega sveta tovariša Žuniča, kateri je podpisal pogodbo Kramarju? Ta isti Žunič je bil leta 2008 kandidat za vodjo kabineta pri Pahorju, vendar ga je ta takoj izbrisal iz svojih želja, ko je zvedel za to pogodbo. Torej, kako, da smo komaj takrat javno zvedeli za to pogodbo, če bi lahko bilo vse javno. Ne mi govoriti pravljic, vsaj taki bančni dokumenti in razne kreditne pogodbe so tajnost. Samo spomnimo se, kakšen vik in krik je bil ob tisti fotokopiji, ki je dokazovala reprogramiranje dolga Laškemu za časa Draškoviča.
Ravno v oddaji Pogledi Slovenije je Janša izjavil, da so bili namigi, naj se Kramar razreši... dal bi jo naj Bajuk, kateri je kot finančnik verjetno že takrat slutil, da je lahko kaj narobe s tem ogromnim zadolževanjem. Ampak, niso ga hoteli, mogli ravno zaradi teh "dobrih" rezultatov, saj bi bila dobesedno mala revolucija. Lahko bi še pisal, pisal... kaj je sedaj kot rezultat vsega: banka bo težko v tej obliki, kakršna je sedaj, dobila denar za novo dokapitaliizacijo kot prvo, kot drugo po mojem nikakor strateškega partnerja in kot tretje obstaja potem spet možnost dokapitalizacije države ali odprodaja. In sedaj prodaj nekaj, kar skoraj ni več ničesar vredno.
Delal sem v tej banki preko 31 let in so me na koncu vrgli iz službe kot staro cunjo. Pač z izgovorom zaradi poslovnih razlogov, prav tako še nekaj sodelavcev iz drugih regij. Imeli smo pač to nesrečo, da smo delali v oddelku, ki je bil neka vrsta podpora poslovanju... Nekateri smo z izgubo služb plačali slabe naložbe, kraje ipd... šolanih ljudi v banki.
Da spet preidem na Kramarja: baje sedaj vozi priklopnik in skupaj z drugimi šoferji čaka na carinah, mejah... in da mu je to bila življenjska želja, da počenja nekaj takega. Ne vem, ali se dela norca iz ljudi, ali pa to resnično čudi. V krogih banke je bil vedno velika skrivnost, ko je bil še predsednik banke: ni hodil v družbo, ni pil in kadil, bil je tako glede življenja baje pravi asket, pravi naslednik velikega učitelja Drnovška. Vseeno ga ni motilo, da je vzel mislim da celo 1,25 mio evrov nagrade za delo, katero je opravil skrajno slabo.
Ja, ja, spet bo kriv Janša! Tudi za notranje zadolžitve in še kaj, ane?
Zanima me kakšno imate kaj mnenje o vseh zaresovih kandidatih iz prekmurja , ki kandidirajo na državnozborskih volitvah 4.12.2011. Ker se sam ne moram nekako odločiti, če jim naj zaupam svoj glas ali ne. In če ste imeli kakšno izkušnjo z katerim izmed kandidatov prosim če jo lahko delite z nami.