ZAMASKIRANCI
Po MS baje odijo 3 moške pa 1 ženska z bejlime maskame. Par oseb so že napadnole. Enoj ženske so fkradnole vo z torbice pejneze, telefon, ... Dejansko vse ka najdejo, zemejo. Zbile so tude starejše lidij ( Dom upokojencov; kak je biu stare Denko - gostilna ).
Zna što kaj več o ton????
Komentarji
Ja, ja... odijo s sveto Lucijo pa lagoji deci očij vo kopajo :D
Vi mislite ka so tao laži, ampak na žalost je tao resnica. Stare so približno 20 lejt. Moja teta jih je tuj vidla. Ponavade se zbejrajo v Caffe Parke.
V Caffe Parki ja, ka jih nede nišče vido! :)
Ge san tudi čul tou pa san mislo ka je zajebancija! Nosijo prej maske iz enga filma-grozlivke
Zato je Caffe Park bil gnes prazen? XD
Delajo si reklamo, ka ščejo za fašenek zmagati, za naj masko:)
Neven zakoj se delate norca stoga
Ene se rejsan delate norca, samo tao je resnica. Pa nej van trbej vrvate. Te čez čas same ugotovile, ka je tak!
:D:D:D:D Upiškil se bom.Naj mi nekdo razloži,ker mi ni jasno, da hodijo zamaskirani in ropajo ljudi,veste kje se zbirajo??Hmmmm.Izgleda,da policija o teh ropih nič ne ve,ker se niso zgodile,ali bodo zdaj posti pod mano,da se jih policija boji saj tudi njih ropajo...
:D:D:D:D
Izgleda,da "ste" še vedno neopazni,ne vidite da sem vam smejijo v obraz zaradi mask,zdaj pa si tu vprašanja postavljate,če "vas" je kdo videl in "pišete" kolk "ste" nevarni. :D:D:D:D:D:D
P.S.: Objavte fotko!
Jaz sem jih videla v zacetku tedna, ko so sli proti trgu zmage in mi ni bilo nic jasno, zakaj imajo maske. Ce res pocnejo neumnosti, upam da jih bodo cimprej dobili. Saj ze nosenje maske ni vredu.
zakoj man občutek ka je za ten ena etnična skupnost. kera, hmm...
Tudi sam sem videl dva tipa in sicer že kakšen mesec nazaj z belimi maskami, kako sta hodila mimo stadiona prve OŠ. Bil je že večer in bila je sobota. Če sem prav videl sta imela v rokah še puške (verjetno kopije oz. zračne). Sem mislil, da imam privide ampak očitno temu ni tako.
Ge se ne smijen pa norčujen...nej mi je jasno, kak se folk lejko zbera pri Caffe parki, pa ka oni tan v maskaj sedijo, jih nišče ne prepozna? Pita zakoj se ide, itd.? Celo pa zaj, ka znate ka delajo:)
nasmejo san se z te objave . Stare so približno 20 lejt. Moja teta jih je tuj vidla. Ponavade se zbejrajo v Caffe Parke. hahha :D
hahaha.. omg.. z maskami pa puškami prej.... pa zbili starejše lidi... lmao..
bring it on pussies xD
Če bi ka koli na ton istina bila, bi že cela sobota, pa vsi lokalni radiji pa še kakše Maučec na 24kur on ton debaterali, pisali pa gučali..
Bullshit vse skup..
Mater ste ene pametne! Malo pitajte okole, pa te marsikaj čule.
Barber za tebej pa škoda besed. Dobro znan što se, pa ka se. Edino ka ti lejko poven: tvoja se mi fejst smile, ka te more prenašate. Lejko bi si 100x baukšoga pa lepšoga najšla od tebej!
Barber lejko bi ti biu. Fejst si jim podoben
hh :) i love this forum :)
aja normalno ka znašš se ne skrivlen pod fake imename pa nekšneme foricami napišen kak mislin :D poleg toga astra kelko mi je znano ma tvoj fant astro taka se ne sline fejst ( ščeu san povedate ka znan što si ) polek toga ka maš pisariti pa omenjate moje osebno življanje tu gor ka ggotova si ?
hahaha pa to se moreš smijate, če se ščejš ali nej ;)
:D:D:D:DD:D:D Več takih postov bi moglo biti!
Sem pravkar srečal ninđa želve,pa so me ustavili in povprašali po maskirancih,so pravli ka bodo zbili te bandite.Pito sen jih kje se pa oni zbirajo,pa mi je odgovoril da še vedno v kanalizaciji živijo,povejo da ima njihov mojster Splinter nizko penzijo,pa si nemrejo stanovanja v najem vzeti.Tak ka kanalizacija pa pizza jim je najbolj glavno,pa ka de v MS mir!
:D:D:D
Enkrat san se pelo po soboti, pa sta bla tuj dva z nekšimi bednimi maskami, ka sta lejtala okoli z žogo. Eden ščel nabiti v avto, samo dobro, ka telko lejvi ka zlufto.
Ge san gnes vidla 2 , ka sta šla mimo moje kuče, oba sta mela nekše bejle maske pa umetne pištole. Reedno san se nasmijala, san si mislila praf WTF deca preveč ameriških filmov gledajo... Če bi znala ka je to že tema o teh norcih, bi jih pofotkala.
čüjte, čüjte ljudstvo sobočansko!
vi se samo norite iz nas zamaskirancev! sama favšija vas je, ker mi vladamo ulicah sobote!
BMX vladarji ulice
fala vam za promocijo. zamaskiranci smo v resnici novi bmx dup-step white reagge boy band. naš novi singel pride vün v četrtek z naslovom "trebuh kot čevapčič"
beltinčar. in sodeč po pisanji, so moje domneve o etnični skupnosti potrjene.
:D:D:D:D:D:D:D
Oprostite zamaskiranci,nisem vedel,da ste klošarji,nasploh nisem vedel da v MS tud obstajajo vladarji ulice,kot v LJ,kar so klošarji.A si lahko še več sramote naredite?
Če se že imate za vladarje ulice,pa dajte še pomest za sabo,da bo čisto,a ne.
Mal si preberite kaj pomeni maska in skrivanje za masko,seveda iz psihološkega pogleda.No ko boste MS vzdrževali čisto,takrat boste lahko ponosni vladarji ulice ali pa se lahko celo poimenujete v kralje ulice.
Ge san jih tuj vido! Baje ka bi naj to bilij Topič, Janša, Tovšakova pa Zidar.
Po MS baje odijo 3 moške pa 1 ženska z bejlime maskame. Par oseb so že napadnole. Enoj ženske so fkradnole vo z torbice pejneze, telefon, ... Dejansko vse ka najdejo, zemejo. Zbile so tude starejše lidij ( Dom upokojencov; kak je biu stare Denko - gostilna ).
Zna što kaj več o ton????