Žalostno a resnično
Nemorem verjet da nekdo,ki se ima za patriota hoče na račun Slovenske ekipe zaslužit na hitro!!!!!g. Bagoruš-GRILL je tako znani da ima najviše cene pijač npr piva 1,85,stopiš meter naprej je hemigwej je piva 1,80,če pa stopiš meter nazaj k PAJDAŠU je piva 1,70 ali hopla poglej ga zlomka g.Baguroš ima pivo 2,00 € ko igra Slovenija izgovor natakarice lažje računajo-lol Zanima me ali lahko tebi nič meni nič spreminjajo cene kakor se jim zdi ???
Komentarji
nekak tako...
bu fucking ho, kak si san napiso mas okoli se druge gostilne. ce ti ne pase nejdes ta, to je to
ojoj zaradi 20centof ka si jih mogo več plačati si zaj šou temo odperat...
Dobro ka je odpro...naj se zna.
Al kak je že napiso BuLsHit pač ideš drugan in to je to...
Zakoj pa nej? Vej pa je svoboden trg. V kapitalizmi smo. Ges bi še več računo, s ten ka bi na vsako mizo gor nekše grickalice nastavo (kao kompenzacija, liki v bistvi še bole oderuška caka, ka bi narod bole žeden bil in bi še bole pil). Pa če bi Slo zmagala (kar je malo verjetno), bi eno rundo často. Ahahahaha. xD Dihaj, človik, dihaj.
Krvolok, najboljši so fejst slani kikirikiji.
Če je meni nekje predrago, tam ne kupujem, grem drugam. Enostavno.
Ceno pijače ma gostinec takšno kakšno šče... Lokacija pa svoje dela... Verjetno se od pajdađa ne vide glij na big screen... To je enako kak če piješ kavo ob ljubljanici v enon kafiči z ledernimi sofami, al pa tan negi med dvema blokoma na plastičnon stoli.. On postavi ceno, na tebi pa je če boš kupil kar ponuja.
Sicer je pa Salomon preci blizi ...
JA GE SAN TUDE MALO ČUDNO GLEDO KA JE Z TEN GRILON NARAUBE, PA TERASO SE JE NAREDO KAK JE ON ŠČEL AJAAAAA RODBINA NA OBČINE AHA TE PA MI JE SE JASNO TAK JE TAU MOREP METE NEKOGA V OBČINE PA LEJKO DELAŠ KA ŠČEŠ, BRAVO OBČINARE ZMAGOVALCI STE
nejde se za 20 centov ide se ka se to tak ne dela nebi nika pravo če bi pred svetovnin zdigno ceno pa stvar rešena ali nej on je predvčeraj zdigno ka je znal ka de nas puno somarov tan ka de lejko na nas tržo samo za to se ide
he he me zanima če de ceno spusto po prvenstvi verjetno nej de pravo vej pa zdaj ste že navajeni na to ceno :))
vej pa njegova gostilna lejko dela ka scej. tij nemas tij ene rejci tu, lejko samo inan ides. ce ti pa to nej jasno te ti pa bogme nega pomoci
Saj je nej problem v 20 centaj....problem je v ton, ka samo FINEC lejko dela ka njemi paše, vsi ostale okoli njega se pa morejo držate zakonov.... ali dokič so veze na občini, de pač tak....
ČE BO KDO IMEL PRILOŽNOST naj pokuka ali gre v "kuhinjo" tega grila - ŠE ZAPAKIRANEGA ČIPSA IZ NJIHOVE kuhinje NEBI JEDEL kajšele kaj drugega .
ha ha ha opet ja zdaj gli san tan bil pa ka van veselo novico poven gnes je piva že samo 1,90
Najbole žalostno je pa to ka san malo cenike njegove gledo pa je na ceniku piva 1.70 taka vsi keri smo včeraj plačuvali 2.00€ smo si sami krivi
svizec
24. 6. 2010
ob 11:31
ojoj zaradi 20centof ka si jih mogo več plačati si zaj šou temo odperat...
nej otpro san jo zato ka se naj vidi ka nan naši gostinci delajo
No, zaj ga lejko stijsnes z inspekcijo, ce sces, ker more cenik odrazati dejansko cejno, nej nekso namisljeno vsoto, kero lejko po mili voli spreminja (ce jo spremeni, more cenik biti azuren). Pa ce bi prle gledo na cenijk, mas pravico zahtejvati, ka te obracuna po tej cejni, ka je tan gori. Vec srece prihodnjic.
krvolok točno tako san san si kriv ka pa san nej cenika gledo,pa še ednok napišen nejde se za 20 centov liki za odnos do gostov ka verjetno te se vsi strinjali ka se to tak ne dela
vutro van pokažen slike cenikov kakšne ma glaven cenik na steni je piva 1.70 mali ceniki (knjižica njegovih ponudb)je piva 1.75,ceniki na mizaj pa je piva 1.85
svašta to san še nej vido
Stopiš malo dale v E.R.A. pa tan dobiš pivo za 0.80€.
To je oni mudel na trgu - ribji grill?
Hrana je res zanič, nekvalitetna pa ko sem bil (enkrat in edinokrat) tam, me je v salati pričakala gosanca. Čistoče resno nima očitno pa reda.
Saj normalno ka de dal višjo ceno!
Kak prvo plačo je gezero evrof za postavitev ekrana
Kak drugo pa šče zaslužiti ob takšni šansi in s ten povrniti investerani keš v mega-tv;) zaradi toga je nika menje nej patriot, pač pa biznismen;)
Zdaj če pa v ceniki pišen načik, de pa najebo...
Takole : Mode prosim v naprej DA NE brišejo posta saj bom povedal kar mislim in kar sem doživel...Hvala!
Prvič : Lastnik je KVAZI poslovnež (Iz Petanjec) ,saj kdor ga pozna ve kdo je ,kako plačuje delavce in kako se drži dogovorov.
Primer: Prijateljica je šla na probno delo (1 teden) ni ji plačal niti dela kar je oddelala,ne potnih stroškov .
Drugič: Kuhinja ,delovni prostor ter delovne površine so tako umazane ,da se samo sprašujem kako še nekdo ni podal prijave pristojnim službam
Tretjič: Po zakonu ne more in ne sme spreminjati cen katere so vpisane na ceniku razen:
-če to v naprej napove oziroma ima v notranjosti lokala druge cene ...zunaj spet druge (cena lahko vključuje postrežnino)- Nemore pa računati gledanja tega njegovega big screena,kajti to je njegova stvar ,če ga je postavil.
Skratka : Lokal je neukusen ,slabo urejen(ne samo v času SP tudi navadne dneve),tudi strežba je pod nivojem -o hrani pa niti nebom pisal ker je škoda besed.
Žal mi je ,da so takšne luknje v naši zakonodaji ,da danes lahko vsak "šlosar"(z vsem spoštovanjem do njih)ima tudi gostinski lokal in uči gostinstva tiste ,ki so za to poklicani.
...pa dober tek !
Ka de van inšpekcija če ma plave kuverte za vse od zdravstvene pa do tržne? Vido na lastne oči kak je tržnoga pozval v kujnjo njeme eno "zadevo" v roko stisno, špricer natočo pa zadeva zaključena..
Delavcan itak ka ne plačuvle, nej samo 1 tedensko probno delo, ampak tude proba okoli prineste za 700€ če ga ne začaš tan skoro davite..
Ka se vse v kujnje dogaja nebon zaj tu, ka je to bole za bodisi šalo dneva ali pa črno kroniko.. Ali ka dobiš dva mesca staro postrv iz zmzovalnika, kero poleg sega "kujar" vrže v vroče olje (Ribji "GRILL" my ass), pa na mizo dobiš še napol surovo, je pa vse drugo kak okusno.
Teraso pa si je itak razpaso kak če bi celi trg njegov bil. Ta tip je, kak poslovno, tak osebno pod od poda..
roxio, ja, mas prav glede cejn. Pa recimo, ce je kaksa akcija, samo to te more biti VIDNO in prle naznanjeno (kak pravis).
o ton človeke je bv zgublate reče...v sebezagledane človek...ale teraso ma skoraj vedno puno jebiga:D
nekak trbej vö skutere plačati pa sponzorstvo mlajšemi brati
^^
Vupan ka de šterome od DURS-a kapnulo pa de malo pregledno poslovanje toga modela ,ka de se našo kakšen neskorumpejrani inspektor (tržni ,sanitarni ,davčni) ka se mo stoupi na prste .Tak kak se dejla f toj beznici je sramotno za Pomurje še posebaj za ta trg in za tiste poštene gostince ,ki delajo ,plačujejo dafke ter delavce korektno.
fuj
Puno ma pa vedno.. Neven no... meni če bi negi tak slabo blo nebi ta odo...
Pitanje časa kak dugo de še mel puno lidge še nejso skapirali - do pa sigurno in to v kratkon
Branko Boldižar
Hm, ges tej bunker nigdar nejsan za resno zeo, mi je od daleč anti...
Dobro ste rasčejsali riba bar.
Odlična "Slovenceljska avtohtona folklorna predstava".
In vse tou zaradi 0,2€/pijvo, keroga si je ošterđaš priračuno kak sezonski zaslüžek med glejdanjon fuzbala na bigskrine iz njegovih stoucof ?!?!?
Glede na število gostincof s terasami v okolici Grila bi bilou z zaneslijvo stopnjo gotovosti nemogouče izključiti Sindrom a´la Sousid-sousidi Slovenček.
Sobochanec pa ka ti še itak ne razmiš za koj se ide nejde se za 20 centov ampak zaradi cenikov v gostilni na steni je cenik na katerem piše piva 1,70,na okni ma male knjižice z ponudbami v grilu tan piše piva 1,75 na terasi na cenike in tan piše 1,85 in se zgodi tekma in se kasera 2,oo drugi den pa 1,90 pa te mi zdaj povej ali je to tu red :) nemre meti cenike kaserati pa po svoje še najbole mi je smejšno bilo drugi den po tekmi kda je kelnarca prinesla račun in komaj te ugotovila ka je že pa druga cena kak en den prle ---svašta
Poleg toga pa je tudi prav ka da sakši svoje mnenje od bilo keroga lokala bar mo se znali malo bole orenterati kama mo odili za svoj denar
izgleda da malo graje ne škodi, danes sem bil v lokalu in videl da so z stene umaknili stari cenik in majhne knjižice( z njihovimi he he dobrotami)piva pa je zopet po stari ceni 1,85
Obstajajo ošterije v kerih je cejna odvisna od pozicije pa od časa. Terasa I. cejna 1, terasa II. cejna 2, med muzikov dodatek 10%, siesta znijžanje 20%,....
Zdij se mi, ka je nej naoupak vse z vsejmi inšpekcijami pa z vsejmi goustami v Grili, kerih je nej malo. Glede na zamazanijo in ciganijo kera se kao dogaja pa se očitno fejst pretiravle.
Nej je nišče dužen plačati pijačo brez računa in mijmo cenijka. V sakšoj žepki je mobitel in v sakšon momenti se lejko pozovej tržnoga inšpektora.
"Arijski" šef je pa itak nej nekši ornk sileđija, ka bi se ga vsi bojali.
Tak malo ka se oglasin ,tip je vse cenike pozamenjo lekar njemi je prpa napravila edina stvar ka se mi pa zdaj ne vidi ,šel je pa si stisko nove cenike keri valajo samo ob petkih piva 2,20 nemren vrvati kak je paroven :-)
Nemorem verjet da nekdo,ki se ima za patriota hoče na račun Slovenske ekipe zaslužit na hitro!!!!!g. Bagoruš-GRILL je tako znani da ima najviše cene pijač npr piva 1,85,stopiš meter naprej je hemigwej je piva 1,80,če pa stopiš meter nazaj k PAJDAŠU je piva 1,70 ali hopla poglej ga zlomka g.Baguroš ima pivo 2,00 € ko igra Slovenija izgovor natakarice lažje računajo-lol Zanima me ali lahko tebi nič meni nič spreminjajo cene kakor se jim zdi ???