Zakaj niste poročali o predstavi OŠ 4?

|

Včeraj so učenci in učitelji OŠ4 uspeli 2x napolniti dvorano Park, glede na povpraševanje po vstopnicah bi jo sigurno še tretjič. Odlična predstava "Kako je Grinch ukradel božič" je v ta predbožični čas vnesla obilo topline in pozitivne energije.
Moje vprašanje za ta medij oz. urednika se glasi:
Kje za vraga ste bili da niste do sedaj še poročali o tem dogodku?" Poročate o vsaki gostilniški žurki ki se je zgodila ta vikend, niste pa poročali o nečem tako dobrem in pomembnem. Integracija otrok s PP se vsaj meni zdi pomembnejša kot to da je bila dobra žurka nekje na "selu". To, da so "Rejtaši" napravili žurko v Nedelici in na sliki mladina z "Liter pa slatino" je za vas očitno bolj pomembna novica. 
Še nekaj mi ni jasno in sicer MOMS je ustanoviteljica OŠ4, vi veljate za medij ki je blizu MOMS oz. njenemu županu, kar pomeni da niste poročali o svojem dogodku?! Narobe svet!
Mimogrede, vaša konkurenca Pomurec je naredil zelo lep prispevek.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
x y

Včeraj so učenci in učitelji OŠ4 uspeli 2x napolniti dvorano Park, glede na povpraševanje po vstopnicah bi jo sigurno še tretjič. Odlična predstava "Kako je Grinch ukradel božič" je v ta predbožični čas vnesla obilo topline in pozitivne energije.
Moje vprašanje za ta medij oz. urednika se glasi:
Kje za vraga ste bili da niste do sedaj še poročali o tem dogodku?" Poročate o vsaki gostilniški žurki ki se je zgodila ta vikend, niste pa poročali o nečem tako dobrem in pomembnem. Integracija otrok s PP se vsaj meni zdi pomembnejša kot to da je bila dobra žurka nekje na "selu". To, da so "Rejtaši" napravili žurko v Nedelici in na sliki mladina z "Liter pa slatino" je za vas očitno bolj pomembna novica. 
Še nekaj mi ni jasno in sicer MOMS je ustanoviteljica OŠ4, vi veljate za medij ki je blizu MOMS oz. njenemu županu, kar pomeni da niste poročali o svojem dogodku?! Narobe svet!
Mimogrede, vaša konkurenca Pomurec je naredil zelo lep prispevek.

varstvo otrok

Se strinjam z napisanim, 
marsikdo bi si šel ogledat predstavo ampak smo žal za njo izvedeli šele iz članka. res žalostno, da poročate o vsaki žurki iz celega Pomurja, o tej predstavi pa ni bilo ne duha ne sluha.....

A se vam ni zdelo vredno omembe? Prepričana sem , da ste bili z dogodkom seznanjeni.

x y

Ja, bili pravočasno povabljeni na predstavo.  Otroci in starši so čakali na objavo pa je razočarani niso dočakali. So si pa lahko ogledali sliko mladenk z litrom in slatino iz žurke v Nedelici.
šverc-komerc, tebi pa predlagam da si takrat ko si boš zaželel posteljnih aktivnosti prav tako film doj potegneš :-) . Očitno ti je ta medij bliže kot aktivnost v živo.

Žal vabila na predstavo, niti najave omenjene predstave, nismo dobili. Za predstavo smo tako izvedeli šele v tej temi, kot verjetno tudi marsikdo drug. Tovrstne dogodke se, ne glede na to, kdo je organizator, vedno trudimo pokrivati, zato bi zagotovo pokrili tudi sobotno predstavo, če bi le bili obveščeni o njej.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet