Wirtualni svetovi ala Second life...
Na spletu so razne variante socialnih omrežij, ki ponujajo variante virtualnega sveta. Zadnje čase se pojavlja oziroma širi zadeva tudi pri nas. To kar je pri teh omrežjih zanimivo pa je članstvo in vloga posameznika pri tem, kar se lahko seveda kupi dokupi in tak dale in tak postajaš neke vrste tudi njihov sodelavec oz. neke vrste poslovnež ki s tem lahko služi. In še to da prideš do določene vloge je v nešternih primerih potrebno vložiti kar nekaj denarja in to ne malo za naše razmere.
Temo sem odprl ker je to pri nas neke vrste javna tajna, marsikdo zna dosta o tem, pa se ne gučij o tem. Nešterni bi s tem naj celo služili ka se fajn čuje, če je istina in kak se kaj okoli gučij se na velko iščejo novi sodelujoči. Izpostavo san pač Second life, zato ka je med prvimi temi, obstaja pa več teh variant. Bilo je že svašta podobna zadeva je bila tudi game collection, kera je bila prinas prepovedana zaradi variante Ponzzijeve piramidne igre in so se srečevali na hrvaškem, ta zadeva omrežij je sicer legalna ker temelji na drugem sistemi, no jaz vem tolko kak so mi povedali.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Second_Life
Pa če je komi o toj vrste debati, malo napišite o tem, če kdo kaj zna pa tudi ka se narod seznani malo. Fajn bi bilo, či što kaj napiše ka je to probal kak zadeva stoji.
Komentarji
tudi meni to preveč smrdi po piramidi...pri nas je trenutno popularni Zlati procent, neko vlaganje v projekte, sem pa našla že opozorilo javnosti..
O P O Z O R I L O J A V N O S T I
zoper družbo Zlati Procent d. d.
Agencija za trg vrednostnih papirjev objavlja opozorilo za javnost v zvezi z delovanjem družbe Zlati procent, družba za financiranje projektov, d. d., Vodovodna cesta 100, Ljubljana (v nadaljevanju Zlati Procent).
Agencija za trg vrednostnih papirjev je bila s strani vlagateljev oziroma potencialnih vlagateljev obveščena, da na svoj elektronski naslov prejemajo povabila za sodelovanje v projektih, v katerih bi bile stranke udeležene preko domnevnega investiranja v delnice družbe Zlati procent.
Pri tem Agencija za trg vrednostnih papirjev opozarja javnost, da družba Zlati procent nima dovoljenja Agencije za opravljanje investicijskih storitev in poslov v zvezi s finančnimi instrumenti v Republiki Sloveniji.
Seznam družb, ki izpolnjujejo pogoje za opravljanje storitev povezanih z vrednostnimi papirji na območju Republike Slovenije, je objavljen na spletni strani Agencije www.a-tvp.si.
Agencija za trg vrednostnih papirjev investitorjem svetuje previdnost pri sklepanju poslov z družbo Zlati Procent, v primeru prejema njihove ponudbe pa naj upoštevajo vsebino tega javnega opozorila.
Ima kdo kake izkušnje??
Ne nasedaj tem prevaranton.. ide se za prikriti piramidni sistem... vem ker so že dosta lidi ka poznan ščeli nategniti z ten kak do zaslužili z ten virtualnin sveton, pa ka do tau vsi uporablali tak kak facebook itd... in te maš večurna predavanja oz. pranje možganov ge nonstop palamudijo kelko oni zaslužijo pa kažejo nekše plačilne liste, pa se primerjajo ka do velki kak facebook (lol).
Seveda na začetki nonstop gučijo ka je vse zašenki, ti nič nej trbej plačati... te pa ti dajo pogodbo kero moreš pred njimi časi podpisati... te je pa več nič nej zašenki. Te moreš kupiti nekše "zlate točke" kere se ti kao povrnejo, in te pa ti pravijo ka moreš čimveč kolegof pripelati notri v tau, ka boš te nazaj zaslužek dobo itd.. in te tak ide naprej dokeč ide, na konci pa si itak na zgubi.
Tudi jaz sem bil na predstavitvi, in mi je zadeva zelo všeč.. Dobil sem tudi jaz pogodbo, vendar je ne rabiš takoj podpisat kot si to omenil mickeycek.. Sem se odločil da stopim zraven k temu markentigu ker vidim potencial in prihodnost v tem!!! Če pa ste vi vsi tako zadovolni z svojo plačo, in če ste pripravljeni delat za 700€ celo živlenje, svaka vam čast! Problem je da so ljudje v Prekmurjo kot konji, gledajo samo ravno, in ko se jim ponudi kakšna priložnost mislijo da je napizdancija in da to ni mogoče.. Sam sem že delal nekaj marketingov (podobne stvari) in moram reč da vsi ki probajo delat marketing v tem ostanejo.. Poznam tudi nekaj ljudi ki so že uspešni v tem marketingu, zato popolnoma zaupam tej stvari!!
Lp
@miniboy,
sledi 10 zaporednih odgovorov o ton, kak si se prijavo na forum samo zato, ka boš propagejro te scam.
... in praf do meli.
Ja, dosti jih je v takih piramidnih sistemih že videlo prihodnost in bajen zaslužek. Dokler niso stopili na realna tla - olajšani za nekaj tisočakov in brez prijateljev.
Na spletu so razne variante socialnih omrežij, ki ponujajo variante virtualnega sveta. Zadnje čase se pojavlja oziroma širi zadeva tudi pri nas. To kar je pri teh omrežjih zanimivo pa je članstvo in vloga posameznika pri tem, kar se lahko seveda kupi dokupi in tak dale in tak postajaš neke vrste tudi njihov sodelavec oz. neke vrste poslovnež ki s tem lahko služi. In še to da prideš do določene vloge je v nešternih primerih potrebno vložiti kar nekaj denarja in to ne malo za naše razmere.
Temo sem odprl ker je to pri nas neke vrste javna tajna, marsikdo zna dosta o tem, pa se ne gučij o tem. Nešterni bi s tem naj celo služili ka se fajn čuje, če je istina in kak se kaj okoli gučij se na velko iščejo novi sodelujoči. Izpostavo san pač Second life, zato ka je med prvimi temi, obstaja pa več teh variant. Bilo je že svašta podobna zadeva je bila tudi game collection, kera je bila prinas prepovedana zaradi variante Ponzzijeve piramidne igre in so se srečevali na hrvaškem, ta zadeva omrežij je sicer legalna ker temelji na drugem sistemi, no jaz vem tolko kak so mi povedali.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Second_Life
Pa če je komi o toj vrste debati, malo napišite o tem, če kdo kaj zna pa tudi ka se narod seznani malo. Fajn bi bilo, či što kaj napiše ka je to probal kak zadeva stoji.