Windows 7: This copy of Windows is not genuine
Verjetno se je dostin gnes ale pa v preteklosti pojavilo v desnon spaudnjon kote sporočilo "Windows 7 Build 7600, This copy of windows is not genuine" in za tau je kriv ku*rčevi updajt "KB971033"...
Zanima me če ma što sten izkušnje in kak je te problem rejšo?
Probo san že xy aktivatorov, loaderov itd. pa čisto nič ne prime...
Komentarji
en crack je, malo na torent stranej pogledni kaj takšega "windows 7 genuine crack" al kaj takšega :)
Neven odgovora, lejko ti pa dan komad
//swfobject plugin
ahahahahahhhahhaahahahahaha
looooooooooooooooooooool
daj marko89 tij si tak otročji. na vsaki post od davidpja napišeš "ahahha". daj odrasti že enkrat.
zeiss poišči Windows 7 Activator po internetsaj. če ne najdeš me pa PMjaj pa se kaj dale zmeniva.
s tem ka upam ka nemaš HP prenosnika, ka te zna biti malo večji problem.
pa še za sobotainfo nekaj: če man s krepkin tekst napisani nemren nazaj zunejati če označim pa kliknen B. ne da semi pa zdaj vse brisati pa novo pisati z normalnin tekston. malo to prečekejrajte.
piss out.
@zeiss: kupe si GENUINE w7 pa gvušno nede te napake
Dvomen ka že je aktivator za tej nove update, ker je star komaj 2 dni se me zdi.
Tao odpraveš tak ka ideš pa daš system restore na en datum pač.
Za drugeč pa se pač naštimaj ka te pita za sake update, pa te da klikneš na update te piše ka kere naprave, in pre ton novon je fajn pisalo ka aktivatorje onemogoče.
Chevapcic Himself
.. tej update je v bistve stra že par mejscov, samo zdaj so ga vrgli pač na uraden update gor ..
.. drugače pa .. ne onejaj več teh aktivatorjev, pa vedno znova inu znova aktiveraj kopijo windowsa, ka se ti nazadnje še boot manager tak za hasek zaklene pa boš lejko vse pozabo .. tej avtomatski activatorje so preci tvegana zadevca ..
.. tak zdaj pa .. ge san pijto osebo A, ka trbej v ton primere narejdite .. te je oseba A pijtala osebo B in je le-ta pravla, ka vse, ka nucaš je WAT remover ..
.. ^^ zgolj domneve, kere san čuo inu kere se gučijo na ulici, sam ostro nasprotujem temu uličnemu podzemlju in nisem vključen v deljenje .. .. deljenje po latinsko pa je?
.. no, sicer pa .. en psihološki nasvet: .. Microsoft je definitivno rajše, ka mate njihovo skrekano različico gor naloženo, kak pa če bi meli OS konkurenta - ali pak Linux ali pak od Apple software .. vrvlite vi meni ..
Upan, ka boš rejšo problem. Samo nasvet iz moje strani za naprej, če že mate vklopljeni windows update. Tak san ges rejšo problem na XP. Preden se odločite inštalirati nove posodobitve, izbereš custom (po meri), in nej automatic (recommended), kar je prioročeno. Pogledneš katere datoteke so v updejti, izbereš vse razen toga genuine sranja, in to bi bilo to. lp
Probaj tu :p
i
Ka človeka samo zmedenoga delate. Fajn ide pa maš pod Sistemska orodja v starte, system restore (obnovitev sistema, ale kak kole pač je) pa samo zbere en datum pa je tao tao. 4 min dela.
San rejšo problem z WATremover-on
XP FTW
Chevapcic Himself
.. WAT remover does the magic in 10 seconds ..
Verjetno se je dostin gnes ale pa v preteklosti pojavilo v desnon spaudnjon kote sporočilo "Windows 7 Build 7600, This copy of windows is not genuine" in za tau je kriv ku*rčevi updajt "KB971033"...
Zanima me če ma što sten izkušnje in kak je te problem rejšo?
Probo san že xy aktivatorov, loaderov itd. pa čisto nič ne prime...