Vprašanje - peč na drva, pelete ali kurilno olje

|

Zanima me ali ima kdo izkušnje s pečjo za centralno kurjavo na drva, pelete ali kurilno olje znamke AMT, Filipič iz Ljutomera? Kako peč deluje in ali ste zadovoljni z njo? Hvala za odgovore.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Nina Škerlak

Zanima me ali ima kdo izkušnje s pečjo za centralno kurjavo na drva, pelete ali kurilno olje znamke AMT, Filipič iz Ljutomera? Kako peč deluje in ali ste zadovoljni z njo? Hvala za odgovore.

Anubis Anubis

Izkušenj z to pečjo sicer nimam, sem jo pa videl na sejmu.
Je bolj "poceni" izdelave, kar pomeni vprašljiv izkoristek, in pa bog zna dolgo pločevina tudi ne bo zdržala.

Sam sem pa kupil Valher DKP. Sicer malo dražja, vendar ob vrnjeni subvenciji se mi investicija povrne v 2-3 letih..
Primarno kurim na pelete, na drva sem do zdaj samo sprobal kako se obnese. Kurilno olje je opcija, ampak mislim da je ne bom nikoli koristil :)

Nina Škerlak

hvala za odgovor,ne morem vzeti Valherja,ker nimam dovolj prostora,ima pa sosed AMT filipič,sicer staro verzijo,kurilno,drva in je zelo zadovoljen z njo.

zanh

Mi imamo doma 11. leto to peč drva/olje zaenkrat bp in upam,da bo še nekaj let tako.

Miranneznai

Sam imam doma to peč že eno leto. Vendar nisem preveč zadovoljen. Voda nekako prehitro zavre, je verjetno problem, ker je pretanka pločevina!

mariah

Ko gre za izbiro določene znamke ali modela peči, je pomembno upoštevati dejavnike, kot so velikost in postavitev vašega doma, vrsta goriva, ki ga želite uporabiti, in ocena učinkovitosti peči. Morda boste želeli prebrati ocene in ocene drugih strank, ki so uporabljale znamko ali model, o katerem razmišljate, in se posvetovati s profesionalnim izvajalcem ogrevanja ali monterjem za nasvet in priporočila. https://wordlewebsite.com

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet