VODIKOV PEROKSID - H2O2 (3%)
Pozdravljeni!
Vedno se nekaj kritiziramo, pa nič pametnega zato odpiram novo temo na Forumu. Vse so stare debate in samo kritiziranje.
Pa dajmo malo poskrbimo za naše zdravje.
Vprašanje glasi : Vodikov peroksid 3% DA ? ali NE ?
Zakaj 3% beri na internetu oziroma na spodnjem linku?
http://www.holist.eu/H2O2.html
Farmacija (Lekarna) rabi bolane ljudi z zdravimi ljudmi si lekarne nimajo kaj početi (zdrava pamet govori)!
Nova tema, nova debata, novo kritiziranje zopet nam ne bo dolgčas!
Te pa vraga nekaj tipkajte , ka mo si meli okon gučati...
LP Egon
Komentarji
asA
Ti mogoče nucaš ovo terapijo po kapljicah ....gor pa te pali dol ....po kapljicah?
Ges nucam ovo pršilko (stekleno) pa te na podlahet pošpricam pa razmažem.
tüdi sen že uporabo.gor pa dol še nej pač pa san ekperimenteran malo včasik tudi ge je meja.poven leko ka pretiravati nej dobro ka se leko sproži prevelka detoksifikacija te si pa zjebani den 2(simptomi gripe).ge san tudi mnenja ka saki človek načik to prenesej taka začaš z malin pa povečüješ te pa vidiš ka preneseš. za zunanjo pa nega ge nega seposedi pošprican.če se poliješ s premočnin dobiš bele lise po tisti površini.nej se prestrašiti lise izginejo po par vraj.še hitrej pa če daš kis na tisto mesto.ker je to oksidant in to zelo močen priporočan ka tudi vnesete zadostno količino antioksidantov se pravi sadja,zelenjave(moja opažanja). tak mimogrede 3% ni neka nevaren. tudi prek inhalacije se ga da uporabiti(dela čüda)sploj kadilcon po parih dnevaj.
super stvar.
No jaz sem bil prej omejen samo z mazanjom....ka pa sem kadilec pa sem ga probo inhalerati. Jaz sem imel srečo, ka sem bar vgojno tu pa tam malo skašljo, samo po inhaleranji pa so začale leteti cele rjave kepe. Zdaj se je umirilo, samo ges ga vseeno
nucam na koži vsakšni den plus magnezij večer , ka se namažem, bilo ge pred spanjem.
Magnezij sem si tudi napravo na pršilko, dosta ležej.
3% H2O2 je meni čista zadosta, ne vupam iti na kaj več celo pa zaradi inhaleranja.
Pozdrav
tak kak praviš...cele kepe...3 posto je za inhalacijo ok za interno je pa to preveč(glede mazanja pa je leko tudi več)...če se držiš navodil pa opazuješ počutje nema kaj biti...ge ga uporablam tudi za zobobol če mi kakša blombica v spadne...dobro raskuži pa obenem razširi tkivo v notranjosti zoba da ne pride zrak notri pa bakterije pokole ka se ne širijo pa se infekcija po par minutaj pomiri.drugi den pa veselo zobari po zalivko:)za zobobol tan 5-6 procenten s kapalko direkt na lukno v zobi...možno je ka se dlesen malo opeče pa nastane belkasta z mehurčki samo to izgine vro 2 po intervenciji.
moimogrede ....si probo že na rožaj ......meni pa mojim sodelavcom je bilo vse smešno kak to deluvle....no seveda po par dnevaj ....namensko smo spustili par rož ven ....poškropili samo določene in rezultat je bio fenomenalen ....hehe
to san že tüdi prečito probo pa san še nej.se da baje zajedalcov znebiti(gosenic ,viši ipd...)brez škode oz zastrupljanja ploda
Peroksid (foot grade) sem uporabljal po navodilu iz knjige J. P. Roguskega. Tritedenska kura. Imel sem zelo oslabljen imunski sistem in mislim, da sem ga uredil. Vsaj tako kaže. Še dalje pa uporabljam, posebno sedaj v zimskem času, kot pršilo za nos. Je zakon! Le teško se ga dobi. Kje ga nabaviti - prehranske čistosti? Še to. Prosim za recept za inhalacijo!
zdravo!
ga že prek leto dni uporablam in sicer 30% redčim po potrebi.edina negativna stvar je okus,vse ostalo leko poven samo velki plus.na doktore san pa čist pozabo v ton čase:)edino če se kaj poteren:)po eni strani škoda bi vsaj kakšo lušno medicinko leko spozno ;)