Večjio prostor za zabavo
Zanima me kje je možno najeti (ogrevan) prostor za zabavo, za okrog 80 ljudi, predvsem okolica Beltinci, Murska Sobota, lahko pa tudi malo širša okolica.
Hvala
Komentarji
Rakičan gasilski dom...
koritar hvala, mislil sem bolj prostor kjer lahko imaš svojo hrano, po izbiri, ne gostilno...
itak ka nej - hvala
Nejsan ziher ge pa, ka ampak kakse gasilski dom ali pa lovski dom :)
Ukrajinke prijdejo?
Probaj čebelarski dom Beltinci
Hotel Diana
vojašnica maribor
Na Pušči je en prostor baje in ga lahko vzameš v najem
Avtocenter Kuhar Bakovci
Lahko poskusiš preveriti pri lokalnih kulturnih domovih, gasilskih domovih ali športnih dvoranah v Beltincih, Murski Soboti in bližnji okolici. Veliko jih ponuja tudi ogrevan prostor za večje dogodke. Pogosto imajo prostore za najem tudi gostilne ali turistične kmetije v okolici, kjer lahko poleg prostora uredijo še hrano in pijačo.
Če iščete ogrevan prostor za zabavo za približno 80 ljudi v okolici Beltinci ali Murska Sobota, priporočam, da najprej preverite lokalne dvorane, kulturne centre ali gostinske lokale, ki pogosto oddajajo večje prostore za dogodke. Za dodatne informacije in praktične nasvete pa lahko uporabite tudi spletna stran, kjer najdete koristne napotke za organizacijo dogodkov v Sloveniji. S pravilnim načrtovanjem boste zagotovo našli prostor, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam.
Iščem ogrevan prostor za zabavo za 80 ljudi blizu Beltincev ali Murske Sobote. A je to sploh mogoče? Seveda! Lani sem za rojstni dan najela gasilski dom v bližnji vasi in je bilo super. Seveda je treba malo pobrskati in poklicati okoli.
Pri Studencu v Nedelici si se pozanimal ?