Varčevanje z gorivom

|

si želite privarčevati z gorivom v teh hudih časih ne le pri dizelskih motorjih ampak tudi pri bencinskih.
sedaj je to mogoče na čisto preprosti način.
vse informacije dobite na mail naslov:[email protected]

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Bostjan Bokan

si želite privarčevati z gorivom v teh hudih časih ne le pri dizelskih motorjih ampak tudi pri bencinskih.
sedaj je to mogoče na čisto preprosti način.
vse informacije dobite na mail naslov:[email protected]

dupont

či je pa tou tak preprosti način, care to explain?

ges man ene posebne škarje za paper s kerimi se dosta bencina prišpara. kak, se pijtate? enostavno, z njimi prerežeš prometno.

što ma preveč keša za davati bokani ga lejko tuj meni da, avto de van isto tak šparo z bencinon, s ten ka moja naprava deluvle na daljavo, bokanovo pa trbej najbrž montejrati.

bokan je pa čistak možno ka ti pošlen povpraševanje pa ka se tuj dobijva. telko bar da ti vidin faco, keri nategun si :D

Bostjan Bokan

dupont  poglej eno stvar nihče te ne sili da sprejmeš informacijo poleg tega ni nobena nategancija kot si ti razmišljaš.
sicer pa lahko brez skrbi spregledaš to kar je objavleno in si misliš svoje.ok.
jaz vem zakaj se gre in verjamem da bo to postalo hit saj bodo naftni derivati šli v višave z cenami.

dupont

te pa nan predstavi tou nategancijo, stari.

Spy

Tudi mene zanima. Bar namigni v kero smer cilaš... :) Oz. zakoj nemreš 'javno' napisati?
Resno me zanima. Fala.

Danilo Kozar

Tude mene zanima ta inovacija , če je tou tou ali je tou nat..
Tudi ge nestrpno čakan pojasnilo, cena....
lp

majesty

haha mlm prodaja :) -- " ne ni to kar misliš, sam moraš tri pripeljat" - bi jurij zrnec pravo
Aja, pa ne ka bi štoj resno mislo, ka ti čudežni aditivi zmanjšujejo porabo ... :) 

mig50

hi
dečki če bi bilo tak enostavno kak se vsakih nekaj časa najde nekši genialec in pač nategne naivne slovence še bole prekmurce.
ne dajte se ka tou tak enostavno ne laufa.
čao

Unknown User

Či malo poglednete njegove odprejte teme te vidli ka je že pa ena nategancija, kak je že majesty napisal.

Bostjan Bokan

vse temelji na zasnovi razmišljanja kot ste se že sami prepričali.
če bi si kateri od vas vzel čas in si v živo pogledal da ne gre za nobeno napizdancijo kot vi mislite potem bi drugače razmišljali.
sicer pa bomo videli kdor se zadnji smeje ker še ga ni nobeden izmed vas preizkusil in lahko komentira kako deluje.
cena je še pa bolj zanimiva.

Primož Ferko

Poglej... nočem ti kvariti prodaje, ter naj vsak sam presodi. Ampak, če bi to bil res nek "čudežen" adetiv ki izboljša oh in sploh. Se nebi prodajal na tak način, ampak bi se prodal direktno v naftno industrijo oz. avtomobilsko industrijo (hočeš, nočeš se okoli njih svet vrti), katere bi ta "čudežen" adetiv zakupila za bajne vsote (beri: €€€€€€€)  ter si potem lastila ekskluzivno pravico ter ga tudi uporabili v določene namene. In se posledično nebi prodajal na spletnih straneh kot čudež, ki je na voljo širši množici.
Moje skromno mnenje, ampak naj vsak sam presodi.
Lp

Unknown User

Tiraj tij samo dele te tvoje piramidne sisteme, vupan ka vas enauk vse spozaprejo.

dupont

organo gold all over again, tokrat s fuel saver kitami

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. realna matematika pa še nekaj obsocioloških faktov pravi, ka na 10 litrov prišaraš 3-4 deci, ka bi realno prišparo med 10 in 20% na liter, bi ge pravo, ka bi te te že določeni lobiji onemogočili kak za foro .. :D 

.. no, meni nej trbej vse vrvate, ge neman končanih šol .. :D 

.. ale dobro, tudi ta cifra je že lejko zadosta za placebo zadovoljstvo uporabnika, tak ka ge te podpejran pri posle in resno tau mijslen .. boljše kot nič sigurno .. 

calipso

".. no, meni nej trbej vse vrvate, ge neman končanih šol .. :D"
tebi ne vrvlemo, ker 1. nemaš avtoja (po moje nemaš niti izpita), 2. si čvapčič :P

stackoverflow

Zadeva je navadna nategancija. Na spletu se najde en in isti video preveden v žnj jezikov. Na povezavah, kjer bi naj bili znanstveni dokazi se najdejo zgolj marketinško naravnani teksti. 
Bbokan kako se imenujejo v videu omenjena rudarska podjetja, ki so prihranila veliko količino denarja? Kje so njihove uradne izjave? Kje je uradna izjava Salt Lake Citya? Kje je uradna izjava NASE? Kje so raziskave? Vse je na voljo, vendar jih jaz nikjer ne morem najti. (Zaenkrat se še smatram za pismenega, očitno bom moral mnenje kmalu spremeniti)  
Naj še opozorim na nekonsistentnost govora v zgoraj linkanem videu: najprej se govori o enem rudarskem podjetju, nato že o večih. Aja, ne pozabimo na nepismenost "slovenskega" zastopnika. Če gre za tako uspešen produkt bi človek pričakoval, da najdejo lektorja, ki bo pregledal besedilo in popravil morebitne napake v opisu videa (poskrbel za slovnično pravilne objave na forumih). Obenem ni spletne strani v slovenskem jeziku. Čudo na svetovnem nivoju, pa takšna šalabajzarska izvedba.  
Bbokan prosim za repliko. 

miniboy

Pozdravljeni, niti slučajno ne zagovarjam Bbokana, ste videli video? Kaj pravi? Da je garancija na izdelek, torej če ne deluje ti vrnejo denar koliko je znano meni. Poznam nekaj ljudi ki testirajo ta dodatek pa moram rečti da deluje, baje imajo tudi neke reference. No, koliko je znano meni. MLM, kaj je narobe z njim? Je najbolj rastujoč posel v tem stoletju! Zakaj bi vedno služile trgovine? Zakaj nebi enkrat za razliko služili ljudje? Tisti ki pa pišejo o piramidah verjetno sploh nevejo kaj je MLM.. jaz delam tudi MLM eno družbeno omrežje pa je zakon.. Pač zaprti ljudje ki nimajo ciljev v živlenju, oz. ki so zadovolni z 600€ plače in niti ne poskušajo kaj narediti za boljšo živlenje.
stackoverflow, zakaj v več jezikih? Ker se prodaja v MLM (zato), koliko vem imajo vse reference baje tudi nekaj velikih podjetij v Slo. Mislim da ni slaba stvar, bom pa šel na prezentacijo in lahko napišem kaj več o tem.. Zaenkrat je to koliko vem..

Attila Szabo

James Randi Education Foundation (JREF) že 12 let ponuja 1 milijon dolarjev za vsakogar, ki trdi, da lahko naredi nemogoče. Dobitnika še ni bilo (iz očitnih razlogov).
Tukaj je kratka predstavitev Randija o "resnosti" in "učinkovitosti" naprav, ki obljubljajo varčevanje z gorivom. Seveda podprto s celo goro dokazov.

Gas saving devices scam:
http://www.youtube.com/watch?v=8zX2pHg-2_I

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet