Valentinovo 2010

|

Pozdravljeni
Ker nism ravno iz Pomurja in bova z punco za Valentinovo tam me zanima ali mi lahko svetujete kje v Pomurju (okolica Sobote) se kaj primernega za valentinovo dogaja? Oziroma kje se da v prijetnem ambientu  za valentinovo kaj pojest?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
sosed123

Pozdravljeni
Ker nism ravno iz Pomurja in bova z punco za Valentinovo tam me zanima ali mi lahko svetujete kje v Pomurju (okolica Sobote) se kaj primernega za valentinovo dogaja? Oziroma kje se da v prijetnem ambientu  za valentinovo kaj pojest?

Bojan Peček

tak iz glave... K Rotundi, Marič, Rajh, pa nekaj vinotočev, ki so na nivoju, če ne rabita fansy scene.

seblogger

Kje se bo kaj dogajalo, ne vem. Zdaj če govorimo za hrano pa prijeten ambient, odvisno koliko si pripravljen zapraviti, če več ali manj. Se strinjam, Rajh absolutno, posebej če mata rada italijansko hrano.  Mogoče še Maximo v centru Maximus. Če bi rad zapravo malo več, še verjetno kakšen Lovenjak v Polani pride v poštev. Zdaj ne vem, ka je za tebe okolica MS, glede na to ka si omenjo Pomurje. Maš v Beltincih recimo gostilno Tonček pa Herbek, Marič  v Sebeborcih, Ajda na Cankovi, pa pa še bi se našlo kaj... Večino opisanih lokacij najdeš tu, pa tudi če poguglaš, se najde dosti tega (slike ambienta itd).

_isaa_

Pri Pajdaši za valentinovo. hahahahhaah wtf is wrong with you?

miic miic

zajebavo se je valda. _isaa_ ne dramatizeraj pa :)

zoran veren

v btc-ju bo valentinov turnir bowlinga, ge do se pomerili pari...

sosed123

Hvala za komentarje. Mislim da se bova pri Rajhu ustavila (morm poklicat če majo fraj). A je kje igra kakšna fajna skupina v MS ta vikend?

Ajda Jeseničnik

No, jaz pa bi šla k Šinjoru v Martjance, ali pa v Čardo...no videla sem zunaj ponudbo na reklamni tabli, sicer pa sem sigurna da tu ne bosta razočarana, pa definitivno pri Rajhu tudi ne. Menda pa igra tudi tu kak bend, najboljše pa povprašati po telefonu...
Glede kake skupine, trenutno ne vem, se bo pa za kak dan že vedelo.
Pa lepo praznujta...dan zaljubljenih...

Grega šmid

Ampak Rajh  v Bakovcih, ka v soboti je samo Pasta pa Pizda. Suhi vrh PACERO vinotoč, to je pri moravcih, oz malo naprej...bi jaz priporočal, super plac z lepim razgledom, za romantiko tirat.

sebi

Ka Isaa, je rejsan važno kama ideš za valentinovo? Če je ob meni diklina ka mi pomejnio vse, bi šau z njou na ponfri,....

rakun

ge bi pa postavo trinoznik,kotel,kanister domace rdecke pa bograc kujat
gnesden trbej zenskan ze dokazate ka je konzerva pa klic po mobije nej fse ka se da v gobec spakevate
pa bojmo odkrite-se milijonkrat boukse je

muffin

ges pa priporočan oazo v mlajtincaj

_isaa_

broj1 nej je važno ... za mene je tak valentinovo dan kak vsi ostali. ;)
Samo sosed 123 pa je ziher nej mel v mislih pomfri.  

sebi

ščen samo povedati ka je vseeno kama ideš. važno je s ken,...

jozefa Katančič

V soboto 13.2 z bogato romantično večerjo ob soju sveč,valentinov ples.Terme Vivat Moravske Toplice.Lp

En Pač

V petek, 12.2. v Irish Pub-u v Lendavi, Valentinov patry s skupino Trio acoustic. Vabljeni! 

Franc Tratnjek

Neje je nindri na forume rubrika dogodki, ka bi te reklame tan objavljali?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet