Valentinovo 2010
Pozdravljeni
Ker nism ravno iz Pomurja in bova z punco za Valentinovo tam me zanima ali mi lahko svetujete kje v Pomurju (okolica Sobote) se kaj primernega za valentinovo dogaja? Oziroma kje se da v prijetnem ambientu za valentinovo kaj pojest?
Komentarji
pri pajdaši.
tudi ado pa tefi bi bla primerna izbira:)
No.1 (RAJH)
tak iz glave... K Rotundi, Marič, Rajh, pa nekaj vinotočev, ki so na nivoju, če ne rabita fansy scene.
Kje se bo kaj dogajalo, ne vem. Zdaj če govorimo za hrano pa prijeten ambient, odvisno koliko si pripravljen zapraviti, če več ali manj. Se strinjam, Rajh absolutno, posebej če mata rada italijansko hrano. Mogoče še Maximo v centru Maximus. Če bi rad zapravo malo več, še verjetno kakšen Lovenjak v Polani pride v poštev. Zdaj ne vem, ka je za tebe okolica MS, glede na to ka si omenjo Pomurje. Maš v Beltincih recimo gostilno Tonček pa Herbek, Marič v Sebeborcih, Ajda na Cankovi, pa pa še bi se našlo kaj... Večino opisanih lokacij najdeš tu, pa tudi če poguglaš, se najde dosti tega (slike ambienta itd).
Pri Pajdaši za valentinovo. hahahahhaah wtf is wrong with you?
zajebavo se je valda. _isaa_ ne dramatizeraj pa :)
seblogger dobro si napiso...
kda te ge dramatizejran?
;D
v btc-ju bo valentinov turnir bowlinga, ge do se pomerili pari...
Hvala za komentarje. Mislim da se bova pri Rajhu ustavila (morm poklicat če majo fraj). A je kje igra kakšna fajna skupina v MS ta vikend?
...poglej zgoraj pod koledar dogodkov...
No, jaz pa bi šla k Šinjoru v Martjance, ali pa v Čardo...no videla sem zunaj ponudbo na reklamni tabli, sicer pa sem sigurna da tu ne bosta razočarana, pa definitivno pri Rajhu tudi ne. Menda pa igra tudi tu kak bend, najboljše pa povprašati po telefonu...
Glede kake skupine, trenutno ne vem, se bo pa za kak dan že vedelo.
Pa lepo praznujta...dan zaljubljenih...
vsak dan z pajdojovin hamburgeron je lejko valentinovo.
Ampak Rajh v Bakovcih, ka v soboti je samo Pasta pa Pizda. Suhi vrh PACERO vinotoč, to je pri moravcih, oz malo naprej...bi jaz priporočal, super plac z lepim razgledom, za romantiko tirat.
davidp
hahahahaaha, dobra :D
Ka Isaa, je rejsan važno kama ideš za valentinovo? Če je ob meni diklina ka mi pomejnio vse, bi šau z njou na ponfri,....
ge bi pa postavo trinoznik,kotel,kanister domace rdecke pa bograc kujat
gnesden trbej zenskan ze dokazate ka je konzerva pa klic po mobije nej fse ka se da v gobec spakevate
pa bojmo odkrite-se milijonkrat boukse je
ges pa priporočan oazo v mlajtincaj
broj1 nej je važno ... za mene je tak valentinovo dan kak vsi ostali. ;)
Samo sosed 123 pa je ziher nej mel v mislih pomfri.
ščen samo povedati ka je vseeno kama ideš. važno je s ken,...
Valentinov ples 13.2 od 19 ure naprej.Šinjor Martjanci.Lp
V soboto 13.2 z bogato romantično večerjo ob soju sveč,valentinov ples.Terme Vivat Moravske Toplice.Lp
V petek, 12.2. v Irish Pub-u v Lendavi, Valentinov patry s skupino Trio acoustic. Vabljeni!
Neje je nindri na forume rubrika dogodki, ka bi te reklame tan objavljali?
pajdo je zmago
Pozdravljeni
Ker nism ravno iz Pomurja in bova z punco za Valentinovo tam me zanima ali mi lahko svetujete kje v Pomurju (okolica Sobote) se kaj primernega za valentinovo dogaja? Oziroma kje se da v prijetnem ambientu za valentinovo kaj pojest?