Team building v Prekmurju

|

Pozdrav vsem,
sodelavce bi po novem letu pelala malo v naše lejpo Prekmurje na team building. A ma kdo kakšo kul idejo za team building? Ok, čepraf se zna ka se v Prekmurji pač pije, ampak bi pa radi tudi kaj doživeli. Šlo bi se za 1 den (vgojno z avtobuson iz Lj pa zvečer nazaj).
Ajde, s predlogi na dan :-) Pa srečno v 2011!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Nina Gomboc

Pozdrav vsem,
sodelavce bi po novem letu pelala malo v naše lejpo Prekmurje na team building. A ma kdo kakšo kul idejo za team building? Ok, čepraf se zna ka se v Prekmurji pač pije, ampak bi pa radi tudi kaj doživeli. Šlo bi se za 1 den (vgojno z avtobuson iz Lj pa zvečer nazaj).
Ajde, s predlogi na dan :-) Pa srečno v 2011!

x y

Jaz sem letos organiziral za našo firmo pa smo imeli kuhanje bograča - seveda prej o tem niso nič vedeli!
Ekipe so dobile recept, sestavine, kotel in drva in so morali skupaj skuhati bograč. Sledilo je ocenjevanje. Med kuhanjem bograča pa nam je igrala beltinška folklora. Spali pa smo v slamnatih hišicah v Moravskih toplicah.

Nina Gomboc

@elanino, oo, the best, full hvala :)
Ge točno pa ste to meli? Na koga se lejko obrnen, ka bi mi pomago pri organizaciji ipd.?
@lopata, trening varne vožnje je tudi super ideja, ampak smo pa to meli že lani, hvala :))
Še kakšen predlog? Ovači de spadno bograč :)

Wizeman

Ešče itak je edna redna pijanka najvekši pa najboukši možen timbilding. Tu se pokažejo vsi šibki pa jaki členi. Garant! In za takše stvari je Prekmurdje najboukši plac na svejti!

Nina Gomboc

Wizeman, se strinjan :))
Zato pa vsi ščejo v Prekmurje iti, haha :) Ampak fajn je, ka se kaj dela/vidi polek, te pa tak žurka :)

x y

Obrni se na marketing službo Term 3000 in ti bodo vse organizirali .

Frenk

ninca ge bi ti pa svetoval ka povprašaš malo na turističnih info točkah. In če te bodo debelo gledali poveja naj dajo odpoved. Ker razen elaninove ideje mi nič drugega na pamet ne pride. No mogoče spust z čolnom po reki Muri. ali tou je bole za leto nej zimo.

x y

Malo za hec, mogoče pa za rejsan!
Kupite svinjo pa napravite prave kmečke koline (klanje, kri, jetra, klobase, bujta repa....). 
Pri tem poslu se bo pokazal pravi teamski duh. 

to s svinjo ni slabo sploh :)
ali pa kaksne obrti (pletenje iz slame in sib, loncarstvo) ali kaj, kar se nanasa na pokrajino (slikanje na platno po skupinah, orientacija, geocaching - iskanje skritega predmeta na podlagi gps koordinat, vkljucite zanimive tocke etc).

Nina Gomboc

Hahaha, zdaj pa st me nasmijali! Koline, lol...
Mo šla pitat turistične točke, če kaj majo, ker se ges tudi ne spomnin nič takšega. Hmm, geocaching...to bi tuj šlo :) v Bukovniškon gozdi :) Fala vsen, če na agencijaj nedo nič znali, de bograč ali geocaching.
Pa srečno 2011 ;)

Bukovnica bi bila sigurno super lokacija za to, pa se lahko kot zanimivost vklopi se Matzenau, ki je relativno blizu, recimo. Saj pa ne rabite agencije za to, del zabave je ze sama priprava. 

Drejc.

Kar se tiče Prekmurja imaš kar nekaj možnosti. Če hočeš malo aktiven team building predlagam, rafting na Muri, piknik oziroma kosilo imaš lahko na Otoku Ljubezni, popoldne greste lahko do Bukovniškega jezera, kjer si organizirate Treasre hunt ali greste v njihov adrenalinski park, mi ponavadi porit večeru gremo še v pivovarni Bevog, kjer sledi degustacija piva in pivski kviz. Potem pa spat na Kmetijo Firbas. To je to, kar se da za en dan organizirate. Team building programe pa lahko najdeš tukaj: https://etc-adriatic.si/team-building/

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet