Taxisti v M.S.
Zanima me kaj mislite o taxistih v MS. In katerega bi priporočali drugim.
Komentarji
paa daaj ne žali psa
znaš ka ti gez napijšen tij se lepou spakiraj v n.......o pa tan ostoni !
končno je lekar malo mir grato na sobotainfo...falabogi!!!!!!!!
ja gez tuj tak pravim !
Trava-Trčen Rafalno Antipatičen Virus Afne
No zdaj san te pa ožalo toži me či me neboš ti dam 3 kile žvečilnega gumija!!!
lušno vas je brati
Čuda :D
Če bi ges mel B 2 oz. bi delo pri B 2 bi me sram bilo ka nešče kak je Trava (or whatever) dela za mene reklamo :) S ten jin nika fejst ne pomagaš po moje :)
dajte te zvečilne rajši meni ...imam dobro gensko zasnovo, kar se zob tiče
Jes priporočan, ka se f sobote vozite s taxi city ali pa babič, zatou ka sta najfalejšiva. Z grašojon pa bubo san se pa pelou prvič zadnjič in nikoli več.
Gda te pa kaj po prestolnice SLO lejtale pa taxi metro, taxi laguna, taxi legende, taxi intereks
Fse njujve podatke pa dobijte na internete
daj nej si mogo ? zaj ge trava nazaj pride jaooooo :D
Ta tema je se je razvijla v redno katastrofo! Sramota za forum in pijtan se ka admini delajo?!
Pogledni si temo "Sodišče oprostilo domnevne izsiljevalce soboških lokalov" pa boš vido ka je katastrofa. Tudi ges se pitan, ka delajo... samo še nižje in nižje se ide.
Seblogger, či bi ti vido ka še na PM prleti. Ten mladin gospodičon moderatoron bi malo trbelo gvinte vrezati! S tisto svojo klavzulo o njihovi neodgovornosti so ipak nej začiteni kak si mislijo.
Je pa še ena varianta: nej več sodelovati. Starci smo jin samo velko uslugo napravili, ka do se lejko po prsaj mlatili, kelko ogledov majo. Eni, ka majo še dosta več za povedati, so se sploj še nej oglasili, pa jih je že 75.324. Pojgje malo se zamislite...
Ka pa či smo jin mi malo server fküp sméli?
"Eni, ka majo še dosta več za povedati, so se sploj še nej oglasili,...."
Se strinjan. Mislim pa tudi, ka to ne vala samo za omenjeno temo, ampak za forum oz. komentiranje na portali na splošno. Verjetno pa nekomi ustreta ka je tak kak je, drugače bi se že ukrepalo.
Meni ustreza bar se smigen :D
Cvetka alias trava ge bi ti doživotno dal internet prepovedati ka samo bluziš pa narod provocejraš resan si plitva kak naš pes.
Idi tan si na goričkon nekšoga najdi pa daj že enok mir nan normalnin ljudem na forumi.
SRAM TE BOJ KUSA ENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!