Taxisti v M.S.

|

Zanima me kaj mislite o taxistih v MS. In katerega bi priporočali drugim.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Uroš šnepf

Zanima me kaj mislite o taxistih v MS. In katerega bi priporočali drugim.

Taxi Babič      :)

vvv

Taxi Babič DEFINITIVNO!

jakec

jas bi pa sem skupaj priporočala Taxi b2 ker je res luškani taksist in tudi zelo prijazen do strank !

jakec

jas se z Grašojon nebi pelala niti mrtva nej sploh pa živa nej ker je res taki zajebonski !!!!!!!!!!!!!!!!

kuki bazola

Taxi Speedy Gonzales AAAA najhitreje do vašega cilja! Pokliči 051 226 781 še posebej če rabiš dber poceni in hiter taxi kot v filmu tAXI

jakec

kateri taksi je pa to za vraga !!!!!!!!!!!!!!

kuki bazola

Taxi speedy gonzales AAAA je novost na našon tržišči poleg vožnje nudimo še vse puno drugih uslug npr. ženitne ponudbe itd vse odvisno od strankinega profila.Po dogovoru.
POKLIČITE 051 226 781

drekjej

Pozdravljeni!

Novo podjetje IMPERIA d.o.o., je odprlo taxi sluzbo z imenom "TAXI DAMA in POTEPUH". Je dosegljiv normalno da 24/7 (Ljubljana in okolica).
Prednost te taxi sluzbe je, seveda cena. Je najcenejsi taxi v Ljubljani (samo da tega 97% ljudi ne ve, ker je nov) ter si lasti zmerno nova udobna vozila.

Cenik:

Štartnina = 1,00 Eur

1km = 0,60 Eur

Čakalna ura = 13,00 Eur

Glede zaposlitve in dela:

Sam sem zacel delat oziroma vozit prvic v lajfu Taksi danes, vse kar imam je 2leti in pol izpit in TO JE VSE ne rabis cisto nic drugega!,...glede dela --> fiksna placa (1 taksi firma da ma fiksno placo za voznike taksijev), novi avtomobili flourestencno zelene barve in pa za zenske voznice flourestencno roza barve (uglavnem pada v oci, zmeraj pogledas, nemores falit...), ne rabs poznat ulic+ni radijske zveze (samo z GPSom + nova tehnologija ki je nobena taksi firma se nima..), ...itd)

+ se ena novost v mojem avtu "Renault Laguna" tudi prva taksi firma v Sloveniji katera omogoca gledanje TV v taksiju oziroma nonstop snemamo v mojem taksiju, tako da lahko ze jutri spremljate kaj se dogaja v taksiju ... (trenutno dela samo 14-22h ker takrat samo jaz delam in trenutno sem edini voznik na temu avtomobilu, kasneje bo 24/7)

"normalne" zenske zaposlijo takoj, moske tudi samo malo moras bit "resen".

Uglavnem, od danes naprej ne mecite stran denarja za razne "metroje, lagune, zvezde, .." in ostale taksije, pokličite TAXI DAMA in POTEPUH in se peljite varno, udobno ter najcenejse! =)

Taxi DAMA in POTEPUH:
030 31 32 33
030 41 42 43

Taxi v živo prek kamere: www.slonet.tv/Default.aspx

Babe majo rozanoga! Pa taxi je samo v LJ 

PARDON

wizL

jakec, ka te nedo ger zaprli zaradi prekomerne uporabe klicajov ;) 

kuki bazola

Pa nej mi Grašoja šinfati ka je fejs dečko ka maco vrejdjemle...nemate pojma ka maca napravi z njin. Pa Grašo je dober tudi či penaz sfali ka te počaka par dni na penaz brez problema...ja pa ženska či je lepa lejko plača v naturalijah to je resno dober taxista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drekjej

Torej sprejema vse?  Materialne pa denarne vrednosti? 

kuki bazola

Tako...vse sprejema...samo ti si nej ženska ali???? Ker naturalije veljajo samo za ženske...lepe seveda!!!!

dule sočni

Kavboj ti si *žaljiva vsebina je bila odstranjena*...BABIČ JE CAR MED TAXISTI!!!
Najhitrejši
Najcenejši
Najbolj prijazen taxist
VSE ZA VAŠ DENAR!!!

jakec

ka je pa potlej tou za enoga taxi šorka koula !!!!!!!!!!!!

jakec

samo se tij pazi ka tebej ne zaprejo wizl ker znaš lepo komentirati !

jakec

kak ti tij znaš ka san gez nej ženska samo kak koli meni se Grašo ne vijdi in pika !
vej drugi te tuj počakajo nej je samo na svejti tej bogi Grašo samo zakoj bi pa naj čakali pelaj se te da maš pejneze nej pa da nemaš in potem te nej trbej praviti ka te naj počaka !

jakec

zamojo volo je on lejko 1000000000000 krat Grašo pa car med cari pa meni tou nej nič !
kako je lejko najcenejši če pa što se je že pelo z njim saki je pravo ka je najdrakši med celimi taxistami ka ji gej v m.s. tou pa nebi vrvala ka je tako zelo prijazen saj meni nej .prvlej bi rajši mrla kak pa ka bi se gez pelala z njim . niti žijva pa mrtva pa še sploj nej . zamene je najbokši taxi b 2 in noben drug nej to si lejko zapomlite ker je tuj naj cenejši med sejmi.

drekjej

daj ne spemaj resno ka mo te osnove foruma včiu 

jakec

kakše so te tej materialne vrednosti za Grašoja, zamojo volo on lejko sprejma bronaste materialne vrednosti pa se gez nebi z njim pelala . zamejne je glavno taxi b2 vse in pika.

jakec

ka boš me tij menej včil osnove foruma včil ka pa če mo gez tejbe včijla osnove foruma !

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. ha ha .. tej taxist v živo je neverjeten .. reality show ..  ha ha ..
Ovače pa je Taxi Babič najboukše na celoj linije.

Samo Zavašnik

@jakec: Ka ti tu maš *beep* monologe ali ka daj *beep* mer si daj pa ne zaspamaj foruma.
@Admin: Daj bannajte njemi IP, prosin?

drekjej

Samek1337 v primeri ka ma statičnoga seveda :) 

qbase.

ka te si kurac tu na forumi reklamo delali.. že nej zadosta ka na sakon fucking smetnjaki nalepke mate...

dule sočni

Čakajte vij ka Grašoja šinfate...vas vse dobin v roke pa namlatin.
Dobil vas bom, vse vas dobim pa če potem takoj umrem!!!!!!!

Andrej Babič

Vi si samo pogučte.... in najbole nesramne komentare majo tiste, ka so
najbole.....
Tej kavboj66 oz. Simon.... zdaj pa javno napiše kelko krat te je tej z čudno frizuro
pelo, ka se bil brez pejnaz in te je niti eden drugi taxi nej ščel pelati!

drekjej

koga briga kakšo frizuro ma pa ka je glavno ka cukne ta kama tribej.
torej glavno ka napravi to ka more pa zaradi mene če je 100 lidi bujo pa 20 posili pa ma 3 zobe pa lasuljo pobarvano na pink

simpl :)))) 

Andrej Babič

Ali tak čisto en preprost nasvet za vse tiste, ki uporabljate taxi storitve,

sploh ni važno kateroga te zvali, kak te se vi obnašali do taxistov tak se bodo

oni obnašali do vas! Lp

miic miic

jakec to ka ti pišeš nema nej repa pa nej glave no. katastrofa! štekaš sploj uporabo klicajov??

jakec

za mene ma to smisel če pa za vas nima san pa jas nej krijv samo toliko da veste vsi kateri šinfate taxi b2 ka se paste ka vas gez prijmlen v rokej in te potem vidli svojega vrega.,vij sploh nimate vsej paperov v glavi zato samo neki brez vejze komentirate o tem.
ZA MENE JE TAXI B2 ZAKON IN PIKA !

simonam28

.. jakec .. Si opazo/-ila, ka 1x pišeš kak ženska, drujgič kak moški.. Si mogouče tranvestit??? Saj neman nič prouti.. Mi je vsaj jasno odket ti takše teme oz. odgovori..

miic miic

Cvetka Cigut, Vaneča 10...  hmmm mislim ka te poznan dvospolnik jakec. lol :)
daj prosin te ka ne pišeš na forumi več, ker te bedarije več očitno nemre nišče poslušati. fala.

5450

Eh, meni pa je nej važno što pa ka... glavno je ka gda pozoveš, te pride in te odpela kama ščeš. To je to!

jakec

od koga si ti mislil sploj kavboj 66 od šteroga babiča najprej se prepričaj od šteroga štoj gočij in potlej takše bedarije biši na ta taxi vrejdi pazi ka tij ne brijdeš ger prvlej v zapor kak pa šteri drugi ti je jasno !

jakec

dragi Simonam28 jas nisem nobena tranvestitorka če se pa tebi vijdi da sem se me pa lepo pazi ker te lejko jas za ožalitev tožin ka si te tij za enoga oziroma za ene ka boš meni tu neki špot delala oziroma delo jas tebe sploh ne poznam in tudi hočem da se mi lepo opravičiš če ne se srečamo tam kjer se konji bršejo če tebi tako paše in te tudi lepo prosim da mi taxi b2 njaš na mejri si me razmo oziroma razmila !

Direktna Direktna

Meni se zdi, ka se je Delfin (ali ka je že bijla) vrnola, dobrodošel/la nazaj 
za ožalitev tožin  sploj mi več nej trbej vicov šteti 

jakec

jaz nisem nobena cvetka cigut iz vaneča tebe pa vem od kod si miic in te prosim da me ne zamejnaš z drugo če se ti to še enkrat zgodi boš ti videl kdo sem jas !
ti je jasno in hočem da se mi takoj sedaj opravičiš dragi miic !

jakec

draga oziroma dragi direktna jas nisem noben delfin ali ka tij mijsliš z tem za kašo ožalitem boš ti tožo oziroma tožila to me samo zanijma in nič drugo in koga boš ti tožo oziroma tožila !

kuki bazola

Očitno so si dandanes vsi zgled vzeli po JJ keri toži že pol slovenije pa pol finske...dragi jakec( dvospolnik ali karkoli si že) toži me za ožalitev... he he he.
Či me pa neboš ti pa izvensodno ponudim odškodnino-eno cisterno sveže gnojevke ka se v njej okopašhahahahahahaha

Direktna Direktna

jakec nekaj me povej, ali ti je dejansko tak dosadno pa se tu nore/a delaš ali pa dejansko pijseš to kar misliš? pa kelko se star/a?

trava

kak te vij ništerni lejko mate tak tej taxiste za norca tou gez nemren razmiti saj meni so si dobri !
najbole pa taxi b2 je zakon za se !

kuki bazola

No ka te znali jakec je nej nobena transvestitorka (tranzistorka) pa pazite se ka de nas tožila za Ožalotev! Tak!!!!!!!!!

trava

saj bi jas vas tud tožila za ožalitev če bi meni što takše napijso pa tudi mijslim ka bi drugi tuj tožo če bi se negdo z njega delo norca !

miic miic

aja nej si ti cvetka cigut iz vaneče 10???  hmm čudno :D
moji podatki pa nači pravijo. san se dobro pozanimo :D
ps: pozabila si v profil napisati lažne podatke, da bi prikrila identiteto...

tak zaj me pa toži, ka san te razkrinko!!!  lol

miic miic

taxi b2 je zakon! če pa ma što drugo mnenje pa se naj pripravi na tožbo!!! lol  nej tak cvetka? :D

seblogger

Mislin, ka to piše sinek/hčerkica od Cvetke (ipd), od oka 10-14 let star/a. Dvomin, ka lejko odrasla oseba takšne gluposti piše.  

Jože JOžič

Kakšna tema, takšna vsebina. Sobotainfo postaja zatočišče tračev in nedoraslih otrok. Dajte moderatorji primitivo poste brisati.

Bonifacij Rumpelstilski

He he... samo včasik prav paše takše oslarije šteti za sprostitev... še dobro ka so takšni kak je jakec na ton svejti.... takšne vrste degenerejranci so sigdar dobrodošli... jebem ti sunac jakec, oprosti za ožalitev.... dan ti en zvečilen, če me ne daš na sodišče!

Vesna Dolšak

Jakec ali Jakica ali karkoli že si - vsak svojega konja hvali. Saj se ti ni treba vozit z nobenim taxijem, to bo najbolj poceni. Ko se s taxijom pelaš, kaj takrat si v kikli ali v hlačah? Ups, ne bi ožaljen/a ... pa ne me tožit in tudi pokazat mi ni treba, kdo si ti.
Veš kateri taxi je pa meni najboljši? ŽNJ25!!!
Sicer pa, kje ste zdaj MODELATORJI? Take bedarije pa že nekaj časa ne.

miic miic

@seblogger - ta oseba, ki to piše je stara (ne boš verjel) okorog 40 let!!! :D
san siguren, ker točno znan kdo to piše!!!

trava

kaj bom pa jaz z tvojim zvećilnom jas zahtevam to v denarju in pika če se pa to ne bo zgodilo vas pa vse skupaj kateri ste me ožalili dam na sodišče sedaj pa kako hočete !

trava

oprostite ker sem se zmotila jas sem mijsla da to tudi gre na mene !

jakec

kaj bom pa jas z tvojim zvečilnom jas samo zahtevam denar od vas ki ste me tu na tej strani ožalili sedaj pa kako hočete če mi pošlete na moj naslov denar ali pa vas se dam prek na sodišče sedaj se pa sami odločite kaj bi raje če naj vas dom prek na sodišče ali mi pa pošlete denar !
meni je čist se
eno ka se pa potlej vij mislite da te me vij tu nekaj žalili !
saj jas tako mislim da mi nismo skup krave pasli ka bi se vij neka tu z mene delali norca pa kelko sem približno stara kaj pa vas to briga kelko sem jas stara za mene je taxi b2 zakon in pika vij pa kako hočete se za mojo volo lejko vozite z papežon pa meni to ni nič !

kuki bazola

Jakec kama ti pa naj denar pošlemo pa kelko seveda?? Napiši ka bomo znali
Či nej drugače ti pošlemo žvečilni gumi  v vrednosti denarja...

kuki bazola

Vsi dragi uporabniki razen jakeca seveda,...ob tej priložnosti vas pozivam da vsak začne kupovat žvečilne gumije raznih sort in ko bomo čez kakšen mesec ali dva imeli dovolj jih bomo poslali jakecu da bo do novega leta veselo žvečil in žvečil dan za dnem dokler mu zaloga ne poide

seblogger

Dragi jakec, jack. Ges mislin, ka si se ti prijavo/ila na ta forum samo s tem namenom, ka sprovociraš narod, ka de ti začo štenkati, ka boš nas te lejko tožil/a za mastne pare. To je pač moje mnenje, upan ka san te nej ožalo. V primeri ka me daš na sodišče, mo vložo kontra tožbo za vsiljivo beračenje. Gimme, gimme, gimme...
Za vsak slučaj pa san nakupo 6,5kg žvečilnov, pa san pripravljeni tudi na izvensodno poravnavo. če de tak daleč prišlo. 

kuki bazola

Ka pa bluziš seblogger?? Koga de tej(ta) napolpismeni(a) tožo(la)?? uči kak moški v drugoj pa kak ženska Tak niti sam(a) nevej keroga spola je?? Vidiš ka v enoj debati gMislin ka de najbokše ka joj domov nazgoraj navedeni naslov pošilamo žvečilne gumije...na kile heheheheh
to glede tožb je sigurno na televiziji vido(la) JJ on toži že pol sveta

simonam28

.. jakec & trava .. ena in ista oseba .. ja tak je tou, da maš dva nick-a, pa niti telko v glavi, ka bi bar pogledno pod kerin si prijavleni .. ..

P.s. .. tij me samo touži .. ali takšnin siromakon kak san je, itak nemrejo nič zeti .. .. 

kuki bazola

jakec pa trava ja pa res je to ena in ista oseba ki se je sama razkrinkala........uuuu bil san glih v trgovini pa san kupo vse žvečilne gumije dol ka so jih tan meli.....de jakec žvečo haha

trava

kako to misliš ka si siromak pa ka tou tebej briga če gez neman nič v glavi saj san gez tebe nej nigdar prišla kaj prosit da gez nebi imela v glavi nič najprej se mi lepo opraviči in potem mo se sdale pijsali ti je jasno !ja kak si tou mislil ka si siromak kje v kateron deli telesa !

trava

tou si tij lejko potijsneš nekom ta kje imaš tij tistega svojega srmaka nej pa meni si me razmo pa za mojo volo bi lejko šel še v druge države pa ton tuj doj po kupo zvečilne če so te tu nej bilij zadosta pa si je lejko potlej poklačiš v r.t za mojo volo samo mene pusti na miru če ne se ti res kaj hudega pripetij !

trava

koga pa gez tožin to mi samo napiši in nič drugo me ne zanijma smotani norček prizadeti foslil najprej se orek nauči pijsat in potem se delaj neka ka si v resnici si pa en *žaljiva vsebina je bila odstranjena* in mene njaj na mire  če san gez nepolpismena zato ne pomeni da sem tako nora kot ti če še enkrat vijdim kaj takega napijsano kot je to sedaj boš ti vido gdo koga toži in meni tu neke špote davo če si tij ne dovolj razviti zato kejo ka do ti pomagali ka se res razviješ v tej svoji glavi !

trava

pa ka mi moreš če mo te tožila saj si tij prvi začel nej gez pa zamojo volo si tij lejko kupo 12349875 kg zvečilnov pa meni tou nej nič !

trava

hvala bogi da sem nepopismena saj taki tudi morejo živeti bole je pa navola da si tij celi nepopismeni človek pa še cuj p.......i to je še vekši problem ¨!

kuki bazola

TEJ TVOJI MONOLOGI BODO POČASI VELIKA USPEŠNICA POSTALI NA SOBOTAINFO
Predlagam ka odpremo temo Jakecovi monologi ali kako je lepo ko ljudstvo pripraviš na smeh
po pošti dobiš kilo žvečilnega HUBA BUBAAAA

drekjej

Daj še 100x se registrejraj pa te probaj pisati. Mogoče boš z kerin poston napiso/la al ka pač si en dober POST ka mo te lejko bar malo razmo :S
Polso bi ti vse samo ka če neven ka sploj ščeš.
Pa žal mi je ka ma forum smajlije kda to gledan 

Mogoče san kakšoga pozabo

Mislin ka bi moglo bite. Naj bo še en za saki slučaj

Naprafte omejitev smajlijov na post. Recimo 3 per post fala cu

trava

prosim te da pišev v prekmurščini nej ka tu neke bedarije klatiš brezivejzne zamojo volo se tuj tij lejko prijavlaš še 14596437895342 krat pa te poznan što si in te še enkrat prosim da me pistijš na meri pa tu neki post ponujaš lejko te je v r,t stam najprej lepou pometi pod svojim pragom in potem ide glejdat pod drugi prak če si zadosta seveda razvit v tej svojoj g...i !

miic miic

trava aka jakec! pa ka je tebi nej jasno? što koga nadleguje? mi tebe ali ti nas?
mislin, ka če še što koga lahko toži smo to mi (in nej obratno!).

žalostno je ka pri tak inteligentnih kak se ti sploj izgubin živce ale ka je preveč je pa preveč... torej spizdi z foruma pa ne gnajvi ljudi, keri neščejo meti posla z nepismeno 40-letnico... fala.

Alja

ne uspen najti zakoj zvečilni? 

Bonifacij Rumpelstilski

Aly_a zatou:
dexter je napisal:
He he... samo včasik prav paše takše oslarije šteti za sprostitev... še dobro ka so takšni kak je jakec na ton svejti.... takšne vrste degenerejranci so sigdar dobrodošli... jebem ti sunac jakec, oprosti za ožalitev.... dan ti en zvečilen, če me ne daš na sodišče!

trava

pa naj san nepismena tij si pa prizadeti je še huje pa še nekaj jas sploh nisem neka 40 letnica če ne veš računati san ti gez nej krijva in te lepo prosim da spijzdi tij če ne mo te mij prijali ka si naredil pri nas in se ne delaj nikši pametnjak ker si zabit kot en kolek !

trava

miic prosim te da mi dakoj zgineš dol z tega profila če ne te bom res morala tožit !
prekleti sunac !   pa komi boš ti tu neki dalo 40 letnice še dobro da te tako lepou poznan što si gez san sploj nej 40 letnica tako da ti je lejko jasno !

trava

če si pa tij malo zaostanjeni san ti pa gez nej krijva to pa gejo zdravniki če do ti sploh še morali kaj pomagati ker si res zaostanjeni v tej svojoj glavi zarukanoj!

ž ž

vaj nešče pa zna smeškoje delate.. kak fajn :)

miic miic

ko mački stopiš na rep pa zacvili... stara finta ja.

pametna si strašno ja. tvoji posti so zrcalo tvojih možganov...

dule sočni

Eh dajte no pa naj piše prav smešno je čitati te njen poste, či pa si mislin ka je stara 40 let še tolko bolj
Dajte ju3 vsi v trgovine pa joj nakupimo vse žvečilne gumije ka jih obstaja v ms in širši okolici pa ji jih pošlemo na naslov Cvetka cigut Vaneča 10...s tovornjakon ka de malo žvečila ka de mir na sobotainfo vsaj tisti par uric dokler vse ne požveči

trava

naš ka ti gez napijšen tej zvečilne si tij lejko vtakneš v svojo rit ali pa še kam drugam ka ne bom omenjala tij pogledni sejbe ka te že brata doj do p...a visij telko se že star lejko te je v rit sran na tej lejtaj pa nemaš pameti potem je pa sploj neboš več mel rajši idi k p.......i ka ti pomet popravi ali pa k š.....i ka ti drugo pomet notrik ž.....a mejne bi bilou v rit sron ka be gez nekomi takše bedarije pijsala kak pijšeš tij s....o p.......i s.....i n......i !
h..........................................................................................................................e
h.........................................................................................................................e
p..........................................................................................................................p

trava

vej se samo pazi tij ka tebi štoj drugi ne stopi na rep najprej si zmisli ka si naredil pri nas in potem tu takše somarije pijši s.....i n....e nej zamon ka se vijdi koma si odo v š..o !tij si zamenej en velki t.......i p.......i !
č....................................................a p.................................................................e
z....................................................s g.................................................................s
w....................................................d n..............................................................a

simonam28

Je se gnes v Avstriji stavin, da bon šla delat.. Tan še sou..

kuki bazola

Zgleda ka je vse žvečilne požvečila...opet je nevola....te pa idemo pa še v sosednjih državah pokupimo zaloge
pa pazi ka te ne zaprejo kelko klicajov nucaš jakec alias trava alias tranzistorka
Predlagan ka joj damo novi vzdevek-----"KRIČEČA TRAVICA"
LJudstvo ka pravite???????????

miic miic

ej trava ka san ge napravo privas? lol
poleg toga pa man višjo šolo kak ti. neven kak leko trdiš obratno, če me pa sploj ne poznaš... če me pa že resno poznaš ti pa dovolim, da objaviš moje podatke.

trava

ja pa te poznam samo me neki zanijma kak ti mene poznaš ker si me sploh nikoli ni videl samo toliko pa te lepo prosim da mi tu napišeš kje sem doma polek koga če mew poznaš potem moraš tud znati polek koga sen doma to mi samo napiši gdo so nam sosedje in nič drugo !

lep pozdrav !

trava

glavno ka je za mene taxi b2 zakon in pika !

drekjej

CIGÜT CVETKA
Vaneča 10
Vaneča 9201 Puconci

02 545 91 98
02 545 91 99

[email protected]

Mogoče je nej pravo ali BMK
Zelo mi je  1 sekundo. Zaj pa odje** že prosen :S

trava

tij mejne lepou lejko pijšeš v rit veš tou za tou mo te pa tožila ka se tij mijdsliš zamojo volo lejko maš tij šolo za predcednika države pa meni nej tou nič čondraš eden zamotani p.......i t...j nej te je sron ka takše pijšeš tu gor vej smo te pa si siti nej ka maš šolo za l...a pa tisti takše nebi pijso ker ma več v g...i kot pa tij ka si navaden čondraš p..........i sedaj mi pa lepo z.....i če ne boš vido ka se si zgodij p..........i p.....č eden seveda ka je nej pravo ka san gez sploj nej z Vaneča zato te pa še enkrat prosim d se mi opravičiš če ne boš vido ka bou zatou ka če je tou štoj od tistec je lejko samo gez san nej z vaneča najprej pogledni od kejc san in potem takše pijši zatou ka san gez tuj zmožna marsi kaj napraviti še sploj tistomi kateri mde po nekrivičnon žali zato ti pa še enkrat napišem da se mi lepou opraviči če ne boš res vido ka bou !
p.......................u d...............................w.........................................l
g....................................w.............................t.........................................č                           

trava

ka prosiš znaš što samo prosi manjaki takši kak si tij vej pošteni nede gnes den proso zatok ka de rajši delo kak pa proso tij pa li prosiš znaš ka ti gez poven tij lepou idi v ms pod železnico pa si sebov zemi en krčak pa si ton nakla doj sedi pa čakaj če ti štoj kaj dotrik vrže kaki cent pa to ti jas sploh nebi dala kakšemi drugomi kak pa tebi zato ker si tij za mejne en b......k veš  to to de za tejbe najbokša rešitev ka se spakivaš bod železnico in tam fanj fektaš ker si inon tak nej valon s.....i n....k

ž ž

vaj trava.. ti si pa resno tak pametna ka čuješ kak trava vne raste ;)

trava

ke  trava raste tij se pa najprej orek navči pijsati in potem piši zaotanjeni si v možganaj kak moja p....a veš to !

trava

kak je fanj da se malo vo smečejmo z tebe ka takše bedarije pijšeš !ž
h................................................................................................................................e
h........................e h..................................................e h........................................e
h.............................................e h..........................................e.................................e
s,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,w,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, d............................s...........................

trava

h...............................w d..........................................c b............................x......................................h..............................vy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,x ž..................................lw............................................xa.................................kh.....................................x

trava

aja tou si tij vej je pa še nej fašenek tij si se pa že v fašenka obleko ali si pa strašilo takšo  strašilo bi mij nucali kak si tij ker bi te postavili na njivo res si luškani saka ti čast !super si še moja p....a je lepša kak pa tij !

trava

zamojo volo če je ton takši somar kak sai tij če ne razmeš prekmurščine si za mene smotani telko da znaš če mogoče tij oporabljaš tipkovnico mačarsko tou je lejko potem ti saka čast zatou ti pa mij ništerni ne zamerimo nič samo tako tale pijši !
pa ne pozabi napijsati kaj od svoje ljubice tou pa čim prej napijši kaj še od njej !

trava

za tejbe niti nemam svoje p....e ka bi ti jo dala zato ka si tij za mejne en c....j in nič drugo oziroma strašilo !

ž ž

ajde drolja.. nauči se pisat, če ne razumeš prekmurščine;) pri tebe pa viden ka ti prekmurščina dela dosta preglavic npr: mačarsko, sai... zdaj pa ne spemaj več..

trava

s.............................................................................................................................x
x..............................................................................................u..........................a

Mateja

OK, A DE SE GENO KAKŠE ADMIN, PA DE TO POPUCO????
Vepa smo nej v štale, nekša kultura more tuj bite po teh forumeh. Pa če drugo nej banajte za en čas takše kere samo navolo delajo po ton forume. Ka to je več nikome nej podobno.

trava

Fantič, fantič kako si lep! Manjka ti še svinjski rep, manjka ti še svinjska glava, pa bos svinja čist taprava.

trava

nej neman dela ges se samo cele dnejve m...a kak tij ka pa maš tij za delati tou je tvoje delo ka san ti napijsala prej in nič drugo lejko te je v rit vsron norček prizadeti smotani !

kuki bazola

trava zdaj bomo pa mi tebe tožarili za ožalitve! jasno?

trava

tij samo toži kak tij je vola pa mo vidli šteri dobij !
tou si tij že tak včen ka tožiš samo tako naprej dragi kavboj66 !
lep pozdrav iz švice !

miic miic

eh samo pusti kavboj66. ge san obupo! san se probi pistite na njeni nivo ale nemren no... :D  prizadeta baba v tri prekrasne. IQ pa  ma na stopnji konzervirane paštete kekec!!!

odstopam od nadalnje debate z debili (beri: trava).

lp

drekjej

Ge tude! Samo še to bi rad pravo ka se ti za vse napisano TRAVA ali JAKEC al koj kurac že si zelo opravičujem in upam da me NEBOŠ vlačila po SODIŠČIH ker me je res zelo strah. Upam tudi da bom v prihodnje vsaj razumel kaj pišeš ker trenutno razen SODIŠČA katerega se zelo bojim ne razumem nič.

LEP DAN

noT 

kuki bazola

Jaz se edino vprašam mogoče je hotela biti (k)rava pa se zmešala...no vseeno jas san tudi obupo...vsaj v tej debati z osebo z Iq na ravni povprečne sobne temperature
či drugo nej san vsaj nove izraze spoznal
OTOBUS
TRanzistorka
TRansvestitorka...poučno

trava

vij menej lepou si kup pijšte v r.t ali pa koma ščejte zamojo volo ker sem jas nej takše norček kak vij ka bi se z vami tu prepirala ka nemam sploj smisla se prepirati zato ker mi vij si visijte doj še posebno tij kavboj66 oziroma srmak kaj se pa maš tij
nekša Anal Liza tu čuj potikati ka se mogoče ščela biti lizačinja pa si se mogoče zmejšala ko si se prijavlala vej ti pa oprostim draga lizačinja !
na konci pa lep pozdrav iz a......................................d

kuki bazola

Ej moja trava či si nej ščela biti krava te pa zdaj iden po čist novo kosilnico ps te pokosin!!
pa či nede mira iden po škropivo (BOOM EFECT) pa te poškropin.
No pa pazite ka pišete bo vas trava (plevel) vse tožarila!!!!

trava

znaš ka te gez napijšem kje maš til plevel v svojoj praznoj zabitoj glavi tij samo lepou idi po škropijvo pa se sebi v pomet poškropi ka boš potem lejko kaj bole čeden jas krava nikoli nebom ti8j boš pa za mejne sigdar n....k oziroma p.......c
sedaj se pa sam odloči kaj boš rajši ali tou prvo ali pa tisto drugo smečeni butec še naši psi majo več pameti kak pa tij znaš ka si tij za mejne en n....k in tou tudi ostaneš !
tebi je lekar nej bok dau pameti bole ti jo je zel kot pa dau najbokše ka ideš k župniku pa ton svoje greje zmoliš lepou doj pa mu povejš ka ti naj da pomet ker je nimaš samo neven če de ti tou več na tej lejtaj kaj pomagalo zdajži boš mogel si glejdati za grob in za škrinjo pa tou de tuj za tebe najbokše čim prej ka odijdeš na ov svejt !samo neven če do ton tuj zadovolni z tebov če boš jih tan tuj tak mučo kot to delaš du na  tem profilu !
lep sončen pozdrav !

trava

loli eden lolasti ! p.......  i      s........................................v
t........s si tij za mejne

trava

TAXI B2 JE ZAKON IN PIKA
                                             TAXI B2 JE ZAKON
                            TAXI B2 JE ZAKON NA TON CELON SVETI !
                                                 TAXI B2 JE ZAKON !

dule sočni

Ka trava tij maš resno probleme...vsi na ton svejti smo smotani...ali kak?? Daj pomoč si poišči-psihiatrično

trava

sedaj pa če res ne končate z tejmi svojimi debatami boste vidli ka vas lejpo prijavim policiji dobro da se se to zabeleži kak tu tak na naš tel. se se je že zabeležilo !
pa tudi policija vas ma že se prek !
lep dan vam želim !

xzft4

looool trava, Jakec ti si faca! Se gremo "ožaliti"  ? :-D

benjamin sečko

ej narod kak ste vi čudne ka se kregate keri taxi je boukše!!!!!
pa peljate se z tisten keri van najbole paše!!!!šinfate pa nej trbej nikoga!!!!!
ge bi van priporočal TAXI CITY !!!!!!!!!!!!
meni je najboukše!!!!!!!!!

trava

ja to je pa res ka si napiso tij dj-beno ka se tou nema smijsla neka prepirati šteri je bokši pelaj se z tistim kateri se ti vijdi in pika !

mickyy

haha trava legenda:) vejpa ti si svajo delaš :) jebenti sunce

trava

zakoj bi si pa gez naj delala svajo ka je res je res !malo prebrodi in potem idi pijsat jeben ti sunac !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet