Svetovni rekord v pridobivanju FB prijateljev?
Malo analiziram akcije županskih kandidatov na Facebooku in ugotavljam:
kot kaže bo Robert Celec zanesljivi novi župan MS, saj je v zadnjih par dnevih dobil 250 facebook prijateljev. Kar mrgoli od novih obrazov na njegovem FB. Mora biti pa res zelo poznan, ko ga toliko novih ljudi želi za prijatelja.
Čestitam za toliko novih prijateljev. To so zanesljivi volilci :)
Komentarji
Aja, se slika...
ma kaki svetovni rekord heh
spector si že čuo za sarkazem? Naslov je mišljen sarkastično
LoL... Tajci WIN post :)
nede celec zvoljene pa lejko še 5000 lidij doda;)
Narobe sem preštela nove prijatelje. Jih je prej 300.
Sicer pa poleg tega da je Robert všeč drugim je najbolj všeč tudi SAM SEBI
"To te buje"
Škoda da ni kreiral še kakih pet drugih profilov pa bi ga imelo rajši še pet drugih ljudi
pa ka maš ti od toga ka se s ten tak obremenjuješ?
zabavo
Tistim, ki ga poznamo še iz osnovnošolskih časov, pa tudi kasneje, gre na bruhanje ob tem, ko to gledamo!
Samovšečnež in napihnjenec. Še najbolj me pa spominja na ribo napihovalko!
no vejpa či si nevejte drugače olajšati dušo kak sprostiti negativno energijo na drujgoga,,,te forum na sobotainfo bi mogo meti podforum z naslovon: opravljanje drugih, ker imam sam pomankljivosti in jih želim tako zakriti
fejsbuk = sirijus biznis
Analiza pa taka, analizirala (ali pa brez a) si samo enega kandidata, kje so pa drugi.
Za analizo enega mamo psihiatre.
Eni ste malo preveč resno zeli post od tajci... :)
tinka78; ka je robi nej ščel oditi s tebof?
hu da fak is robert celec? ka to zaj že saki ka ma 4.5min časa kandidera za župana?
PS. /me likes davidp's post
PPS. @tajci Cool story, sis.
či menej pitate je to temo na forumi objavo kar kandidat san. Vsaka reklama je za takšnoga meštra dobra reklama. Do volitev do na takšen način gli vsi znali za njega, sicer volili ga nedo, do pa znali. :D
@bodul
ostali niso tako "posebni" primeri in FB uporabljajo povsem običajno. Zbiranje 300 prijateljev v nekaj dneh zame ni normalno, niti ni normalno potrjevanje "Všeč mi je" samemu sebi.
O psihiatrični analizi pa govoriš ti... Misliš, da je že tako hudo?
Branko Boldižar
Što ali kakoli te že je, eno je gvüšno: in sicer to, ka zdigavle dosta praja kak tou vö vijdi :)
Murko recimo od toga kar fajn živej
@tajči
Man neverjetno srečo ka me FB ne interesejra preveč
Vejpa mobitele so tude nešterne nej interesejrale v začejtke! Nešterne so cilau pravli ka nikdar nedo meli mobitela zaj pa glij tej največ telefonejrajo
Živeli internetni bojevnike!
"ostali niso tako "posebni" primeri in FB uporabljajo povsem običajno. Zbiranje 300 prijateljev v nekaj dneh zame ni normalno, niti ni normalno potrjevanje "Všeč mi je" samemu sebi.
O psihiatrični analizi pa govoriš ti... Misliš, da je že tako hudo? "
Kje to piše, da ne bi smel dodavati večje število prijateljev?
V zadnjem Vestniku so Robertu Celcu (in ne Celecu kot pišejo v Vestniku-sklanjatve jim ne gredo od rok) namerili samo 4% in je zadnji med županskimi kandidati.
Te ankete smrdijo!
Smrdi Robert Celec in desna politična opcija!!!Poščijem se na tega šalabajzera in dam stavit da ne bo župan!!! Sprejme kdo stavo???
Če mu je to fajn, zakaj pa ne. Naj ima človek malo veselja.
Brez veze napadate človeka. Že spet ena klasična Prekmurska. Nešče ka izstopa po ambicioznosti od družbenega povpečja in se ne obnaša kak ponižen tihi skromen marljivi delavec za gospodara se včasi trbej iz njega norca delati pa ga čim bole diskreditirati.
Pomembno pri ton je samo to ka je eden od mladih kisi vupa želeti neka več, ki je z ambicioznostjo izstopil iz povprečja in ki ma tuj nekše podjetniške ideje. Zdaj če de njemi pa uspelo pa je njegov problem, to mi je baaš vseeno, si pa želim ka bi še več Prekmurcov bilo malo bole ambicioznih in bi neka probali napraviti. Najleže se je norca delati, pa dale tičati v luknji.
Opomba:
Nisem član SDS, ne volim SDS (no enok na prvih volitvaj san jih), ne volim Celeca, ga sicer poznam , nejsan pa v njegovom krogi prijateljev, tak ka neje nika od toga motiv toga pisanja.
@KRT očitno je to spletni portal g. Štihca, ki na tak oziroma drugačen način poskuša diskreditirati osebe, ki so mu trn v peti. Če pa je to higienično, da se Štihec pojavlja na vseh glavnih križiščič in krožiščih pa je to vse v najboljšem redu, kot da je to njegova občin in za njega pravila volilne kampanje ne veljajo! Tako kot dela on "transparentno" se to odraža tudi v delu njegovih ljudi, ki ga podpirajo!
Zgleda ka šerefe redno voda v grlo teče, ka se je spusto na takšen beden način, ka po forumaj pluva druge :)) Končno je prišo čas ka se te šeref skida z njegove kobilice (bere pozicije), ka vaček de nas odpelo nazaj na WILD WILD WEST!
@vestnik.rules
mene bk za celeca pa tou ka itak ne volin :)
bi pa reko eno. priimki se sploj ne sklanjajo tak ka niti ti niti vestnik ne poznata slovnice... žal.
Če de štihec pa župan se prepišen v drek. volijo ga samo tiste ka majo v glavej vakum v velikoste vesolja :)
@hud_pes
boš res držal besedo. ali jo boš še enkrat več požrl kot tvoj presvetli JJ? imaš pa kar nekaj možnosti, npr:
- S Drek Š
- Drek S Š
- S Š Drek
- S Drek
- Drek Š
Pa še nekaj je. Vi 4% trdite da ima tistih 42% ljudi v Murski Soboti (vir. Vestnik) v glavah vakum. Me ne čudi da imajo ljudje radi Janšo, če forsira take bisere, pa glede na to kakšen potencial ima takšen kandidat, verjamem v razcvet občine Grad v primeru zmage.
dragi g. Drek (itak ista oseba kot Shark, volja, hud_pes, pa ka te spomnim da imaš še nekaj računov...frufru, u3p, tajci, mogoče se nemreš spomniti gesla od vseh teh imen), želim ti mirno volilno kampanjo, obrni se na občane Grada in M.Soboto pusti vsaj v kampanji na miru, saj boš tako manj stresno prenašal dogodke in rezultate ki sledijo.
pa še nekaj ob preimenovanju v Drek. Upam, da ne bo potreba po preimenovanje stranke SDS. Vsaj kratica pa bi lahko ostala ista!
@falotov_sin
če ti davleš rezultat ankete na pomurje.si, kero se lejko n-krat glasoval, ge se te nite prijavete nej trbelo, resno samo potrjuješ mojo hipotezo ka razen kak velkoga vakuma v glave pa eno vrveco, ka povezuje tvoje vuja ka te dol ne spadnejo, nemaš nika!
Tau ka pa man ge pa Grad skupnoga je pa isto tome, ka maš ti pa inteligenca skupnoga :) se prave nika :)
Kaj lahko zaključimo iz te teme?
Robert Celec ne bo imel veliko volilcev, mu bo pa zato ostalo veliko Facebook prijateljev In še vedno bo lahko na FB potrjeval, da je sam sebi všeč... in ambiciozen (kot temu pravi KRT)
To pa je tudi nekaj...
Eh kak mate volou. Pelajte si toga Celeca ali ka je že nekan ...... Samo kšenki reklamo njemi delate.
...na fb je tak ka lejko ti proseš za prijateljstvo ali pa nekdo pač prosi....in tak je pri Celcu ka on prosi ti pa ne nekak z navade pač potrdiš..tak je bar bilau pri meni pa alda pri večini....dostikrat sploh neven komi potrdin prijateljstvo ali pač si mislen valda te on mene pozna;)))
Se moram pridružiti KRTU in dodati, da nisem ne v SDS in ne v kaki drugi stranki in mi je vseeno, kje je kdo, ker je bolj pomembno, kak človek je, ne keri stranki pripada. FB je pa portal, kjer ima vsak pravico bit in v skladu s pravili portala delovat, tak da je njegov problem, kaj on to tam počne in problem upravljalcev portala, ne moj, pa tudi ne kogar koli drugega.
Malo analiziram akcije županskih kandidatov na Facebooku in ugotavljam:
kot kaže bo Robert Celec zanesljivi novi župan MS, saj je v zadnjih par dnevih dobil 250 facebook prijateljev. Kar mrgoli od novih obrazov na njegovem FB. Mora biti pa res zelo poznan, ko ga toliko novih ljudi želi za prijatelja.
Čestitam za toliko novih prijateljev. To so zanesljivi volilci :)