Sveca d.o.o laznici,goljufo,rasisti

|

Veliko podejte Sveca d.o.o iz videma pri Ptuju 6a
pred kratkim sem se menil z g.Igorjem (sin,vodja prodaje)
po tel sva sklepala posel za nakup sveč (vecje kolicine)
za nadaljno prodajo...kaj se je zgodilo...morem povedati vsem ,ki si bi zeleli v posel z omejeno firmo!!!
Po tel smo se menili za naročilo svec ..obljubljali so mi nesteto vrst plčila gotovina,odlog plačila na firmo...govoril mi je kako lahko delamo brez racuna da ostane med nama dobim dobre cene..jaz sem temu vsemu nasedel..ter narocil..omejen artikel!!
neboste verjeli kaj sem dobil NIČ!!
Sel sem v posel urejal mesta prodaje vse plačal...robo bi moral imeti dostavljeno do ju3 popoldan!!
naenkrat so po vsem mojim stroskih me pokl.ter me nafukali...
neboste verjeli zahtevali so garancijo..ceprav imam firmo...garancija naj bi bil moj avtomobil merceds v vrednosti(14000eu),ter bmw(17000eu) omejeno vozilo bi moral prepisat na sina ..ce bi hotel dobit omejen artikel(svece)
pa veste zakaj?? ZATO KER SE ROM-CIGAN
mislim ze velikokrat sem naletel na podobne zadeve...da nemorem upravljat z odlogom plačila kot drugi kupci..zato ker sem rom in imam firmo 7let!
po vsem dogovoru ,ter plačilo vseh drugih stroskof za zacetek poslovnega poslovanja...sem dobil odg. v Sloveniji imaste 100svecarjev eden vam bo ze znal pomagati::.
Mislim sami so pa mi ponujali,VSE dokler niso preverjali moje poreklosti,,,hoteli smo sodelovat..ampak ocitno romi,ter male firme z omejeno druzbo ne morejo poslovat!!!
JAZ SEM OSTAL BREZ DOBAVITELJA ,TER BREZ VRACILA DENARJA!!!
zato ker sem ROM SRAMOTA...
ZIVIM V SLOVENIJI,HODIL SEM V SOLO V SLOVENIJI...PLAČUJEM DAVKE SLOVENIJI...
AMPAK IMAM PRAVICE KOT ROM??
ŠIPTARI PA KAJ JAZ VEM SO PA ZAKON...
BIL SEM ZELO RAZOCARAN Z BESEDAMI G.IGORJA ,TER GO.IVICE ----KER SEM BIL BREZ VSEGA ZATO KER SEM ROM!!
SRAMOTA ZA TAKO VELIKO FIRMO .,KI NOCE POSLOVATI KO IZVE DA SI CIGAN!!!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
bmw525tunning

Veliko podejte Sveca d.o.o iz videma pri Ptuju 6a
pred kratkim sem se menil z g.Igorjem (sin,vodja prodaje)
po tel sva sklepala posel za nakup sveč (vecje kolicine)
za nadaljno prodajo...kaj se je zgodilo...morem povedati vsem ,ki si bi zeleli v posel z omejeno firmo!!!
Po tel smo se menili za naročilo svec ..obljubljali so mi nesteto vrst plčila gotovina,odlog plačila na firmo...govoril mi je kako lahko delamo brez racuna da ostane med nama dobim dobre cene..jaz sem temu vsemu nasedel..ter narocil..omejen artikel!!
neboste verjeli kaj sem dobil NIČ!!
Sel sem v posel urejal mesta prodaje vse plačal...robo bi moral imeti dostavljeno do ju3 popoldan!!
naenkrat so po vsem mojim stroskih me pokl.ter me nafukali...
neboste verjeli zahtevali so garancijo..ceprav imam firmo...garancija naj bi bil moj avtomobil merceds v vrednosti(14000eu),ter bmw(17000eu) omejeno vozilo bi moral prepisat na sina ..ce bi hotel dobit omejen artikel(svece)
pa veste zakaj?? ZATO KER SE ROM-CIGAN
mislim ze velikokrat sem naletel na podobne zadeve...da nemorem upravljat z odlogom plačila kot drugi kupci..zato ker sem rom in imam firmo 7let!
po vsem dogovoru ,ter plačilo vseh drugih stroskof za zacetek poslovnega poslovanja...sem dobil odg. v Sloveniji imaste 100svecarjev eden vam bo ze znal pomagati::.
Mislim sami so pa mi ponujali,VSE dokler niso preverjali moje poreklosti,,,hoteli smo sodelovat..ampak ocitno romi,ter male firme z omejeno druzbo ne morejo poslovat!!!
JAZ SEM OSTAL BREZ DOBAVITELJA ,TER BREZ VRACILA DENARJA!!!
zato ker sem ROM SRAMOTA...
ZIVIM V SLOVENIJI,HODIL SEM V SOLO V SLOVENIJI...PLAČUJEM DAVKE SLOVENIJI...
AMPAK IMAM PRAVICE KOT ROM??
ŠIPTARI PA KAJ JAZ VEM SO PA ZAKON...
BIL SEM ZELO RAZOCARAN Z BESEDAMI G.IGORJA ,TER GO.IVICE ----KER SEM BIL BREZ VSEGA ZATO KER SEM ROM!!
SRAMOTA ZA TAKO VELIKO FIRMO .,KI NOCE POSLOVATI KO IZVE DA SI CIGAN!!!

Pa ta denar si ti nakazal ali dal v roke temu gospodu?
Če si ga (verjetno) dal v roke, a sta vsaj kaj podpisala, da je on to prejel?
Je pa sicer tako, da mala firma danes ni prijetno biti, pa če si Rom ali če nisi.
In brez računa je tvoja pravna varnost slaba, pa če si Rom ali če nisi.

... pa precej je "čistokrvnih Slovencev", ki povsod vidijo in pljuvajo balkance, cigane, vse živo, samo ogledala nimajo doma. Ker če bi ga imeli, bi v njem zagledali točno to, kar govorijo o drugih.

Profile picture for user BB Branko Boldižar

Če si jin slučajno lani kaj nej do konca plačo ;)

Pri meni v trgovini tüdi nega nika brez 100% avansa za kakše večje zadeve. Mimo računa ne poslujemo. Jebi ga probo si nategniti državo, pa so pač tebej - več sreče prihodnjič ;) V današnjih časih samo ...

Bi pa mogli prešteti še zgodbo druge strani :)

Bosko

kakši rom...
cigumigu.. ganci..ganci..ganci

adamfasi njuhia

romi majo še prevelke pravice, je treba delat ne pa od socialne živet pa tau je resnica , ne pravim ka ne delate nekateri 2% ostali pa čakajo podporo pa drugi delajo za njih ja tak je te pa zakoj nešče nišče poslovati z romi gli zarade toga, oprosti ge tude nebe

Sobochanec

Si gda čul za bejle cigane?

Probo su premutiti mutnoga v mutne posle brez papejrof.
Sicer pa, če bi mel v plani pošteni biznis neven kakši problem je za garancijo dati mečko pa benđolo? Plačaš robo, voziš dalje...

slavko baranja

@popi
kakši rom...
cigumigu.. ganci..ganci..ganci
dal bi ges tebi cigumigu samo ce bi te ge srecal. Mocan si za racunalnikom pa skrivas svojo identiteto. Daj no objavi kaksno sliko ka vidin ka je to za strasila ali majmuna.  Ti si najvecji *žaljiva vsebina je bila odstranjena* tu na ton forumi. No popi, popij ciganima kurac ze enkrat. Nej resno daj objavi kaksno sliko ka vidin tvoj grdi obraz.

Sobochanec

@šukarčavo
Vejkši hasek bi si napravo, če se sploj nebi odzvau na glupo provokacijo.
Telko samo za drujgič.

xzft4

@sukarchavo: Dokler bodo bedaki kot ti, da se odzivajo na provokacije DOLOČENIIH, bodo tudi provokacije. Zdaj pa razmisli preden ponujaš ciganski kurac za popit. Samo svoj IQ kažeš s takimi.

@bmw525tunning: Mislim, da tukaj gre za prevaranta. Brez zamere, ampak niste vi tisti, ki se radi pretepate? Takšen podjetnik (Sveca d.o.o) bi si zaslužil malo.

tomi horvat

pa ka zdaj tu ma vejze ka ene delajo ene pa doma sedijo? človek ie napisal,svoj problem zten podjetjon.samo bmw525tuninng ,mislim da si si tudi sam kriv,in zdaj njemi nič nemreš ka nemata pogodbe.. me zanima ka be gospod.d micc na tau pravoo .)).D

miic miic

šmrklavec mali tomi_ aka Tomi Horvat pa začneš provucerati, te boš mi pa pod osebna sporočila opet pijso ka man telko proti ciganjon in zakoj se vedno vmešavlen v ''ciganske'' debate. evo, enok san se ščel ogniti debate, ka nemo pa takoj obsojeni za nestrpneža in te prleti opet 19-letni šmrklavec pa zača izzivati.
Najprlej bi ti rad pravo ka si totalno nepismeno cigansko *žaljiva vsebina je bila odstranjena*! zato velja toplo priporočilo - poberi se v šolo ka dosežeš stopnjo moje izobrazbe in te va si dale pogučavala. drugič pa, pogledni še enok moj nick, pogledni kak si ga ti napiso in te se pitaj če sploj znaš šteti!

zaj pa spat ka maš vutro šolo!

slavko baranja

@xzft4  Ka se ti slinis tu, san tebi kaj pravo ali. Ne vem mogoce sta ti pa popi ljubimca ka ga tak branis...
No zaj mi pa povej sto je tu zaco provocerati ges ali popi. Sto je prlej napiso komentar? Ne ves geli se ti vidi kaksen je tvoj IQ manjsi kak pa stevika nog dojencka.

@miic me zanima kelko si star ka neprestalno pises ka te smrklavci zafrkavajo pa ka mas ti svojo stopnjo izobrazbe . Saksni drugi komentar to omenis. No resno me zanima kelko si star pa kaksno stopnjo izobrazbe mas. Po pisanih komentarjih ka san jih prebral si na nivoju delavca pomgrada.

coce đipsi

sukarchavo
    pozdrav iz pušče v NY!!!    mah miic tij si lejko bilo kelko star samo se zavedaj ka 1x mo se srečali pa boš dobo cigansko črno pest v čelo!!  boš mislo ka te vlak povozo!! mah gesan ponosen ka san 100% CIGAN!!  DOMA SEDIN vij beli cigani pa za menej delate!! hh jah tak je kelko si te tij star če sigdar smo ti šmrklavci!! tej šmrklavci do te 1x gor iskali pa ti pridejo na dom pa kak tebej spoterejo tak računalnik za kerin gliniš!! klošar eden smrdlivi!!! beli cigani ste najhujši!!!  mater vam jebem 

SOBOTA.INFO upam da ne boste spet izbrisali tale komentar ki sem ga napisal!! lp COCE!!

tomi horvat

hah mic.d kelkokrat ti mene sprovoceraš poleg toga pa te neisan nika grdoga pravo tak ka.=) zatau ka san napisau micc san nepismene? pa ge se tij.d ajde geek zamazane. cig***** nepismeno t*** ie tvoje mame nedužnost vzeu.

miic miic

coce1992, čakan vas... 

sukarchavo, če se že ti sklicuvleš na to što je prvi začo pisati, ti ge tudi leko poven ka san nej ge prvi začo pač pa tvoj ciganski kolega tomi! si spregledno?
v vsakon drugon komentari pišen o moji izobrazbi?   ti pa izjemno rad pišeš ka obvladaš 5 ale 6 jezikov... nej tak? opasen si ti ka živiš v zda in misliš ka držiš boga za keco. rajše prijde malo v domovino ka boš vido ka so vsa ta kritiziranja do ciganov nej brez osnove!
tOmi_, tvoj komentar je nej vreden replike.  žaljivke pa kletvice vsi znamo pisati. ne misli ka ci zaj cool ka si mi mati spreklinjo...

pa še enok mo pravo. v toj debati san bil izzvani in san se nej mislo vmešavati. tak ka mi nemate kaj očitati!!!!

uživajte ;)   bye bye

tomi horvat

mic ti si bil izzvane?
ka san te pa ge slaboga pravo?  . boš ti mene talal cigansko *žaljiva vsebina je bila odstranjena*
.gnoj zamazane,zgnile za računalnikon.in se izobražuj samo za ten rač.ka bos leko še dele
forseral svojo veliko izobraženost.d
tebei je kakše moj ciganske kolega gor napravo,ka se tak zatežene.
ka se pa forseraš neka. pa nei ti mene o pismenoste.ka man poklic že in bon še dele šau.
ka znan ziher več jezikov kak ti,brez ka be svojoga maternoga jezika sploj kcoj šteu
p.s če bi ti biu resno tak izobražene kak praveš.bi  znau komentare na zrele način komenterat,pa replike dajat          

miic miic

3-letno šolo maš ja
pogledni se Tomi Horvat kak si lepo čaren!

to je vse z moje srani! fanj se mejte!

mario bajic

EI VSI STE TAK BEDNI KA TO NEI MOGOCE........KREGATE SE PA SPLOJ NEVEJTE ZAKOI----TEMA JE ODPRTA GLEDE SVEC VI PA VSE 3 PISETE ;) 
MALO SE ZRESINTE ;) HAHAH

tomi horvat

mic na žalost san pa nej čaren slika je zatemnjena samo tau ti pa nwš ka se bednež.=) vupan stavit ka se bole čaren kak ge.d ajd geek zamazane neman stebo posla več.anonimne frajer.

coce đipsi

miic čakaš naš pa powej keri si p amo widli če si frajer anonimni frajer!!!!!!! pička ti mater!!!! daj boj frajer pa powej ge se dobiva pa va vidla što je  frajer!! daj daj samo gobec te je!!!!!!!!!! anonimna pičketina :D hh puši mi kurac ewo dan ti naslov moj pušče bela ulica 12 oglasi se!!!  ti tulec v čelu pustin!!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet