SUPER LI
pozdravljeni,15.1.2010. se zopet odpre super li v ms.lokal bo odprt vsak dan.nudil bo tudi hrano.v petek in soboto zvecer bo lokal deloval kot discoteca.lepo vabljeni.
Komentarji
to smo čakale ;) super ;)
lepo se čuje :D pa de notri tudi kaj pred odprtjem postorjeno glede ambienta? :D
kul. vupan ka de cim manj balkana in cim vec hardcora pa dobri efekti ter animacija. put your hands up in the air :).
Fajn ka de se nazaj odprlo, ka je bv, ka je zaprto pa kelko se je vložilo v tou. Evo Podolski-20, ge tudi srčno upan, ka de čim manj tej balkanske muzike, no pa ka de se začalo v ms vrtete house oz. ta sensation varianta ( fedde le grand, david guetta .....), pa seveda kakšen techno bi se lejko vrto. Samo je fora, ka prleti not narod, katere samo balkan poslušajo cejle dnejve, pa da ne bo pomote, neman nika proute balkan muzike, ali je enostavno preveč vsepovsod balkan muzike.
hehe eni na tou že trpimo 10 let :/ nažalost je prinas 90 % hrvaško-balkanske muzike... 5% vsefele rocka ter 5 % elektronske muzike ! ampak še teh 5 % v obeh se še deli na razne podzvrsti... pomoje se tuj tu nede spremenilo... škoda ampak tak je !
lp
vsake naj poslujša ka njemi paše.če eni pač majo radi balkan zakoj nebi v super lije vrteli balkan,ka mislin ka majo dosti več haska če vrtijo balkan pa de vedno puno kak pa drujgo muziko pa de napol prazno ;)
pa lp
Kak hitro do odprli,še hitreje do te super li zaprli,generacije se menjavlejo,pred 15 leti kamakoli si šou vse puno,zaj kama koli ideš vse prazno pa prosneto fejs drago,pa ešče muzika je en velki d....Na žalost to je obsojeno na propad že februarja,če do odprli januarja,tak pač je....
No jaz sem že svoje mnenje enkrat napisal, ko je še bila stara tema, o Superliju, ali vseeno bom še enkrat.
Meni se kak prvo neje vido ambient, keri je bil preveč mračen in neje nikaj konkretnega ponujal.
Te kot drugo se mi je nej vidlo preveč "preskakovanje" glasbe. Prvo neki hous komad, te dele neko "slovensko polko", sledi italo dance scena itd... (neje bilo nekega ustaljenega držanja in stopnjevanja ritma).
No kak tretje, pa se mi je preci zamero dj, keri se je ob pretežni populaciji (lih dopolnjenih 18 ali pa še manj) drl na ves glas v mikrofon "ajde bodite tako pogumni in se ga napijte do nezavesti", kot drugo pa kda se je kar večkrat med komadi začo drejti "kdor ne skače ni slovenc"...
No kak zadnje (pa to neje samo moje osebno mnenje, ampak tudi od mojih kolegov), je meni mejla tam pijača včasih kar preci čuden okus. Nikoga sem nej obsodo ka kako cheap robo tržijo, samo včasih je resno štok kola, nej bila kak štokkola kero si vajeni z drugih gostiln.
Taka če se te stvarij kaj popravijo bom z veseljem še kdaj tja pogledal.
se strinjam s Smeškotom-SS in bi dodal le to, da so imeli tudi debilne varnostnike, pa smrdelo je nonstop po WCju. Pa oni predprostor tam pri šanku je bil poraz. pa oder tudi je zgledal kot iz kakšne stare telovadnice.
vidi se da so oni ptujski modeli bili totalni amateri, seljaki varjanta. MS ima zahtevno publiko
No o smradi pri vhodu je baje neka kanalizacija kriva, kero se "ne da" baje popraviti. To je že tak vsem znano bilo ka je smrdelo ko satan, taka to sem niti nej omeno.
Res je, ampak tega se nemreš iti. Rajši doj zaprejš. No sicer so pa doj zaprli
Dajte palik Šurdo Čurdo za varnostnika!
Branko Boldižar
Če se še dobro spomnim je bilo fčasik tak ka se je zvrst muzike ločila po dnevaj. Zakoj nemrejo zdaj praviti ka de v petek balkan v soboto pa disco muzika ali pa zavolo menej kontra - samo ka je loučeno. Ker tej sistem en komad balkan, en komad dance, pa palik srbija sorry to je za bruhati...
Včasik je lekar še bilou ono vöro prouti golniki samo mirna muzika za ples v pari ;)
No ja, sicer se pa časi menjujejo, pa pač več ne odimo...
Smrdi, Smrdi, Smrdi, joj kako Smrdi...
Lp.no da se še enkrat javim tukaj malo. Napisal bi samo to,da je kanalizacija komplet zamenjana,urejena,tako da to ni več problem. Pa še ena novica je to, da bo zdaj v zacetku lokal manjsi,saj se bo en del renoviral.V Lokalu bo cež teden pizzeria in htira prehrana.To bi bilo v glavnem nekako vse zaenkrat.VABLJENI.LP
BB SRBIJA DO TOKIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DANCE SUCKS RAVE SUCKS .Mile voli disko disko da budemo ....IGRAJ!!!
3 mesece pa pa zaprejo.
mogoce njin pa grata ;) nikole neves
mogoče pa rejsan bou kaj zaj.ge pa moren pravte ka da san šla v, san šla v super li.zaj ka ga več nej bilo, san nej bila več nindre,če mi vrvlete ali nej.zato ka prinas nega nika čednoga.ka naj iden v spartacus?...tan san 1x bila pa me več nedo vidle.samo šminkeraj...
Lp.išce se tud dj,Če je kak na tem forumu se naj javi.041522501.lp.andrej
Za vikend de hitra prehrana tudi ostala? Ali de pa ovo prek ceste do 4 vgojno odpreto? Ka gda si pijen preci hitro lačen grataš ;)
Fuccker, lejko kaj poveš o "politiki" okoli muzike.
Kakši so plani?
Čao.Ja stvar je taka,doli doli se bo vrtela hr.slo.balkan itd,zgoraj pa glasba većinoma za mlade.Zato se tudi išče dj za tako glasbo.O hrani se se odločamo,mislim da bo ostala tudi čez vikend.Lp
glasba za mlade se pravi britni spirs pa fifti cent? ali de bole za mlade metalce ali pa mlade jazzere mogoče?
ja, ja de za mlade metalce ? ? ? ? ?
Za mlade po mojen pomejni komercijalna muzika, hrvatija, srbija pa takšno sranje...
ja to de že doli.
mtv scena verjetno mišljena.
pozdrav vsem.iščem tudi natakarico,lahko je tud studentka.na 041522501.lp
fuccker: zgoraj (gučin SAMO za zgoraj!) vrti house, dance, trance, in sicer v ton vrstnon redi po pogostosti. pol od toga naj je komercialnoga in obenem kvalitetnoga (npr. kakši dobri remixi znanih hitov), ostala polovica pa nekomercialni, a vseeno znani komadi v sveti te muzike (kakši svetovno znani dj-i pa vmeš še kaj bole alternativnoga tudi). te pa še lejko maš npr. sakši 2. keden kakše tematske večere in vrtiš od dancehall-a do goe-trance-a, hardstyle-a, itd. itd.
ge sicer nejsan dj, ali dobro playlisto za MS glede na trenutno situacijo sploj ne bi blo problem sestaviti.
Čao.Ja prav imaš,v tej smeri bo zgoraj,naj ima mladina nekaj zase.Jaz bom probal prisuhnit željam gostov.Lp
zizek se podpisen pod to! Tematski večeri s takšo glasbo bi zakon bili za nas ene ka tau poslušamo...( trance, progressive, hardstyle, itd...)
ja to bi blo obvezno neka v takšoj smeri delate, ker rejsan v sobote kama kole ideš čuješ balkan balkan balkan : . Jaz oseebno in mislin ka je še kar neka takšeh ka bi raadi mele kakše party z dobro dance ali house glasbo :). Sploj pa pogrešan kakše stare dance ritme.. giigija, gabrija, molinaro, prezioso, cerla, carolina marquez in še bi lahko našteval :)
upam da bo kaj kaj v tej smeri tudi oz. vsaj 1x na mesec če bi meli partije back in time, 1 vikend hand's up, 1 vikend house... zmes kakši hardstyle ka bi se malo ta trend povrno nazaj ka je bil. Je pa fejst lepo ka se super li nazaj odpera (Y) :)
če bi blo po moje bi napravo dva dela, samo tak ka bi se recimo spodaj vrtelo to fse pač dance, vglavnon tehno muzika, elektronika. Zgoraj pa rock. :) neven zakoj sploj nucamo to balkansko komercialo. Neman nič proti riblji čorbi, bjelo dugme, prljavcon. Ali novkoviča, stvarosa in podobnih pa tude nej trbej seposedi šopati :) moj predlog je rock :)
man rad rock ali v disko pa resno ne paše
pa ja znan ka v disko ne paše...ali zakoj bi mogo biti klasičen disko...saj san nej pravo ka more biti to hard rock caffe, samo če je razdeljeno na dva dela pa je seveda menši del namenjeni rocki pa je tude nej nika narobe.
Če do pa tej čondraši, kak so gnes v b&w.. te fala lejpa!
Gigi... kafana na balkanu... prezioso... prljavo... infinity... alya brazil... v takšon zaporedji. Ka mi slabo gratalo pa san rajši domov šao! :))
gila ti si pa resno budalo ;) ka motas za back in time
Tej še nevejo ka je muzika pa niti ka je DJ-stvo
Pozdrav!
Smo druzba iz maribora. Moram priznat, da smo bli veckrat pri vas in smo bli bol ko ne z vsem zadovoljni(razen smrada, ki je zdaj ze nek mit postal) razn z enim specificnim djem ki izhaja iz nasih krajev(metodi)! Samo njega ne pa mate zihr nase € ob vikendih
Back to life!!!!
Za pozdraviti, da se lokal ponovno odpira in glede na to da je konkurenca huda, je to zelo premišljena poteza. Vsekakor, vam želim uspešno poslovanje in pametne odločitve v prihajajočem letu 2010.
V letu 2010 pa se bomo kaj ustavili, ali s ciljem prišli. Eni bomo v spodnjem štoku, ta mlajši pa bodo šli v zgornji štok.
Želimo si skratka dobre ponudbe in prijetnega ambienta.
Ajda
Lepau ka se odpejra pa tej lokal, pa vupan ka de rejsan vsak neka za sebej najšo predvsem glede muzike. Pa iskreno vupan ka se je napaka "smrada" iz wc odpravila.
Tak čist informativno, če što zna, što de meu varovanje prejk - kera firma?
Fajn ka se še neka odpre poleg govnarskoga špartakusa, gore bi mogle vsaj vsak drug teden kakšo minimal-progressive muziko,tu pa tam pa kakši chillout ambient večer.
Glede varnosti pa upam da nebojo šparali,naj dajo not malo bole brihtne dečke ka obvladajo situacijo nej takše keheleje kak so zaj vseposejde
kriza je v soboti, zadni čas za super li ,vupan ka zaposli nekaj kelnerov iz cube,za varnost nej vzame iz maximusa ka nebo ciganov ,dy nej menjavle,pa bo super li pun
hehehe maximus varnostniki hehehe jao jao herič? heheh nek puši herič meni kurac
Herič te pogej za güžino! Eto vas je vö tiro kak zafce!
heheh koga menej?tij ga samo pitaj što je vse v maximusi spotro pitaj ga pa paowej naj ti wideo kamero pusti pa boš wido koga boš gor wido ka je znoro pa da san samo klic njal pa so z 3 avtojami se sparkerali pa z avtoja v pa bum bum malo ga pitaj glej on me lejko zbije samo nede me tak zbil ka de me bujo ka se pa po tiston zgodi tij znaš ka se na krajnčevi zgodilo V ČASOPISU JE PISALO to ni bil umor to so ble koline ja ja pubec malo se zresni pa ne rivaj sigdar cigana v drek ka tij si hujše drek ŠTALAŠ EDEN idi delat krave pa svinjah pazi heh
Coce, ka pa sta te ta dva po tvoje pedra posoudila pejneze DZRje za Tonya? Ka ste te nej vi s trejme avtojame prpelali pejnez pajdaši?
hehe ej tij si koji beden človek tij menej pitaš tisto ka nw saij mene boli kurac što je komi kaj posodo ali komi dal glej ges si moj keš vsakši zvečer dobin ka naredin svoj posel za ovo drugo pa me boli kurac tij spiš! ges že delan ilegalne stvrai tak ka čuj meni internet nikoli nedo izklopili pa nikoli nej so man vse ka mi srce želi od gesti do jebanje do uživanje tak ka si se malo zmoto pa čuj bokše ka to ne gučiš ka so oni melli so meli bmk ka če neščeš tej te bujejo pa ti pridejo na dom
Ka bi nej znal, če si ti tan zvezdo pazo, vejpa te znankar znaš, ka so meli. Ka je zaj s temi tremi đürđami? Jih je DZR že vrno Šinjore? Zato je dober dečko, ka van je vö pomogo v tiste nevole. Pa te bi ti lejko vö pomogo, če maš viška.
čuj gesan samo tan pazo pa san dobo svojo pačo pa adijo to pa ka oni majo ali ka nw ges nika čuj moj keš moja trud nejde samo tak bw z moje žepe tak ka sory to če bi neka drugo blo edo majka stekli psi itd... bi se ges drugače z njimi zmeno saij ges ne poslušan balkan pa take fore samo hard rap
Coce, to mas pa praf! Ka bi jim vö pomogo, če bi pa zaj nej nazaj dobo. Viš, kak so ove vö zmrdale....To je tüj nej fer! Pijtanje, če bi ti doubo nazaj pejneze.
Če bi pa Edo Majkaa biu, bi pa tak nej trbelo pejnez zalagate, ka bi še gor odilo! Vaaaj, kak bi to ftrgnolo!!!! Ge bi rajši Dubioza kolektiv.
čuj mene boli kurac glej ges balkan pa takše fore ne poslušan pa ka mo ges nekomi posodo keš ges sposodin če trbej samo če na datum ne donin idejo gor obresti če se pa toga ne držijo dobijo po pički pa še dublo keš nazaj saij čuj Dubioza Kolektiv je tuj nej slab samo ges ti tak powen nega čes EDO MAJKE ali pa naši dečki STEKLI PSI! ges
san zjebo ka san nej šo delat na na štuki da so zdaj bili dubioza kolektiv pa me kolega zval če mo po namesto njega delat pa san nej me cajt
Pa valda, Edo Maajka jin je TATA MATA! San biu v Cvetličarni, kda je biu, pa neman besed, kakši rastur je napravo! Fse jih scat pela! Aprila že pa pride v Cvetličarno....PRŽI SE SRCE MOJE!
Stekli psi so za Slovenijo puna kapa, tüj so dobre!
Coce, kelko pa maš tak na večer, kakša je tarifa, ko paziš? Zdaj bo pajdaš Super Li meu, pa da mu poven. Ali ti bole v Maribore delaš, ali nej?
hehe tvoj pajdaš z ljutomer ni z mano dober tak da sory nočje 50e
To ge poriktan! Če si dober, to nema veze. Ka še pa vačik delaš?
heh eh sten kretenon se ne da fain zgučat ali zgrda lai pa nika tak je moj sistem moj life je puna kapara i pare i kurve tak ka ne spitavli
Pa znan, ka mi ne boš vsega ovado, ka te bi vsi lejko na takših velkih nogaj živele....ali pijtan, ka si še mlad, pa si že svašta napravo za svoja leta! Nika, ge iden spat pomale. Ajde, lejko nouč!
ja saij gesan za svoja leta preveč naredo pa preveč dosegno boli me ne kurac k si eni mislijo! saij če nebi kaj takšoga blo za delat nebi nika mel zdaj pa delan pa mam na ščen ka mi kaj što more!
.....pa upan da bosta spet ona dva štajerca varnostnika, dve gorili, ki ju pol murske ne mara, pa da bo deset g7 varnostnikov na vratih se obnasalo kot kot lolek in bolek, pa da bojo še štajerci muzko vrteli, pa vse bojo uvozili k nam kjer je največja brezposelnost v prekmurju, potem pa želijo da jim bo lokal laufal..... domaci varnostniki, natakarj,i kuharj,i dj.ji,.....privabijo svoje kolege znance goste-in glejga zlomka pa bo že skoraj domač ambijent........
PREKMURCI IZBORIMO SI SVOJ POLOŽAJ, NE PUSTIT DA NAM PRIŠLEKI DENAR ODNAŠAJO...
DAJTE ME ZDAJ POPLUVAT KER SEM POVEDAL ZGOLJ RESNICO....
SPOŠTUJTE SVOJO RODNO ZEMLJO, DAJMO DA VAS SLIŠIM KOLIKO VAM PREKMURJE POMENI...
ŠTAJERCI BI NAM ŠE ODNESLI ŠE TO MALO KA R IMAMO
AJA? HIJENA? TI NE SMEŠ HODITI V LIDL, PA NE V HOFER...TI SI LAHKO SAMO DOMA...PA TAM JE ENA KITAJSKA TRGOVINA...PA ČAKAJ MALO...DRŽAVA STRMI K ZAPOSLOVANJU, A NI PRAV, DA BODO DOMAČI DELALI? DA BO ŠTUDENTARIJA KAJ CVENKA ZASLUŽILA?
DVE GORILI...TI SI PA ZIHER DROBEN, SUH...PA MAŠ MANJVREDNOSTNI KOMPLEKS...?
V LJUBLJANI VUPAN, KA NE GLEDAJO TAK NA PREKMURCE, PA NA PRLEKE, PA NA DOLENCE...PA KAJ, A SI TI MARSOVEC?
ZNAŠ KAJ TI HIENA, KDOR KOLI SE, ALI OD KOGAR KOLI SI ANGAŽIRAN, ZA TAK BETEŽEN IN NEETIČEN KOMENTAR TE JE LAHKO SRAM.
LOKAL PA ČE DE LAUFAL ALI PA NEJ, PA TEBI NEJ TRBEJ POMAGATI, PA NEJ ODMAGATI. PUSTI PA OSTALIM DEMOKRATIČNO SE ODLOČITI!!!
...ja ajda ali ka koli že si. najprej ceni domačo stvar pa te prišleke , saj san pravo resnico zdaj me pa dajte popluvat, samo pluvjo tisti ka jih resnica bolij , treba se je boriti za svoj jaz, v bistvu je pa tau bilo zgolj moje osebno mnenje, in zaradi enoga mnenja lejko tij odeš v lidl pa hofer ges man rajše tuš- sem pa še vedno prave prekmurec keri de raje šau v mik, cubo....-zatau ka je tau domače z dežele
Ja ajda od koga se pa te ti angažerana ka si mogoće od tan ka samo tebej bolij pa drugoga nikoga, gledej zasluška pa tan pa tak cejla sobota zna ka so se vse nej zmišlavale ka so odlo delat po eno uro pa dvej, pa še nadlegovalo so jih baje nekši varnostniki mlade študentke, pa urno postavko so meli najmenjso v sobote....-pa še dosta toga je ( tam je delala moja bivša punc......)
TVOJA PUNCA TE JE PISTILA, VALJDA SI BIL LJUBOSUMEN NA MRGE TAN. URNO POSTAVKO MOJIN DELAVCON ŠTUDENTON...MO VERJETNO KAK ŠEF GES POVEDALA, ČE JE TEBI PRAV ALI NEJ.ČE NE BOŠ TIJ DELO DE TISTI KERI DE ŠČEL.
IDI GLEDAT, LEKO DE TVOJA APROPO BIVŠA DIKLINA TAN PA DELALA.
ČE MO DELAVCA NUCALA, MO NJEMI GES PRAVLA KAK DUGO DE DELO. GES MISLIN KELKO MO NUCALA. DAJ NO ZRESNI SE. TI EDINI PROTI VEČINI...ZDAJ VERJETNO SE JE VEČINI TREBA PRILAGAJATI TAK JE V ZAKONAJ...GES TUDI V TUŠ ODIN...SICER PA SEPOSEDI, KAMA ŠČEN...PA ME NEDE NIŠČE ZAPOVEDAVO. SOBOTA CELA...ALO, ZNAŠ KA NE GUČI V IMENI DRUGIH...DO SE ODLOČILI, KAK SAN PRAVLA DEMOKRATIČNO...GES PA TUDI V CUBO IDEN PA V SPARTACUS...PA PO LIJI NE PLUVLEN.
DOSTA JE LOKALOV, KAMA NAROD ODI, PA ZNAŠ KA TUDI IZVEN SOBOTE, JA TAK KA SOBOTA MA OKOLICO. PA TUDI PREK MURE. PA VČASIH IDEN V AVSTRIJO, KA LEKO V LOKALI KADIN...
MENEJ ŠTOJ ANGAŽERO??? NIKDAR, GES MAN SVOJO GLAVO. PA SE NE DAN ZA ČIPS KUPITI. ZAJ PA IDEN V UNISEX NA KAFFE S KOLEGICO...NA OTVORITEV V SUPER LI V PETEK MO PA ITAK ŠLA.
SAN PREKMURKA PA NEJ SAN LOKAL PATRIOT, ČE ME SREČAŠ, ME POCUKAJ ZA ROKAV...
..jah ajda pa samo tij me kontra pijšeš za super lij nišče druge ka te resnica tak fejst bolij te ne guče ka so druge nej mojega mnenja, vej mo pa vidli kak tau bau pa upan ka te vzdržale vsaj pau leta....pa teva dva mrgana kak tij praviš ka njeva je čas povozo, se je pa dosta žensk pritoževalo ka sta jih ta dva zbadala z žaljivkami pa nadlegovala, glej takše komentare čujen vse povsod okaule ta ka nekaj resnice je sigurno na tem-
Pa ne gemle se tak fejst k srce mojih komentarov, tau je samo naše mnenje.
ah, bougi...edino tij proti Super li ji kontra pišeš, drugi nišče...pusti naj se sakši san demokratično odloči... tvoje mnenje je nej naše mnenje...ges ne pišem v imenu drugih. Tebe, pa itak na vsej foromih zabijajo, kak cvek v zemlou...sicer pa boš na konci vo spravo, ka si bil tij nadlegovani...Ti pa poven eno, gnes den je itak se nadlogovanje, pa mobing itd...žaljivke, mene je nišče nej žalo, ka se znan za sebej postaviti, pa nejden mamici jokat. Kak do delali, tak do zdržali pa to nej tvoja, pa nej moja stvar. Sicer pa za saki tvoj komentar man repliko...pa se mi več ne da...ka ideva mimo teme skoron že...čao!
ŠE VEDNO TE RESNICA BOLIJ NIČ DRUGOGA, VEJ MO PA VIDLE KAK DUGO DE LAUFALO PA ME TE POVEJ ŠTO JE MEL PRAF....
Ljudje meni enostavno negre u glavo da se kar en čez drugega kregate na forumu pa tak naprej! Super Li je u prekmurju edino pravi diskač in lokacija je tudi dobra da nikogar sploh v krog noben ne moti!Saj spartakus ni tui slaba točka,al usak vikend ko sem hodil tja je bla zmeraj enaka balkan scena..ne moreš vsak vikend eno pa ta isto priredit ker se folk enostavno navoli!Če pa smo že pri teva dvema goriloma al kakor koli je že blo omenjeno ne pa mislim da sta tu naokrog in še zdaleč najjača redarja..na kurac vam edino gre ko si znata red naredit,in da se nesme vsepovsod ko delata njidva počet kar bi se vam zaluštalo!Jaz osebno upam da bo Super Li laufal kot treba,vsak pa naj svoje pripombe zadrži raje za sebe,ker se še sploh ni odprlo pa že kar pišete take bedarije!Tudi kolko sem slišal bo u celem mestu najbolj poceni pijača in seveda tudi hrana!Upam da se bo precej ljudi tam obrnilo,in da bodo usi zadovoljni iz vsake strani! Lp
Ma pa tau je bistvo, grajanje ka naj tau spremenijo ka de njim šlo, ka je prvič naraube blo ka zaj spremenijo, ka čez takega varnostnika o kerem se govorij okaule preprosto nemrejo menjate ka ga fejst dosta ljudi ne trpij, pa ka de dale samo balkan scena kak glavno plesišče ka nede house glavne de tau pa šlo k vrage, če se dela na nauvon projrekte se menja vse kelnaraj varnost ambijent dj-je, pa je te možnost ka fantastično zalaufa-ka če do cejne nizke kak se gučij de se narod tan napil pa de šau v špartakus dale pa de spet ob dvej prazno, če de pa moderna muzika pa de se z vikenda v vikend samo bole punilo-DE PA BAU TAU KONKORECA V SOBOTE.
Ka gledej cejn v špartakuse sploj ne gučimo, ka so absurdno drage, v arnost pa majo tak nekje z celja ka jih nišče ne pozna pa nega nobenih zamer pa neprivlačnosti do njih, pa red držijo pa črnih not ne spuščajo,pa nej mladoletnih. tak ka teva dva od super lija sta nej nič posebnoga edino puno sovražnikof mata, tak ka van je nej škoda gostof te mejte varnostnike v lokale nej pa gauste.
DAJTE SE ZRAVEN SPRAVIT Z PROFESIONALNEGA VIDIKA, NEJ PA KAR TJA VEN DAN KAK PREJŠNIČ-upan ka de van laufalo ges van želin tau
Ja kot si rekel da imata polno sovražnikov je mogoče tui res al glei usak redar ima sovražnike povsod! če njidva pa nemoreš nič rečt,ker mislim da lahko take varnostnike samo iščejo naokrog kot sta njidva!mislim da imata kar nekaj let redarstva za hrbtom pa vesta kako more biti!mogoče si samo ti taki da tu take bedarije pišeš,že pred začetkom otvoritve!ias vem da bo folk rad hodil v super li,tebe pa če moti pa pač neboš hodil pa idi v spartakus al bilo kam!Nevem ljudje nekatere res faušija tepe!Pusti se raje presenetit pa boš sam videl če bo laufalo al nebo!Od vsakega lastnika pa je tudi odvisno kake goste bo imel znotraj pa katere ne,o tem pa se ti sploh nemoreš pogovarjati!Novi šef Super Lija pa bo zmeraj rad prisluhnil ljudem o zvezi z glazbo pa tak naprej,tak da o temi z glazbo nebo nobenih problemov!Raje pridi u petek že skozi dan kaj pojej tja in kaj spi in zvečer pridi na otvoritev pa potem lahko kaki kometar napišeš! Lp
Ja sigurno bom prišo pogledat , pa dajten me presenetit da nebom dobo spet slsbega mnenja, saj mene varnostiki niti mal ne motijo, ampak kar nekaj mojih kolegov pa motijo zato jaz grem z svojo deužbo nebom šel sam super li jas sem to napisal samm zato da vidim če bodo res korenite spremembe kajti ko mi pridemo 5-10 ljudi vsi v letih okrog 25-30 sigurnu na noč pustimu v lokalu 300-500 evrov ker nismo škrt in če ostali nočejo tja zaradi varnostnikov tudi jaz nebom šel, potem že očitno nebo kaj dosti sprememb, škoda je lokala ker plac je idealen ,nevem zakaj pa ni reklame na sobota info, ker tu mladina rada pogleda kaj se dogaja,vsaj jas sem vedno pogledo in moji kolegi isto.
obilo poslovnih uspehov vam želim se vidimo v petek popoldan pa v soboto zvečer, upan da ne zadnjič
Lahko ti povem edino kolko sem slišal so po radiju reklame in povsod vidim reklame za otvoritev!Moraš pa se zavedat ene stvari,misliš da je redarju fajn opravljat to službo??vsak redar hoče meti kjer koli že dela mir in red,če pa gdo počne pizdarije pa veš da nebo gledal samo zraven! zato tudi ti in tvoji kolegi take redarje mrzite,ker bi radi povsod po moji logiki kot pišeš delali kaj vam paše al enostavno to pri nekaterih redarjih ne uspe! zato pa so tudi take govorice za ta redarja,ker si naredita kot treba!če pa take že pišeš pa mi povej eno stvar,zakaj pa potem na ptuju laufa diskoteka super li pa sta enaka redarja tam?Kolko opažam samo ti take bedarije tipkaš tu zgoraj po forumu,drugi se sploh ne pritožuje čez njidva!Neki red pa more bit po diskotekah,kak koli gledamo če nebi blo reda kako bi potem to vse skup zgledalo,da lastnik za brezveze plačuje redarje.Narobe predstavo maste eni ljudje o varnostnikih,drugo nemorem reči sploh! Jaz upam da se vidimo u petek na otvoritvi in da nekaj skup popijemo in da lepo praznujemo otvoritevni dan in tako naprej vsaki vikend če se le bo dalo! lp
----TI SI ZIHER VARNOSTNIK V SUPER LIJE----
Ka pa te z ptuja varnostnike se premešča očitno so tan tude nej zaželeni, vej pa te naj nauve se dene ka de rejsan občutek ka se dela nekaj nauvoga..
pa nej me pravete ka se tistiva red nevejta napravete ka je v sobote tak malo sranja ka ga skoraj nega
zdaj pa iden delat-se vidimo v petek da mo tan te pocukan za rokav ka en šampanjec doj spijeva-ges plačan
Prešnji lastnik lokala je bil enak kot na ptuju zato sta ta redarja delala tudi v murski soboti! drugače pa nisem jaz noben varnostnik u nobenem super liju,in nikjer če te to že tako zanima!Ta mladina prekmurska ni na čase za zdržat,jim same gluposti hodijo po glavah itd...Drugače pa tudi nemoreš govorit čez človeka če ga ne poznaš v resnici kaki je pri srcu in tako naprej,pa te besede si zapomni za velike čase v naprej,ker lahko še ti bo kateri od teh dva redarjev gdaj živlenje rešil v kaki diskoteki!nigdar se neve skom se kje zapleteš,tak da prosim zadrži pripombe glede te dva varnostnika pri sebi! Če se vidimo v petek bomo tudi nekaj skup spili,pa pozabili na stari super li z bivšim lastnikom !ker mislim da novi šef dela z vsemi močmi da bi obratovala diskoteka,ter tako kot gostilna z hrano skozi teden,ker lahko še enkrat potrdim z najmanjšimi cenami povsod po murski soboti bo Super Li obratoval...lp
Lp.No da se še enkrat oglasim.Najprej jaz sem en od teh dveh goril o katerih tu pišete.Ni mi jasno od kod tej hijeni tako pisanje o meni in prijatlu.Napisat ti moram da zdaj super lija odpiram jaz.Poglej ti lahko prideš kdaj želiš pa mi povej kaj je narobe,kje midva nisva dobro dela opravljava.Pa se pozanimaj v mb,ptuj,ljutomer.celje.Poglej lahko delava v vsaki večji discoteci če želiva.Jaz osebno se ne mislim kregat.Ampak kjerkoli sva delala ali delava je v glavnem mir, upam da to nekaj pove. Pa vedi da delava to delo že kakih 20 let.Jasno mi je da ko si redar ali slično da te veliko ljudi mrzi.No kot je nekdo napisal bo pa pijaća in hrana ziher najcenejša v ms.Pa tudi za reklamo je tako, da jaz nisem vedel kako ta forum deluje, da sem se z dejanom vse zmenil in bova drug teden nardila pogodbo. Mislim pa da reklame ne manjka, da je veliko truda in denarja vlozeno v to.Na koncu še le to-vljudno vabljeni. Tudi ti hijena.upam samo da nisi kak MAKARI,KATERI JE VSE POKRADEL.LP
Lp.No če tole prebereta clana z nickom avantura in ajda se javita ko prideta v lija.vedno bom pogostil ljudi,ki razumejo kaj pomeni trdo delo.Samo vprasajta za fuckera.Dobita gratis pijačo.Pa še hijena tud tebe pogostim,če me pa imaš željo dalje ogovarjat pa pač izvoli.To je vse.Lp
Pa kerega makarija ti to misliš,pa ne da davorina slučajno¨???
Ja pa da se razume jas tebe osebno ne poznam, pa upan da maš prav, kajti nikoli neveš na koga naletiš pa te res lahk varnostnik reši
Avantura in Fuccker, hvala lepa na sopodpori... Se strinjam s Hijeno, da nikoli ne veš kdo je kdo , zato Hijena resno moraš v Lija iti...garanteran te ka boš presenečeni. Zakoj, pa boš zvedo, ali pa vido...
Kak je Fuccker pravo, lahko ogovarjaš dalje, na vseh forumih me leko iščeš...pa se špotariš, ne ven zakoj ti na živce iden, ka san ti dejstva pravla? Me pa veseli, če štoj v našoj državi se trudi, ker delo v gostinstvi je zelo nehvaležno, ker ko jaz in ti feštava, morejo oni delati. Pa gnes den vsen okuson zadostiti,moreš biti več kak samo dober.
TO so bile zgolj govorice po sobote kere se govorijo, nevem to so po mojem mnenja zadeve katera treba spremenit da šef ve o čem se govorij, da bo ta zadeva zalaufal želimo vsi, kajti primanjkuje dobre zabave v mestu-edino ka sem želel povedati s tem da je zgodovina na zelo slabem glasu, saj vsi prej vidijo slabosti kot pa dobre stvarij
TAK ZDAJ PA IDEN NA KAVO TA ,SAMO SE NEMO PREDSTAVO KAK HIJENA KA ME TE GER SPOZNATE
Hijena govorice so lahko povsod za use ljudi,ne obtužuj pa ne piši takih bedarij za nekatere ljudi,ko jih niti ne poznaš pa neveš kaki so po srcu!Ker prvič pomoje je blo vloženega truda zdai ponovno v super li tak da bi moralo laufat!Pa šef bo z veseljem prisluhnil ljudem kaka glazba bi najbolj bila usem všeč v diskoteki! Take komentarje kot pa si začel že pisat na začetku za te dve gorili pa raje za sebe zadrži v duši,ker bosta ti lahko še kje živlenje rešila,pa boš zelo presenečen na njidva!Lahko pa še tudi ponovim moje bsede glede redarjev,da njidva povsod bi radi imeli sam niso pripravljeni pomoje tolko plačat kot imata njidva na večer,zato pa se povsod dela kaj se hoče pri njima pa to pač enostavno negre,ker si naredita red kot more bit zato pa mogoče tvojim kolegom pa še kateremu od drugih gresta na kurac! Al zapomni si kjer koli bosta delala njidva bo red! Ajda ni zakaj za podporo:-) Lp
JA v bistve vam dolgujem opravičilo, se vam iskreno opravičujem če san sken sločajno koga užalo , samo tau raje vzemte kak kompliment, saj z starih napak se trbej učite pa gradite na novih temeljih, san se pa mimo pelo pa neven če je odpreto že ali pa nej tak ka san na kavo šau drugan..
gledej teh dveh varnostnokov jaz osebno niman nič proti pa ju niti ne poznam pa upan da njune pomoči nebom rabil-upam!!!! saj po pohvalah sodeč sta med najbolšimi tak zdaj sklepam
če je odpreto že dajte eno velko tablo k cesti pa napište ODPRTO ka mimoidoče mogoče nevejo -neščen sten nič slaboga samo ka se zna ka lokal laufa, kak je pa kaj z gestijon ka se da dobite...
TAK KA ZDAJ PA VSI TEJ VIKEND V SUPER LI KA VIDIMO KA SONAM PRIPRAVILI, PA NJAJTE ZDAJ MALO SPARTACUS PA CUBO KA NAN JE TAN ŽE VSEN TAK POMALE DOSADNO
PRIJTE VSI KA MO ŽURALE GNES
Hijena, vidiš sam, da se eni neščemo kregati - kritika pa je sikdar dobrodošla, seveda če je dobro namerna.
Hijena če san te ger grdou kaj gučala, tudi z moje strani opravičilo...
CITAT,AJDA-14.1.2010
"urno postavko mojin delavcon študenton...mo verjetno kak šef ges povedala..."
"Če neboš tij delao de tisti keri de ščel..."
"če mo delavca nucala mo njemi ges pravla kak dugo de delo..."
Enkrat še preberi pa razmisli, svetska razgledana ženska kera si vsepovsod
Jaz osebno pa mislim ka si se mal preračunala,či ti najdeš delavca ka de delo kak dugu buš TI pravla pa za kelku buš TI pravla te saka ti čast,sam bougi ti tvoji delavci te
Pa nekše norme(moralne) pa zakoni te tui znam obstajajo, pa naj bi,držali
Lokal obratuje že od pol 7 vjutro tak da če še gdo neve! Z lepo postrežbo bodo vas tam postregli! kolko mi je znano hijena da ima pice in hamburgerje,za več informacij pa idi vprašat.Zvečer pa če se vidimo pa tudi kaj skup spijemo! lp vsem ki sodelujete na forumu
Za svojimi besedami stojim moralno in pred zakonom;
to pomeni, ka moreš zadostiti zakonu, moralno pa ka je delavec zadovoljen.
Reklamo delajo tudi zaposleni, keri so zadovoljni, pa tudi dugo ostanejo na podjetju.
To je tema za plače, nej za Super li!
JA MEN SE ZDI da mandarina nej dobila dela tan ali se pa želij prepričate ka be šla delat ta, saj vtakšon smisle je tau napijsala-ka se motim
pa nej zdaj tau vzeti za zlonamerno ges bi tude izbral tak pristop za zanimanje dela-lejko se pa mauten ka so v sobote dostakrat študenti delali pa so nej glih po pravilaj šli z zakone no upan ka de tu kaj baukše privas v super lije saj drugače pa je tau tema za otvoritev mislen ka trbej postavite nauvo temo OTVORITEV SUPERLIJA PA MALO PONUDBO GOR DATE PA KAKŠE STAVEK DOBRODOŠLICE PA BAU ZVEČER SIGURNO PUNO
GREMO ŠEF NOVA TEMA
Hijena ne svadi Mandarine...naj rajši v Lija ide kak gost..
in kaka bo kaj gnes muzika? verjetno ste že napisali, samo se mi neda vsega brati
pa v notranjosti so kaj spremenili ali je še vedno isto kot je bilo?
.........eh tak kak je bilau.....
pozdravljeni,15.1.2010. se zopet odpre super li v ms.lokal bo odprt vsak dan.nudil bo tudi hrano.v petek in soboto zvecer bo lokal deloval kot discoteca.lepo vabljeni.