Študentsko delo

|

Študentsko delo DA ali NE je res prava polemika zadnje pol leta... Sicer me to ne zanima in niti ne bi rad, da bi se v tej temi razpravljalo kaj o tem. Bolj me zanimajo vaše dobre, predvsem pa slabe izkušnje. Marsikatero delo se tak fajn sliši na servisu, a ko prideš na delovno mesto je povsem nekaj drugega (no upam, da ni kaznivo, če delodajalca še poimensko poimenuješ, saj po mojem tak samo zaščitiš druge študenta ali?)

No v glavnem, da slišimo malo vaše "prigode" kaj so vam že vse ušpičili, kako so vas zaje*bavali, kako dolgo so vas včasih pustili čakati na plačo in podobno.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Miki Makoter

Študentsko delo DA ali NE je res prava polemika zadnje pol leta... Sicer me to ne zanima in niti ne bi rad, da bi se v tej temi razpravljalo kaj o tem. Bolj me zanimajo vaše dobre, predvsem pa slabe izkušnje. Marsikatero delo se tak fajn sliši na servisu, a ko prideš na delovno mesto je povsem nekaj drugega (no upam, da ni kaznivo, če delodajalca še poimensko poimenuješ, saj po mojem tak samo zaščitiš druge študenta ali?)

No v glavnem, da slišimo malo vaše "prigode" kaj so vam že vse ušpičili, kako so vas zaje*bavali, kako dolgo so vas včasih pustili čakati na plačo in podobno.

Andreja Bohar

glij gnes san si izborila tisto ka san delala 1 mesec pa pol. junija pa do polovice julija san delala v enon dome starejših občanov (ker tak kak ti ne ven če je kaznivo, če delodajalca  poimenuješ, ga rajši nemo). delodajalka mi je obljubila 4 eure na voro, kda san ji gnes pravla, ka mi je dužna 800 eur je nej mogla vorvate, pa pravla, ka de še zračunala- verjetno po svoji matematiki. če iskreno poven, kak je bilo pravla san ji ka,če vutro ne vijden pejnez, prijden v pondejlek z novinarami gor. obljubila mi je, ka de plačala.kelko, mo pa vutro vidle.
ker san že inouk tak na j..... san se zdaj več nej dala. podjetje v keron san delala pred 6 leti je šlo v stečaj, pejnez pa san nej vijdla, te pa prijden zadnjič na študentskoga pa me pijta zakoj san nej vloge notri dala ka bi se mi izplačalo iz nekšoga sklada- po 6 letih to meni pove!!!!!!!!!!!!

Bernarda Lesjak

Ge mo začala delate zaj na radgonskon sejme. Ide se za eno prodajo pa nebi rada gli točno navedla koga pa ka. V glavnon bilo je na študenti v začetke tedna dano gor ka nucajo z plačilon 3,60e na vro. Pa gospod mene gnes zove pa prave, če njeme dan podatke pa ka za urno postavko pa znan pa ka se te naslednji teden pred sejmon še dobimo ka se spoznamo. In mi pravo tuj ka še nuca nekše študente itd.Čez 4 ure ge malo brskan pa gledan po nete pa vidin na študente isto ponudbo dela kak jo ge man, s ten ka je tan napisana urna postavka od 4e na vro!!!Pa san ga zvala pa ga pitala kak je zaj s to urno postavko, če je mene pravo 3,60e. Njegov odgovor je bil: ti si zvala za 3,60e na vro, če boš pa dobro prodajo mela pa lejko do 4e tuj prideva. Se prave što de zaj zval ka ma ponudbo od 4e naprej, de mel več kak ge ka san se prle javila. Pa tuj je nej pravično ka mo delali isto delo pa de nikak mel več plačano.Ali nej pa nebi rada zaj pravla ka si bar neka v žep denen.

mirjana lesjak

lejko pitan kakšo prodajo boš tau mela?če ščeč me napiše na zasebno sporočilo, ker jes san lane delala - odavala neka in so bile velke nevole na ton področje. ka znaš ka te čaka :)

/ /

Tou študentsko delo je vrede edino če ma rodbina kakšo firmo in te tan zaposli, dobiš lepo plačano pa vse......tak je bilo pri meni......ostali se samo nekaj zgovarjajo, tak ka bi bilo bokše ka tou delo ukinejo in se te tej pametnjakoviči naj delajo norca s sebe, nej pa ka se delajo norca s študentov keri se more pripelati na delovno mesto, tan biti, malico sebof nesti, če je vročina spigeš minimalno 2litra tekočine, pa še domov moreš priti, ja po švici pa tude nemreš smrdeti, se pravi saki den friške gvant.........
jeben ges študentsko delo pa soboške študentski servis-za plačila se oni sploj ne pobrigajo! oni dobijo peneze prlej ali sledi telko vloge njin ne špila 2meseca zamudno izplačilo kak pa enomi študenti.

/ /

DELAT NEJTE NIKŠE ANKETE, ŠE TAK FEJST DOBRO PLAČANE. obljubljajo plačane prevozne stroške, kerih ne plačajo, plačuvlejo 3mesece po končanon dele, pa še te vse ne plačajo.
slabe izkušnje z ARAGON, raziskovanje in načrtovanje d.o.o.

če ma še kdo s temi podobne izkušnje naj kaj napiše....

Bernarda Lesjak

ge san delala že ankete tuj ja.samo nemren pravte ka san mela slabe izkušnje glede plačila pa potnih stroškov ka san to dobila.jebeno je bilo to ka san dobila nekše pogoje ge točno moren iskate pa neparne številke pa ulico pa ka če je blok parna številka,stanovanje te more biti neparno pa takše finte.pa še po starosti pa spoli san mogla iskate!ali na konci so mi ostale 3 neizpunjene ankete pa san jeme pravla ka jeme nazaj pošlen...te mi pa pravo ka te pač te tri naj med domačimi nareden.....mislin....škoda guča!v glavnon anket več ne delan nikoli!!!

mirjana lesjak

tau za Interstat mogoče ankete? ja jes tude delan prveč pa zadnječ ankete, ker takše pogoje ka majo, tau resan nejde.

Bernarda Lesjak

Nej Interstat. Ge san to za Valicon delala.Pa dosta jih je od tu pravlo ka nedo več to ka preveč zahtevajo to!

niina. Škerlak

delala predlani na radgonskon, vse štimalo. urna postavka je bila na konci še celo višja ( ampak popolnoma zaslužena) ; zaj delan pri istoj firme, plačano dobin kda nucan/ščen, vglavnon vse je kak more bite.
san pa čujla dosti takših zgodb glede neizplačila in podobno - žalostno

/ /

ges san delo pri Aragon, in interstat......aragon na seminarih guči eno, v praksi je čisto drugo.......interstat san na pravo od 20anket 19.....šlo je vse vrede, samo nej san mel več časa, ka san delo 2službe hkrate:).......ampak ta anketa ka je bila na temo elektrarn pri interstate je popolnoma smotana, 1uro traja, što je tou sestavlo je ....... tou so vi pravle:)

mirjana lesjak

ja se strinjam glede te ankete za elektrarne.....lidje spoj nevejo ka naj odgovorijo, če je vse isto, samo malo obrnjena so vprašanja. zato so pa prišli na takšo št. vprašanj, zanimle me samo, če do to resan vse tak podrobno analizerale, ker je fejst dosta stvari.

/ /

eh....anketa pač kak anketa......saj itak do delali kak de njin pasalo:).....samo normalen človek takše ankete nemre sestaviti, ka če štoj k meni pride s ten ga pošlen......

pogledni kakšekoli razpise.....majo tri ponudnike, znajo točno kje do kupili......se pravi eden more biti malo cenejši, eden malo drakši, sredinskoga zberejo:)

/ /

filco ka tou je kakše reklama kakšoj rodbine ali nej........
kakša vrsta dela, kelko plačajo......mislin ka tou bole zanimle lidij....

uiui uiuiui

Nika ne delajte :) Delali te kda de čas za to :P
Nej nej saj tribej kaj zmes samo eni majo resno natege takše ka....

Danijela

Lidgej malo se zbunite, če van ne plačajo to, ka je bilo obečano.
š_tudent ge san tudi za njih ankete delala, so mi isto nej plačali potnih stroškov in san jin lepo mail poslala, ka če ne dobin pejnaz mo obvestila pravno službo študentskoga servisa. In zdaj gli vidin v osebnon servise ka je bila napotnica posredovana na šs, glij za tej znesek keroga so mi dužni. Tak ka nej samo čakati če kaj bo, ampak jih malo spomniti ;)

/ /

ja san njin piso ges maile, samo so več nej odgovarjali, kda san pa zagrozil z opominom pred tožbo pa san dobo nakazano......zjutraj se zbudin pa SMS viden ka je znesek že na osebnon račune:)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet