Študentje ste za akcijo?
Demola je finski model povezovanja študentov, podjetij in visokošolskih ustanov. Demola Maribor je 7 center v tej mreži, ki združuje preko 1500 študentov in 250 projektov.
Letošnji izzivi študentom s strani slovenskih podjetij so podani. To je torej vabilo študentom različnih smeri, ki si želijo vključevanja v interdisciplinarne skupine in praktičnega reševanja prvih konkretnih podjetniških in realnih izzivov.
Seznam projektov in prijave na Demola Maribor: maribor.demola.net/project/list/all. Se vidimo?
Daniel, Kreativne ideje
Komentarji
Sliši se zanimivo...
Pozdravljeni!
Sama se odločam sicer zaen projekt, kateri bi mi bil izvedljiv, ampak me zanima ali se gre tu za timsko delo, ali za samostojno delo. V bistvu kako celoten projekt izgleda. Če mi lahko mogoče posredujete kake informacije?
Lep pozdrav
RNR
Pozdravljena,
če na kratko povzamem, študentje se prijavijo na spletni strani Demole in v nadaljevanju steče postopek izbora študentov, primernih na razpisanih projektih. Po podpisu tristranske pogodbe študenti pričnejo s timskim delom na projektu (predvidoma 4-5 študentov), ki poteka 3-4 mesece, v sodelovanju s podjetjem, fakulteto, v tem času pa se pripravi študija oz. prototip rešitve, ki rešuje problematiko. Po predstavitvi rezultatov, se med podjetjem in študenstko ekipo izvedejo pogovori o odkupu pravic oz. nadalnjem sodelovanju.
V glavnem primerno za vse tiste, ki vas zanima R&R ter želite iskusiti projektno delo s podjetji že v času študija. Seveda je to lahko dobra odskočna deska za kasneje.
Lep pozdrav, Daniel / [email protected]
Demola je finski model povezovanja študentov, podjetij in visokošolskih ustanov. Demola Maribor je 7 center v tej mreži, ki združuje preko 1500 študentov in 250 projektov.
Letošnji izzivi študentom s strani slovenskih podjetij so podani. To je torej vabilo študentom različnih smeri, ki si želijo vključevanja v interdisciplinarne skupine in praktičnega reševanja prvih konkretnih podjetniških in realnih izzivov.
Seznam projektov in prijave na Demola Maribor: maribor.demola.net/project/list/all. Se vidimo?
Daniel, Kreativne ideje