Stacionarni RADAR (Rankovci)

|

Tisti stacionarni radar v Rankovcaj je aktiverani oz. dela ali je samo škatla postavlena?
Fala za info.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Infernus

Tisti stacionarni radar v Rankovcaj je aktiverani oz. dela ali je samo škatla postavlena?
Fala za info.

BuLsHiT

pa znaš kda je notri je notri, kda ga pa nega je pa nej notri :/ 

Profile picture for user sobočanka29 Brigita Kozar

Ne delaš,baje de gorejla ena rdeča lučka gda de delo,če pa tej rdeče lučke nega,te pa ne dela....info od enga policaja

BuLsHiT

ja tej policaj je valda mislo ka se rdece zblisne kda te poslika :D te je ze malo kesno :D  

Infernus

Mogoče se ti te zablisne pred očami kda pošto domov dobiš

-chaser-

Eno par dni je bilo po 24ur ka do baje v vsejh stacionarnih radarjih notere in do vsi delale ves čas.

Infernus

Ja, samo to neje istina kelko san izvedo. Večina škatel je še skous prazneh baje

qbase.

ja kelko ge znan maš možnost 33,3 % ka je notri :D

>

ta je prazna...san se ze stokrat prekesno spomnila, ka trbej doj zabremzate..pa se nikaj neje prislo po poste (knock on wood)

Infernus

GOTHA: 
Naslednjič pa paziti, ge san gli začo naraji pospešavati tan, heh.. :)

>

lol...par mesecov?? eh..neee....ne strasite me zaj..sicer pa pri mojih prehitrih voznjah bi ze dosti zasluzili, torej bi pohiteli s printanjon

>

ooohh...dammit...
ali se gli vuplen ka so me nej...mislin ka je prazna skatla

My personality

"hehe nemajo sile ka tak znajo ka dobijo:) ej do enga leta lejko dobis kazen domov tak da:) ne veseli se prehitro :) ge tudi pricakujen :) kaksno lepo kuverto :)"
skriti, sva že dva, v upanju na kuverto ;)

milka kranjec

Radar v Rankovcih še ni priključen, ker po zakonu moramo biti občani obveščeni, da te lahko snema. se pravi, dokler ne bo ob cesti table "RADAR NA CESTI"  nas ne sme snemati. Zakon o varovanju osebnih podatkov.... 

>

...no te pa tak... (to vela za PP)

miic miic

@freca  mislin ka maš prav ja! :D
kelko znan zadeva isto vala za avtocesto. vedno kje je radar, maš pred njim obvestilo ''meritve hitrosti''.  :)

seblogger

Če se ne motin, ta tabla obstaja in sicer iz smeri MS proti Gederovcan. Če me spomin ne vara, se tabla nahaja približno tan pri ovon križišči kak se za Kupšince zavija. Bela tabla je, pa misln ka piše meritve hitrosti, naslednja 2km. Zna pa biti ka san to tablo ger drugje vido. Če je telko toga....

>

ja seblogger...lekar mas praf..ali skatla je preci dale kak 2 km...se mi zdi :/
samo vseeno je nej mus, ka je notri kamera...zato, ka jih vedno menjavajo...

miic miic

ja prav maš. tan ej tabla, samo je tista nej namenjena za tisti stacionarni radar v rankovcaj. zato ka če boš se pelo iz ms proti rankovcam boš vido to tablo (kak si že pravo) pa čez kakši kilomer zopet takšo tablo - seveda za nasproti vozeče avtoje. tak ka je tisto mišljeno za tisto območje, kero ne sega do rankovec... pardon če san malo zakomlicero; vupan ka je razmumljivo :D:D

seblogger

Razumljivo. Nej san preveč pozoren na tej znake, ka največkrat samo strašijo z njimi pa nič drugo. 
Nešče se naj pripela iz smeri MS, naj lepo sparkira takoj za radaron pa enkrat redno kresne po tisti beli škatli z bejzbol boton, pa te mo znali če je notri ali nej. 

simonam28

Je se že dva mejsca vsaki den pelan mijmo tudi 90 (z lejpin se hvalin, pa vseeno ), pa še nič nejsan dobijla .. Se mi pač midij domou, pa ponoči čisto pozabin, ka je za tistin ovinkon ena škatla, pa ka trbej bremzati ..

5450

Te pa za pol leta do začale sakši den 2 mesca oditi domov položnice za jurja ;)

Infernus

Ej simonam28, samo čigli si ženska maš pa velka jajca, ka 90 tan mimo voziš... Jao..

simonam28

.. samo bole žmetno nogou..  .. pa moj avto ne vej 50 pelati.. te me še biciklin prehitejvle ..

Boštjan-Boko Rous

Radar v Vanča vasi, še ni priklopljeni na elektriko. Kabel - električni- je še vedno namotan na električnem drogu. 

seblogger

No, Simona de se lejko dale 90kmh vozila skoz (Vanča) ves

simonam28

ja itak  .. de se bar znalo što je tou, ka tak ponoči letij mijmo

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet