Stacionarni RADAR (Rankovci)
Tisti stacionarni radar v Rankovcaj je aktiverani oz. dela ali je samo škatla postavlena?
Fala za info.
Komentarji
pa znaš kda je notri je notri, kda ga pa nega je pa nej notri :/
Moreš se zadosta hitro pelati, ka te ne lada poslikati.
Brigita Kozar
Ne delaš,baje de gorejla ena rdeča lučka gda de delo,če pa tej rdeče lučke nega,te pa ne dela....info od enga policaja
Kakša rdeča lučka? :D
ja tej policaj je valda mislo ka se rdece zblisne kda te poslika :D te je ze malo kesno :D
Mogoče se ti te zablisne pred očami kda pošto domov dobiš
Eno par dni je bilo po 24ur ka do baje v vsejh stacionarnih radarjih notere in do vsi delale ves čas.
Ja, samo to neje istina kelko san izvedo. Večina škatel je še skous prazneh baje
ja kelko ge znan maš možnost 33,3 % ka je notri :D
ta je prazna...san se ze stokrat prekesno spomnila, ka trbej doj zabremzate..pa se nikaj neje prislo po poste (knock on wood)
GOTHA:
Naslednjič pa paziti, ge san gli začo naraji pospešavati tan, heh.. :)
lol...par mesecov?? eh..neee....ne strasite me zaj..sicer pa pri mojih prehitrih voznjah bi ze dosti zasluzili, torej bi pohiteli s printanjon
ooohh...dammit...
ali se gli vuplen ka so me nej...mislin ka je prazna skatla
"hehe nemajo sile ka tak znajo ka dobijo:) ej do enga leta lejko dobis kazen domov tak da:) ne veseli se prehitro :) ge tudi pricakujen :) kaksno lepo kuverto :)"
skriti, sva že dva, v upanju na kuverto ;)
Radar v Rankovcih še ni priključen, ker po zakonu moramo biti občani obveščeni, da te lahko snema. se pravi, dokler ne bo ob cesti table "RADAR NA CESTI" nas ne sme snemati. Zakon o varovanju osebnih podatkov....
...no te pa tak... (to vela za PP)
@freca mislin ka maš prav ja! :D
kelko znan zadeva isto vala za avtocesto. vedno kje je radar, maš pred njim obvestilo ''meritve hitrosti''. :)
Če se ne motin, ta tabla obstaja in sicer iz smeri MS proti Gederovcan. Če me spomin ne vara, se tabla nahaja približno tan pri ovon križišči kak se za Kupšince zavija. Bela tabla je, pa misln ka piše meritve hitrosti, naslednja 2km. Zna pa biti ka san to tablo ger drugje vido. Če je telko toga....
ja seblogger...lekar mas praf..ali skatla je preci dale kak 2 km...se mi zdi :/
samo vseeno je nej mus, ka je notri kamera...zato, ka jih vedno menjavajo...
ja prav maš. tan ej tabla, samo je tista nej namenjena za tisti stacionarni radar v rankovcaj. zato ka če boš se pelo iz ms proti rankovcam boš vido to tablo (kak si že pravo) pa čez kakši kilomer zopet takšo tablo - seveda za nasproti vozeče avtoje. tak ka je tisto mišljeno za tisto območje, kero ne sega do rankovec... pardon če san malo zakomlicero; vupan ka je razmumljivo :D:D
Razumljivo. Nej san preveč pozoren na tej znake, ka največkrat samo strašijo z njimi pa nič drugo.
Nešče se naj pripela iz smeri MS, naj lepo sparkira takoj za radaron pa enkrat redno kresne po tisti beli škatli z bejzbol boton, pa te mo znali če je notri ali nej.
Je se že dva mejsca vsaki den pelan mijmo tudi 90 (z lejpin se hvalin, pa vseeno ), pa še nič nejsan dobijla .. Se mi pač midij domou, pa ponoči čisto pozabin, ka je za tistin ovinkon ena škatla, pa ka trbej bremzati ..
Te pa za pol leta do začale sakši den 2 mesca oditi domov položnice za jurja ;)
.. bon že javila, če kaj prijde ..
Ej simonam28, samo čigli si ženska maš pa velka jajca, ka 90 tan mimo voziš... Jao..
.. samo bole žmetno nogou.. .. pa moj avto ne vej 50 pelati.. te me še biciklin prehitejvle ..
sicer je pa tou vanča vas nej rankovci
Radar v Vanča vasi, še ni priklopljeni na elektriko. Kabel - električni- je še vedno namotan na električnem drogu.
No, Simona de se lejko dale 90kmh vozila skoz (Vanča) ves
ja itak .. de se bar znalo što je tou, ka tak ponoči letij mijmo
Tisti stacionarni radar v Rankovcaj je aktiverani oz. dela ali je samo škatla postavlena?
Fala za info.