SP: Nemčija - Anglija
Angleži bi danes zamenjali Buckinghamsko palačo za našega Handanoviča samo da jih reši .
Ne navijam za Nemce zato, ker so Angleži izločili naše ampak zato, ker so arogantni,samovšečni in prepotentni.Na tiskovni je bilo 250 novinarjev TV hiš oni so pa odgovarjali samo Angleškim novinarjem ...fuj...
Gremo Nemčija
Komentarji
Jaz sem dal na stavnici na Anglijo... Nevem, nemren nekak Nemcov. Sicer so se na prvoj tekmi izkazali za pravi "stroj za mletje", a druga pa tretja tekma pa je bijla bole šlepanje ... Nevem če bodo gnes zopet pravi obraz pokazali ali pa ponovno ena medla igra, ki jim mogoče celo še prinese napredovanje.
EIN VOLK, EIN REICH, EIN ELF
TotenKopf
Deutschland!
roxio nemreš ocenjevati reprezentance glede na sodelovanje z mediji ! Sicer pa nemci so isti ''Nemška reprezentanca je ignorirala pravila FIFA in se odločila, da dan pred težko pričakovano tekmo z Anglijo ne bo dajala izjav. Spregovoril je le trener vratarjev Andreas Kopke.'' vir: nogomania
Na letošnjem prvenstvi pa navijam za ''male'' reprezentace, kere so še ostale, zato ka nišče od ''velkih'' me je nej jako navdušo.
Gnjes pa prle anglija kak nemčija :D
eno je če maš konferenco pa odgovarjaš samo svojin medijem, drugo pa če nemaš sploj, oziroma se odločiš za medijski molk.
to drugo je dosta bole razumljivo in tudi večkrat prakticejrano, medtem ko je tisto prvo samo podjebavanje.
Fuj domov z temi Angležami :( Mislin ka majo Nemci tu več šans (pomoje) oziroma so mi vsaj letos delovali bole prepričljivo.
nemce so se me zamerile z izjavo: škoda da ni šla slevenija naprej, ker to bi bila za nas mala malica
tak ka gnes anglija pa če gli je bila v naše skupine pa ka so nan dale gol
Ta izjava je čista prepotentnost od zunaj, notri pa nega nič.
Bog je znao, zakoj smo nej dale šli. S takšimi bokše, ka nemamo opravka. Mi ostajamo (!) takši kak smo, čeprav so nas vsi ščeli napravti takše, kak so vsi drugi.
SLOVENIJA (naj odmeva ...)!
ja, seveda ker je to nešče pravo dejansko in je nej samo novinarska puhlica ^^
lejko pa najdeš VIDEO ge nešče to dejansko pravi pa te mo ti vrvali. pizda, eni rejsan nasedate na vse vrste provokacij in nabijanj s strani medijev z leve in desne.
Angleži so rejdno dobili po prdali xD
Chevapcic Himself
.. ha ha .. kak so nemce gor naklale angležon ..
.. evo, pa glih zataujk praven, zakoj bi Slovenija na letošnjem svetovnem prvenstve mogla gladko prijte v osmino finala .. eh ..
@cJEgan: win! :D
Angleži bi danes zamenjali Buckinghamsko palačo za našega Handanoviča samo da jih reši .
Ne navijam za Nemce zato, ker so Angleži izločili naše ampak zato, ker so arogantni,samovšečni in prepotentni.Na tiskovni je bilo 250 novinarjev TV hiš oni so pa odgovarjali samo Angleškim novinarjem ...fuj...
Gremo Nemčija