Sobotainfo.com stavnica - Liga prvakov
Danes se začne nova sezona Lige pravkov, zato na Sobotainfo.com znova uvajamo popularno stavnico.
Za sodelovanje v brezplačni Nogometni stavnici se morate registrirati. To lahko storite tukaj (vzame vam 1 minuto).
Za posamezno tekmo lahko izid napoveste (in tudi spremenite napoved) kadar koli do samega začetka tekme. Ko označite svoje napovedi (zmaga domače ekipe, neodločen izzid, zmaga gostujoče ekipe) kliknete spodaj na gumb Stavi!.
V prvem in drugem delu tekmovanja lahko napoveste zmago ene ali druge ekipe, ali pa neodločen rezultat. Za vsak pravilen tip boste dobili 2 točki. Od četrtfinala naprej pa napoveste zgolj, katera ekipa bo napredovala (pri tem ni važno, če po rednem delu, podaljških, ali enajstmetrovkah). Za pravilen tip boste dobili 4 točke, za finalno tekmo pa 6. Do 30. septembra pa lahko napoveste še končnega zmaogalca Lige prvakov, pravilna napoved vam bo prinesla dodatnih 6 točk.
Ves čas bo objavljena tudi lestvica igralcev, ki so zbrali največ točk. Na njen pa bo vidno tudi vaše uporabniško ime (ime s katerim ste se registrirali, ali ste že registrirani). Najboljše uvrščeni bodo na koncu nagrajeni. V primeru enakega števila točk bo izveden javni žreb.
V igro se lahko vključite kadarkoli. Priporočamo pa vam, da začnete stavljati že ta torek, 15. septembra, ko se začnejo prve tekme. Tako boste točke zbirali že od začetka.
POVEZAVA DO STAVNICE.
Komentarji
ka samo stavi priklačin pa je? ker se nič ne zgodi
Zberes, pa poklacis stavi. Pa te spodaj vidis ka ti ostanejo oznacene. Pa do zacetka tekme lejko spreminjas.
Mo dal, ka de se neksno sporocilo pojavilo, ka je stava sprejeta, ka de bole jasno. :)
En gumb je na Zmagovalec bo in moras dat Shrani, potem pa ko resis se stave, pa potrdis na Stavi !!!
jaja saj znan samo pač malo mi je čudno bilo :)
thx
kelko nas je sploj prijavlene???meni pise ka man 10tock pa se nindre ne najden
zanimivo zjutraj mi je pisalo, da sem 7 zdaj pa 11 :)
dobro glej če nas ma recimo dvajstet 12 točk pa si ti napisani petnajsti nej pa prvi med temi 20 nema veze :)
Zdaj si že 6 :)
12 točk super:D
vupan ka de gnes bar 10:O
mah ene par tekem gnes je čuda :S
včeraj 8 pik, gnes pa dvakrat več.
lekar mi tej "čuda" tekme ležijo :)
idemo čez dva kedna naprej
samo enga gnes zluftala:D
mi lejko stoj povej kelki san ge na lestvice???
Srednji plavi gumb zgoraj na http://sobotainfo.com/stavnica maš "Lestvice najboljših".
pa če si slabše kak 50., te nega na lestvici.
važno je sodelovati.....
"važno je zmagati, ne sodelovati"
zakoj man ge še vedno samo seštevek od torka????
norijo te!
Rezultati od vceraj do gor komaj zvecer. Prevec dela s FRiSKon... :)
aaaa tako, to pa druga stvar. ;)
uuu 26 točk man:D
zakoj samo za torek kaze,za sredo pa nej??
Jutri dopoldan...
26.točk man :)
Mi lahko kdo pove kaksne so nagrade?
ge san včera začala stavlate, pa man pravilne rezultate ampak mi še vedo piše ka man 0 točk!! zakoi tao tak???
ker so tekme še gnes? počakaj ka se današnje tekme končajo pa bo...
na pa se ze vidimo med 50 haha vcera san samo en par zlüfto
slabo de kazalo te keden :)
Kelko točk te maš te keden? :D
14:):)
v 2.kroge san začo sodelovati zbral 20 točk,kaže mi pa samo točke iz 3.kroga!!jjjjjjjjeeeeeeebbbbbbbeeeeeeešššššššš takšo stavnico
eh pa zakoj se sigdar prekesno zmijslin (3. kroge vö spistijla)
Okroglazoga... Prva vasa stava je bila oddana 20. 10.
To pa je 3. krog.
čista ql je stavnica...boj srečen ka sploj je kaj.
mislin 3 runde, se pravi 3 igralne dni :( to je kar dosti točk
daj ti si malo retardejrani ali ja? spemaš te link saki den 100x
nej ka san v 2 začo sodelovati pa dobo 20 točk,pa tak betežen san tude nej ka bi na APOEL za zmagovalca stavo,stavo san na chelesea!!ne ven če tao koga boli ali ka???te mi vsaj zmagovalca sprtemente....tak več nikaj ne bom dosegno ka san preveč zaosto....samo vsaj malo preverte,če se da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..........
se opravičujem nisem sodeloval s svojim nikom!!!!!ostal je prijavljen na mojem pc-ju!!! Bi vsaj zmagovalca lahko spremenil!!!
8 točk včeraj. ajaj mo vidli ka de gnes :)
pa ite v 3 pm ka lahko komaj gnes stavlamo.eni delamo celi den,pa se lahko pol jebemo z stavami v torek.
kak san vcera kiksno :):) 08:12:2009
sejre003 tak si kiksno kak ges:D totalno:D
pa ja.....gnes je bilau bokse.....2 sta samo mimo sla...pa se 0 san trufo:)
ge san tudi včeraj večino kiksno :) gnes pa eden zluftani ovo pa vse šlo :D
cJEgan:pa nej ka si liverpol 2 spilo..:)) ali :))
seveda ka san na fiorentino lepo :D
se pravi ka je arsenal sau mimo:)))
meni pa arsenal pa liverpol .....AZ san ge tudi 0 spilo:)
kelko maš pik? vred z gnes pa včeraj
neven ka san nej stel.....vaci brez toga kedna 88....
9. sejre003 - 88 točk
mislen isto kak ti...
ge man vači 104 po novon lekar :D
pa kelko dobis tock za par ci trufes?2 tocki nej???
yea
pfff ge sploj neven kelko man:DD:D:
zračunaj :D
ge man lekar z gnjesnimi 108:)
koga ste pa kaj dali za zmagovalca lige prvakov?:D
lara_croft tebe nega med 50:):)
ge san dal Beli balet Real
pa lejko nauc
72 mi piše samo zaj neven či skuper z gnes tau eh tak san zmrčkala vse:D
to je še brez gnes pa včeraj :)
ge san dau barco itak nej
brez gnes pa včera uff te pa sploj neven kelko man:D
idi gledaj rezultate kak so bili gnes pa včera pa pogledni ka si ti špilala te pa si seštej :)
ena tekma = 2 piki
iden spat ajd:D
ajd:Dnaška ne da semi ......resan nej:D
REZULTATI::::::::::
Mojemi nicke primerno lejko ugibate, koga san ge dau:)
ka nete pozabili še malo pa idemo dale:D
Ej to zaj napovejmo što de dale šau v nasledni krog?
Glede na to, ka nega možnosti neodločenoga rezultata, bi pravo ka ja.
Kak nega? Pri meni je :)
Pri meni je tudi.
Gda san ges stavlo, mislin ka je nej bilo. De pa sicer nešče od odgovornih verjetno znal pojasniti. Ali san spregledno ali pa so spremenili. Je pa remi zdaj tudi pri meni odprejti.
pozabo gnes na man.und pa real.....
man bi trufo......balet bi pa pušo..:)
Isto kak ges, samo ka ges san stavo. Ampak gda san stavlo, je remija nej bilo možno označiti in san sklepo ka se ide na izpadanje, nej na rezultat in bi mogoče kaj drugo klikno. No, mogoče pa san enostavno spregledno možnost remija. Bi pa vupo prisegnoti ka je nej bilo remija na voljo gda san stavlo, MAJKE MI.
gda san ges stavlo je tudi nej bilo možno označiti neodločenoga izida!
Lopovi, banda, korupcija ... Zahtevan storno....
(ka nede što resno vzel)
No glavno naj en samo povej ka stavlamo? Što ide dale ale tak pač? Kelko ge znan što ide dale ka mislin ka je nendre pisalo tak...
Se ti ne zdi logično, ka če je možno neodločen rezultat staviti, ka se nejde na izpadanje, ampak na rezultat in obratno seveda? Če je neodločen rezultat nej možno staviti, potem se ide na izpadanje. Ka je tu nej jasno? Kak bi ti stavo na neodločeno, če bi se šlo za samo napredovanje? Lejko je 1 ali 2, nule nemre biti.
Poleg toga, če klikneš na pravila, boš vido ka piše:
- V prvem in drugem delu tekmovanja lahko napoveste zmago ene ali druge ekipe, ali pa neodločen rezultat. Za vsak pravilen tip boste dobili 2 točki.
- Od četrtfinala naprej pa napoveste zgolj, katera ekipa bo napredovala (pri tem ni važno, če po rednem delu, podaljških, ali enajstmetrovkah). Za pravilen tip boste dobili 4 točke, za finalno tekmo pa 6. Do 30. septembra pa lahko napoveste še končnega zmaogalca Lige prvakov, pravilna napoved vam bo prinesla dodatnih 6 točk.
Zdaj se špila osmina finala (16 moštev). Četrfinale de naslednja runda. Capiche?
ajh, milan je opet razočaro :(
daj ne boj pameten no...nejsan šteu naš znan pa ka je nendri pisalo ka mo stavlali na napredovanje nejsan pa gledo od kda dale...
SAMO včeraj je bilo na razpolaga 1 ali 2 ne bilo nule zdaj ste me pa zajebali ka gledan ka staviš na rezultat .
.
MODERATOR OBRAZLOŽI!!!!
en čas je bila 0 te pa nej....
Nej čudno ka so uporabniki zmedeni, če še organizatori sami ne vejo kak more biti. Očitno so si niti lastna pravila nej prešteli. Razmin ka so uporabniki manjasti pa se njin ne da pravil prešteti, ali organizator ne bi smel biti.
samo resno, kda san ge stavlo je tudi bila samo 1 in 2.....joj to tekmovanje je zdaj nej fer oz. je nepravično....Lani ste nas zajebali, pa še ovo leto.......kuhinja i dnevna soba...
Enin je torej šlo staviti 0 eni smo pa te možnost nej meli.. kak de se rešila ta situacija? ;)
je sploj što stavo na nulo?
Tisti ka ste meli možnost staviti nulko, ste nej bili za nič prikrajšani. Mi ka smo tej možnosti nej meli, oz je bila uvedena kasneje, pa smo več nej opazili, pa smo tudi nej prikrajšani, saj se je niti ena tekma včeraj nej končala z nulko. Bi pa bil problem, če bi se. V bistvi nan je njihova napaka, kak se je izkazalo, napravila še velko uslugo, ker so nan dali samo dvej možnosti nej tri.
Na srečo pa so organizatorju šli na roko rezultati včeraj. Me zanima kak bi rešili to zadrego, če bi bila oba ali pa vsaj eden od rezultatov nulka.
Za vse ostale tekme še vedno lejko spreminjate stave kak komi paše, ker je stavnica še odprejta do začetka posamezne tekme.
kak so šli rezultati na roko či pa je pri meni vse prazno ka san stavo.
Moderator je dal gor napredovanje naj pa rezultat tak ka nej smo meli vsi šanse staviti na zmago Lyona ali pa Manchestera.BILO JE SAMO NAPREDOVANJE ZATO JE NEJ BILO NULE
točno tak....nika njin je nej šlo na roko..zajebali so nas....ge bi fčera tude stavo na lyon ka je bilo logično ka zmaga....stavo pa san na real ker de doma zmago 2:0 in de šau dale....evo in san zgubo točke...logično nej?:)
edino fer je, ka se vsen da točke za fčera ali pa nikomi nič....to je to...predlog samo
pa hitro prosen :)
se strinjan.....:)
Dobro, zajebali so tiste, ka so ščeli staviti na Lyon pa na napredovanje Reala, kak je bil primer pri tebi Samuel. Pa isto za Milan pa ManU včeraj (zmaga Milana, napredovanje ManU). Kelko bi pa v resnici bilo takšnih stav? Eni se tak trgate za to stavnico, kak da bi bila glavna nagrada 10.000€ Bi pa bilo fer, ka so pogoji za vse enaki, to pa v vsakon primeri. Ampak v ton primeri, se je pač malo zajebalo. Kak do popravili, če do porpavili, mi je pa vseeno.
Drugače pa, gnes de nulka Porto
Gnes de porto preseneto :)
Naj ne upoštevlejo teh 4 tekem, pa stvar rešena.
Ka pa z tebof? Zakoj nebi upoštevali 4 tekem? Mogoče 2 nej pa 4 lol. Whatever kak je je pa tak de...
ka tu je kakšna nagrada? ali ka se eni tak čejšete :D
Meni tak paše, ka san samo 1 trofo.
san si mislo haha :D bog tvoj ka si te špilo?
Ja na Real je stavo hehehe
Pablo je nagrada ja nekša
Najboljše uvrščeni bodo na koncu nagrajeni. V primeru enakega števila točk bo izveden javni žreb.
seblogger si stavo na Porto?
Real, Milan, Bayern, Porto X
zaj bi pa že lejko napravili lestvico........
in ka ste špilali gnes?
lestvica?:)
Bo objavleno gnes.
hjaoooo da dugo čakamo tau lestvico...:(
LESTVICE NEGA NOVE TEKME SO PA JUTRI
pa četrtfinale je pa vseeno lejko stavimo nulko? ne razmin več nika!
Pardon. Pravila so se ocitno spremenila.
Za sako tekmo se stavla normalno in vala tudi nula.
Wah kak san gor skočo neverjetno :D
krizo tekme so :)
Blaž Grabar
pozabo san stavite eto ... :S
ka je nagrada? se zna že?
ADMIN-Lestvica...................................
pa nagrado :P
cJEgan ne veseli se preveč,ka tak nika ne dobiš,ker so še sploj nej začali nagrade riktati.
eh pa boli me :P to je bil bole sarkazem :) če bo bo če nede pa pač nede ...
te pa tak brezveze,ka se sploj kaj začne...............
Prvi trije dobijo nalepke od sobotainfo.
seveeeedaaaa
Kaaak se je Zelandiji posrečilo, faaaa ...
Pa jin je uspelo, ka so mi stavo zbrkali. Ajajaj
Neka podobnoga, kak eto Japonci
Zato pa ge pravin, ka smo sposobni mi remizejrati z Anglijo ... :)
trbej samo nulke lekar stavlati...nika od fuzbala smo še nej vidli
Prokleta Argentina zaj vodi kda san pozabo špilati :)
Blaž Grabar
5-1 de na konce :)
Smotani Sani Kaita ... To njeme je trbelo gnes?!
brndžek
Smo kar fajn izenačene na lestvice. De bar špasno stavlate.
Malo ste vi v napacno temo zacnoli pisati. :)
Prava:
sobotainfo.com/forum/tema/787
Glavno, ka so njeme MEXICO dali - wohoo.
Takše fajn tekme je zaj en čas nej bilo.
Daj lejko za malo več tekem naprej omogočite stavlanje? Ka nede kak gnes ka san v pusto....
jebela,TEKEM še nega,dajte do konca 2.kroga pa bou!
točno,tekme gor dente pa nej ob 13:00!!!
ka silite, bojte aktivni pač či ščete zmagati
vačik pa se mi zdi ka je vse težje in težje napovedati rezultate :S :S
uzk, tako tako!
Ka nan to delajo ... nemreš, no :)
Ščen stavti nekak najbole logično, pa nejde. Te pa spet vse kontra stavlan, pa še bole nejde. Zaj pa boj srečen
bravo italija saka čast.
Kak to, ka do se zaj tekme začale - 2 po 2 - ob iston časi?
Kak de zgledo torej prenos v srejdo?
Tekme iz iste skupine so ob iston časi enostavno zato, ka ne bi mogle posamezne reprezentance kalkulirati (recimo, če bi USA-Alžirija igrali pred Slovenijo in bi se tekma končala z remijem, bi bila Slovenija že uvrščena v osmino finala in ne bi bilo fer do USA in Alžirije, če se Slovenija proti Angliji ne bi več trudila). Na ta način morejo vsi špilati na puno od prve do zadnje minute brez kalkulacij.
Fala za pojasnilo - pametno vači.
Prenosi do pa kak? Pao ekrana ena tekma, pao pa druga :)
http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/fifa-sp-v-nogometu-2010/alzirija-zda-v-zivo-le-na-mmc-tv/233011
Možno pa, ka de tudi kakšni vklop v živo ob golih ipd.
pa kda gol spadne na drugi tekmi se valda vklopijo ovak de pa vmes kaj pravo "ka se dogaja" na drugi tekmi.
ge več nika nemren trufiti, svašta je gratalo to sp :D
ka vsi morete vse truditi ali ka? :D
pa to gli :S tij pa tudi 60 pik maš že fajn pomali :D
Lekar de dolgoročna napoved zmagovalca odločala na kunci, či de tak dale šlo :P
Danes se začne nova sezona Lige pravkov, zato na Sobotainfo.com znova uvajamo popularno stavnico.
Za sodelovanje v brezplačni Nogometni stavnici se morate registrirati. To lahko storite tukaj (vzame vam 1 minuto).
Za posamezno tekmo lahko izid napoveste (in tudi spremenite napoved) kadar koli do samega začetka tekme. Ko označite svoje napovedi (zmaga domače ekipe, neodločen izzid, zmaga gostujoče ekipe) kliknete spodaj na gumb Stavi!.
V prvem in drugem delu tekmovanja lahko napoveste zmago ene ali druge ekipe, ali pa neodločen rezultat. Za vsak pravilen tip boste dobili 2 točki. Od četrtfinala naprej pa napoveste zgolj, katera ekipa bo napredovala (pri tem ni važno, če po rednem delu, podaljških, ali enajstmetrovkah). Za pravilen tip boste dobili 4 točke, za finalno tekmo pa 6. Do 30. septembra pa lahko napoveste še končnega zmaogalca Lige prvakov, pravilna napoved vam bo prinesla dodatnih 6 točk.
Ves čas bo objavljena tudi lestvica igralcev, ki so zbrali največ točk. Na njen pa bo vidno tudi vaše uporabniško ime (ime s katerim ste se registrirali, ali ste že registrirani). Najboljše uvrščeni bodo na koncu nagrajeni. V primeru enakega števila točk bo izveden javni žreb.
V igro se lahko vključite kadarkoli. Priporočamo pa vam, da začnete stavljati že ta torek, 15. septembra, ko se začnejo prve tekme. Tako boste točke zbirali že od začetka.
POVEZAVA DO STAVNICE.