Sobotainfo.com stavnica - Liga prvakov

|

Danes se začne nova sezona Lige pravkov, zato na Sobotainfo.com znova uvajamo popularno stavnico.

Za sodelovanje v brezplačni Nogometni stavnici se morate registrirati. To lahko storite tukaj (vzame vam 1 minuto).

Za posamezno tekmo lahko izid napoveste (in tudi spremenite napoved) kadar koli do samega začetka tekme. Ko označite svoje napovedi (zmaga domače ekipe, neodločen izzid, zmaga gostujoče ekipe) kliknete spodaj na gumb Stavi!.

V prvem in drugem delu tekmovanja lahko napoveste zmago ene ali druge ekipe, ali pa neodločen rezultat. Za vsak pravilen tip boste dobili 2 točki. Od četrtfinala naprej pa napoveste zgolj, katera ekipa bo napredovala (pri tem ni važno, če po rednem delu, podaljških, ali enajstmetrovkah). Za pravilen tip boste dobili 4 točke, za finalno tekmo pa 6. Do 30. septembra pa lahko napoveste še končnega zmaogalca Lige prvakov, pravilna napoved vam bo prinesla dodatnih 6 točk.

Ves čas bo objavljena tudi lestvica igralcev, ki so zbrali največ točk. Na njen pa bo vidno tudi vaše uporabniško ime (ime s katerim ste se registrirali, ali ste že registrirani). Najboljše uvrščeni bodo na koncu nagrajeni. V primeru enakega števila točk bo izveden javni žreb.

V igro se lahko vključite kadarkoli. Priporočamo pa vam, da začnete stavljati že ta torek, 15. septembra, ko se začnejo prve tekme. Tako boste točke zbirali že od začetka. 

POVEZAVA DO STAVNICE.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Matej Ficko

Danes se začne nova sezona Lige pravkov, zato na Sobotainfo.com znova uvajamo popularno stavnico.

Za sodelovanje v brezplačni Nogometni stavnici se morate registrirati. To lahko storite tukaj (vzame vam 1 minuto).

Za posamezno tekmo lahko izid napoveste (in tudi spremenite napoved) kadar koli do samega začetka tekme. Ko označite svoje napovedi (zmaga domače ekipe, neodločen izzid, zmaga gostujoče ekipe) kliknete spodaj na gumb Stavi!.

V prvem in drugem delu tekmovanja lahko napoveste zmago ene ali druge ekipe, ali pa neodločen rezultat. Za vsak pravilen tip boste dobili 2 točki. Od četrtfinala naprej pa napoveste zgolj, katera ekipa bo napredovala (pri tem ni važno, če po rednem delu, podaljških, ali enajstmetrovkah). Za pravilen tip boste dobili 4 točke, za finalno tekmo pa 6. Do 30. septembra pa lahko napoveste še končnega zmaogalca Lige prvakov, pravilna napoved vam bo prinesla dodatnih 6 točk.

Ves čas bo objavljena tudi lestvica igralcev, ki so zbrali največ točk. Na njen pa bo vidno tudi vaše uporabniško ime (ime s katerim ste se registrirali, ali ste že registrirani). Najboljše uvrščeni bodo na koncu nagrajeni. V primeru enakega števila točk bo izveden javni žreb.

V igro se lahko vključite kadarkoli. Priporočamo pa vam, da začnete stavljati že ta torek, 15. septembra, ko se začnejo prve tekme. Tako boste točke zbirali že od začetka. 

POVEZAVA DO STAVNICE.

Bojan Križanič

Zberes, pa poklacis stavi. Pa te spodaj vidis ka ti ostanejo oznacene. Pa do zacetka tekme lejko spreminjas.
Mo dal, ka de se neksno sporocilo pojavilo, ka je stava sprejeta, ka de bole jasno. :)

Simon Koležnik

En gumb je na Zmagovalec bo in moras dat Shrani, potem pa ko resis se stave, pa potrdis na Stavi !!!

dejan kozar

kelko nas je sploj prijavlene???meni pise ka man 10tock pa se nindre ne najden

uiui uiuiui

dobro glej če nas ma recimo dvajstet 12 točk  pa si ti napisani petnajsti nej pa prvi med temi 20 nema veze :)

Zdaj si že 6 :)

miha pintarič

včeraj 8 pik, gnes pa dvakrat več.
lekar mi tej "čuda" tekme ležijo :)
idemo čez dva kedna naprej

samuelh

zakoj man ge še vedno samo seštevek od torka????

Urška Rebernak

ge san včera začala stavlate, pa man pravilne rezultate ampak mi še vedo piše ka man 0 točk!! zakoi tao tak???

uiui uiuiui

ker so tekme še gnes? počakaj ka se današnje tekme končajo pa bo...

dejan kozar

na pa se ze vidimo med 50 haha vcera san samo en par zlüfto

jože kuplonga

v 2.kroge san začo sodelovati zbral 20 točk,kaže mi pa samo točke iz 3.kroga!!jjjjjjjjeeeeeeebbbbbbbeeeeeeešššššššš takšo stavnico

uiui uiuiui

daj ti si malo retardejrani ali ja? spemaš te link saki den 100x

jože kuplonga

nej ka san v 2 začo sodelovati pa dobo 20 točk,pa tak betežen san tude nej ka bi na APOEL za zmagovalca stavo,stavo san na chelesea!!ne ven če tao koga boli ali ka???te mi vsaj zmagovalca sprtemente....tak več nikaj ne bom dosegno ka san preveč zaosto....samo vsaj malo preverte,če se da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jože kuplonga

se opravičujem nisem sodeloval s svojim nikom!!!!!ostal je prijavljen na mojem pc-ju!!! Bi vsaj zmagovalca lahko spremenil!!!

Goran Kovačič

pa ite v 3 pm ka lahko komaj gnes stavlamo.eni delamo celi den,pa se lahko pol jebemo z stavami v torek.

dejan kozar

pa ja.....gnes je bilau bokse.....2 sta samo mimo sla...pa se 0 san trufo:)

uiui uiuiui

ge san tudi včeraj večino kiksno :) gnes pa eden zluftani ovo pa vse šlo :D

dejan kozar

se pravi ka je arsenal sau mimo:)))
meni pa arsenal pa liverpol .....AZ san ge tudi 0 spilo:)

dejan kozar

neven ka san nej stel.....vaci brez toga kedna 88....
9. sejre003 - 88 točk

lara_croft

72 mi piše samo zaj neven či skuper z gnes tau eh tak san zmrčkala vse:D

uiui uiuiui

to je še brez gnes pa včeraj :)

ge san dau barco itak nej

lara_croft

brez gnes pa včera uff te pa sploj neven kelko man:D

uiui uiuiui

idi gledaj rezultate kak so bili gnes pa včera pa pogledni ka si ti špilala te pa si seštej :)
ena tekma = 2 piki
iden spat ajd:D

seblogger

Glede na to, ka nega možnosti neodločenoga rezultata, bi pravo ka ja.

seblogger

Gda san ges stavlo, mislin ka je nej bilo. De pa sicer nešče od odgovornih verjetno znal pojasniti. Ali san spregledno ali pa so spremenili. Je pa remi zdaj tudi pri meni odprejti. 

dejan kozar

pozabo gnes na man.und pa real.....
man bi trufo......balet bi pa pušo..:)

seblogger

Isto kak ges, samo ka ges san stavo. Ampak gda san stavlo, je remija nej bilo možno označiti in san sklepo ka se ide na izpadanje, nej na rezultat in bi mogoče kaj drugo klikno. No, mogoče pa san enostavno spregledno možnost remija. Bi pa vupo prisegnoti ka je nej bilo remija na voljo gda san stavlo, MAJKE MI.

5450

gda san ges stavlo je tudi nej bilo možno označiti neodločenoga izida!

seblogger

Lopovi, banda, korupcija ... Zahtevan storno....

(ka nede što resno vzel)

uiui uiuiui

No glavno naj en samo povej ka stavlamo? Što ide dale ale tak pač? Kelko ge znan što ide dale ka mislin ka je nendre pisalo tak...

seblogger

Se ti ne zdi logično, ka če je možno neodločen rezultat staviti, ka se nejde na izpadanje, ampak na rezultat in obratno seveda? Če je neodločen rezultat nej možno staviti, potem se ide na izpadanje. Ka je tu nej jasno? Kak bi ti stavo na neodločeno, če bi se šlo za samo napredovanje? Lejko je 1 ali 2, nule nemre biti.

Poleg toga, če klikneš na pravila, boš vido ka piše:

- V prvem in drugem delu tekmovanja lahko napoveste zmago ene ali druge ekipe, ali pa neodločen rezultat. Za vsak pravilen tip boste dobili 2 točki.

- Od četrtfinala naprej pa napoveste zgolj, katera ekipa bo napredovala (pri tem ni važno, če po rednem delu, podaljških, ali enajstmetrovkah). Za pravilen tip boste dobili 4 točke, za finalno tekmo pa 6. Do 30. septembra pa lahko napoveste še končnega zmaogalca Lige prvakov, pravilna napoved vam bo prinesla dodatnih 6 točk.

Zdaj se špila osmina finala (16 moštev). Četrfinale de naslednja runda. Capiche?

uiui uiuiui

daj ne boj pameten no...nejsan šteu naš znan pa ka je nendri pisalo ka mo stavlali na napredovanje nejsan pa gledo od kda dale...

tomi kolmanič

SAMO včeraj je bilo na razpolaga 1 ali 2 ne bilo nule zdaj ste me pa zajebali ka gledan ka staviš na rezultat .
.
MODERATOR OBRAZLOŽI!!!!

en čas je bila 0 te pa nej....

seblogger

Nej čudno ka so uporabniki zmedeni, če še organizatori sami ne vejo kak more biti. Očitno so si niti lastna pravila nej prešteli.  Razmin ka so uporabniki manjasti pa se njin ne da pravil prešteti, ali organizator ne bi smel biti.

samuelh

samo resno, kda san ge stavlo je tudi bila samo 1 in 2.....joj to tekmovanje je zdaj nej fer oz. je nepravično....Lani ste nas zajebali, pa še ovo leto.......kuhinja i dnevna soba...

5450

Enin je torej šlo staviti 0 eni smo pa te možnost nej meli.. kak de se rešila ta situacija? ;)

seblogger

Tisti ka ste meli možnost staviti nulko, ste nej bili za nič prikrajšani. Mi ka smo tej možnosti nej meli, oz je bila uvedena kasneje, pa smo več nej opazili, pa smo tudi nej prikrajšani, saj se je niti ena tekma včeraj nej končala z nulko. Bi pa bil problem, če bi se. V bistvi nan je njihova napaka, kak se je izkazalo, napravila še velko uslugo, ker so nan dali samo dvej možnosti nej tri.

Na srečo pa so organizatorju šli na roko rezultati včeraj. Me zanima kak bi rešili to zadrego, če bi bila oba ali pa vsaj eden od rezultatov nulka.

Za vse ostale tekme še vedno lejko spreminjate stave kak komi paše, ker je stavnica še odprejta do začetka posamezne tekme.

tomi kolmanič

kak so šli rezultati na roko či pa je pri meni vse prazno ka san stavo.
Moderator je dal gor napredovanje naj pa rezultat tak ka nej smo meli vsi šanse staviti na zmago Lyona ali pa Manchestera.BILO JE SAMO NAPREDOVANJE ZATO JE NEJ BILO NULE

samuelh

točno tak....nika njin je nej šlo  na roko..zajebali so nas....ge bi fčera tude stavo na lyon ka je bilo logično ka zmaga....stavo pa san na real ker de doma zmago 2:0 in de šau dale....evo in san zgubo točke...logično nej?:)

samuelh

edino fer je, ka se vsen da točke za fčera ali pa nikomi nič....to je to...predlog samo

seblogger

Dobro, zajebali so tiste, ka so ščeli staviti na Lyon pa na napredovanje Reala, kak je bil primer pri tebi Samuel. Pa isto za Milan pa ManU včeraj (zmaga Milana, napredovanje ManU). Kelko bi pa v resnici bilo takšnih stav? Eni se tak trgate za to stavnico, kak da bi bila glavna nagrada 10.000€  Bi pa bilo fer, ka so pogoji za vse enaki, to pa v vsakon primeri. Ampak v ton primeri, se je pač malo zajebalo. Kak do popravili, če do porpavili, mi je pa vseeno. 

Drugače pa, gnes de nulka Porto

uiui uiuiui

Ka pa z tebof? Zakoj nebi upoštevali 4 tekem? Mogoče 2 nej pa 4 lol. Whatever kak je je pa tak de...

uiui uiuiui

Pablo je nagrada ja nekša

Najboljše uvrščeni bodo na koncu nagrajeni. V primeru enakega števila točk bo izveden javni žreb.

seblogger si stavo na Porto?

samuelh

pa četrtfinale je pa vseeno lejko stavimo nulko? ne razmin več nika!

Bojan Križanič

Pardon. Pravila so se ocitno spremenila.
Za sako tekmo se stavla normalno in vala tudi nula.

tomi kolmanič

cJEgan ne veseli se preveč,ka tak nika ne dobiš,ker so še sploj nej začali nagrade riktati.

uiui uiuiui

eh pa boli me :P to je bil bole sarkazem :) če bo bo če nede pa pač nede ...

stane durič

te pa tak   brezveze,ka se sploj kaj začne...............

Andreja

Kaaak se je Zelandiji posrečilo, faaaa ...

Andreja

Neka podobnoga, kak eto Japonci 
Zato pa ge pravin, ka smo sposobni mi remizejrati z Anglijo ... :)

samuelh

trbej samo nulke lekar stavlati...nika od fuzbala smo še nej vidli

uiui uiuiui

Prokleta Argentina zaj vodi kda san pozabo špilati :) 

Andreja

Smotani Sani Kaita ... To njeme je trbelo gnes?!

Profile picture for user brndžek brndžek

Smo kar fajn izenačene na lestvice. De bar špasno stavlate.

Andreja

Glavno, ka so njeme MEXICO dali - wohoo.
Takše fajn tekme je zaj en čas nej bilo.

uiui uiuiui

Daj lejko za malo več tekem naprej omogočite stavlanje? Ka nede kak gnes ka san v pusto....

Uroš Žižek

ka silite, bojte aktivni pač či ščete zmagati
vačik pa se mi zdi ka je vse težje in težje napovedati rezultate :S :S

Andreja

uzk, tako tako!
Ka nan to delajo ... nemreš, no :)
Ščen stavti nekak najbole logično, pa nejde. Te pa spet vse kontra stavlan, pa še bole nejde. Zaj pa boj srečen

Andreja

Kak to, ka do se zaj tekme začale - 2 po 2 - ob iston časi?
Kak de zgledo torej prenos v srejdo?

seblogger

Tekme iz iste skupine so ob iston časi enostavno zato, ka ne bi mogle posamezne reprezentance kalkulirati (recimo, če bi USA-Alžirija igrali pred Slovenijo in bi se tekma končala z remijem, bi bila Slovenija že uvrščena v osmino finala in ne bi bilo fer do USA in Alžirije, če se Slovenija proti Angliji ne bi več trudila). Na ta način morejo vsi špilati na puno od prve do zadnje minute brez kalkulacij.

Andreja

Fala za pojasnilo - pametno vači.
Prenosi do pa kak? Pao ekrana ena tekma, pao pa druga :)

joco flisar

pa kda gol spadne na drugi tekmi se valda vklopijo ovak de pa vmes kaj pravo "ka se dogaja" na drugi tekmi.

uiui uiuiui

pa to gli :S tij pa tudi 60 pik maš že fajn pomali :D 

Uroš Žižek

Lekar de dolgoročna napoved zmagovalca odločala na kunci, či de tak dale šlo :P

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet