Sobotainfo.com stavnica - Champions League 2010 / 2011

|

Če se ne motim je bila - po dobrem odzivu stavnice za letošnje SP v nogometu - obljubljena še ena, torej stavnica za letošnje SP v košarki. Nekateri, ki smo stalno pod budnim očesom športnih borb in rezultatov, smo le to zadevo še kako pogrešali. 

Lepo bi bilo, če bi se v nadaljne omogočile stavnice: kvalifikacije za EP 2012, samo prvenstvo absolutno, pozabiti pa ne smemo tudi na Ligo prvakov.

Iskrena hvala v naprej.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Andreja

Če se ne motim je bila - po dobrem odzivu stavnice za letošnje SP v nogometu - obljubljena še ena, torej stavnica za letošnje SP v košarki. Nekateri, ki smo stalno pod budnim očesom športnih borb in rezultatov, smo le to zadevo še kako pogrešali. 

Lepo bi bilo, če bi se v nadaljne omogočile stavnice: kvalifikacije za EP 2012, samo prvenstvo absolutno, pozabiti pa ne smemo tudi na Ligo prvakov.

Iskrena hvala v naprej.

uiui uiuiui

Jaaa neka bi lejko napravli :D Pa ne nucamo mi nagrad če je mogoče to problem :P Telko malo ka mo stavlali ka de še bole zanimivo gledati. Al ka naj iden redne stave špilat pa pejneze ta metat? :D 

U C

ja nagrade so resno problem. nagrade so nekše majce kere nemrejo te poslati, srmaki pa si zaj nemrejo nikaj oblečti ka jo tak dugo že čakajo

Nagrade gor ali dol samo ka je! 

Andreja

Ge podpišen, ka neščen nagrade. Zabavati se samo ščen fajn

Aleš Cigan

Zaj bi že resno čas bou ka nan te majce pošlejo ka mrzlo gračuvle!! :S

uiui uiuiui

@juve91 če so meni fotoaparat dali te majce tudi dajo pomoje. Sicer pa ka se boš trgo za majco :O 

U C

eh pa nej ka bi se trgal. samo san si mislo če že tak male nagrade kak je majca ne pošlejo, te še ovih večjih so še bole nej sposobni. očitno san se mauto :)

uiui uiuiui

Nagrado si tak mogo priti iskat kelko ge znan. Nejso nika pošilali. Zato pa je naj zdaj brez nagrad pa nede problema :) 

Martina Horvat

Jaz sem pred kratkim videla v mestu tistega fanta, ki je bil izbran za naj dedca soboških dnevov in je nosil sobotainfo majico. Verjetno jo je dobil za nagrado.

alan ratnik

Glede nagarade. Omenjeno mi je bilo, ka dobin digitalca (sicer neven, če je to ger napisano ali kaj), dobo san pa majico (po pošti). Nega problema ali zmotilo me je edino, ka čakaš nagrado 1,5 mejsec...in če je rejsan že v začetki bila nagrada majca, ka te zaboga delajo telko časa:) Te pa še, ka be me bar pitali kakšo številko me naj dajo, dobin kar eno po njihovi izbiri:) Zanimivo:)

uiui uiuiui

Vutro se zača LIGA PRVAKOV lejko bi malo špilali ha? Nemo? Tudi dobro...

Andreja

Barcelona-Panathinaikos 1
Benfica-Hapoel Tel Aviv 0
Bursaspor-Valencia 2
FC Kobenhavn-Rubin Kazan 1

uiui uiuiui

E to vidiš tu san te čako :) Zaj lejko iden fajn mirno spat :P 

miic miic

zaj če ščeš sodelovati v stavnici se moreš še enok registrerati ale kak? :)

dau san ''stavi'' pa me skoči nazaj na osnovno stran stavnice... :)

pardon ka san trdi, ale nej mi ćist jasna zadeva 

Bojan Križanič

Nej, nej se trbej se enkrat registrerati.

Gda stavis, te resno vrze nazaj na stran stavnice, samo ce poglednes, vidis ka mas tekme "naklikane" (stavlene). Mo dal se neksno obvestilo ka so bile stave oddane.

Andreja

@ miic ... Nega zaj tü usmiljenja. 6 točk se ti avtomatski kraj šte!

: )

miic miic

hehe, eh pa ge to tak malo za veselje mo stavlo... trufo tak nemo nič :))

Opportunity

Bi se dalo zgučati z adminami te stavince, ka dobin ges ka san bole lejve z stavame nekšeh 10 točk fore ? :))))

Andreja

Ge san nej! Hah :)
S takšimi man skoz srečo, kak na SP kda je Italija remizejrala, ove obične pa mimo vrejžen ...

Gnes de tüdi neka čüdnoga, čüjtin ... Samo se še nemren odločiti ge pa ka : )

Uroš Žižek

eh inter je bil fix nula
malička samo si nej pa preveč k srci gemati stavnice :D

Andreja

Kak si znao?
Že se kak moški obnašan, ka san cejla nora zavolo teh parov.
Pomali fajn.

Andreja

Ge san pa dala na Moskvo ...
San pa zato telko bole pri Arsenali pa Reali mimo vdarila

samuelh

srečo mate ka san komaj gnes začo stavlati

Andreja

0

Hja naš kak je zaj to ... Moški+ženska je 8/8, vači pa pač nejde :)
Vi trufite takšne kerin ge ˝ne zavüplen˝ (za Nizozemce san sploj upala, ka do držali tempo), ge pa te za ove bole čüjtin kak de. : )

miic miic

do kda se leko stavla oz. kda se blokerajo stave? :)   ka san še nej čist siguren kak mo stavo, pa ne bi rad zamudo...

Bojan Križanič

Stavla se lejko tocno do zacetka tekme.

Se pa gnes tuj zapre stavlanje na zmagovalca Like prvakov.

Rok Petje

Če se v kratkem, kaj fejst ne spremeni, bom po celi črti pogrno :)

Andreja

Vejpa kap de me lekar ...
11-metrovke, vratnice ... To ne zdržiš dugo (˝ ... in GOOOOOOOOOOL˝ - končno bar Real)

dejan kozar

Braga Shakhtar Donetsk
10 min do tekme iden pa spremenin iz 2 na 0...hjaooooo

Andreja

Smeeej se samo ti, ja ...
Partizan naj fajn izenači, pa mo vsi srečni :)

Andreja

Real je razmeto Milan ...
Majo še srečo, ka žogo nekak uspejo zadržati, ali pa ovi mimo brsnejo, ker bi moglo realno gledano biti že krepko proti 6:0.

Čuda.

Opportunity

pa jeben te partizan, meo san na 1 pa 10 minut do tekme dan na 0 :D

uiui uiuiui

Jeben ge tebe pa tvojo mamo(dobraJEresnoPOZDRAVIjo). Vutro vse trufimo fajn! 

Andreja

Tooo te buje, ovi nulo špilajo ... (Rubin-Panathinaikos)

Andreja

Lyion se pa fajn špila zadnje čase ...
Ali li skoz na njih stavin

Andreja

Da ne bi res ...
Kakšni ˝začasni˝ rezultati Lige Prvakov (Chelsea-Zilina 1:1 ?!)

Tau te buje, če te trufi ...

Andreja

Kakšne tekme so to pa gnes bile ... (Nauro.)

Rok Šiftar

5 tekem Pravilno....solidno, glede na noure rezultate :)

Andreja

Malo san tak brodila gnes, kak bi si ge verjetno želejla pare 1/4 ...

Schalke-Inter
Barca-ManU
Real-Totten
Chelsea-Šahtjor

Barca tak nede Menčestra še zdaj dobila, ali dobro ... Pa Barca-Šahtjor/Chelsea-ManU bi tudi skoz šlo. :)

joco flisar

inter naj kar fajn barco potegne, folga jin kredita za letos! ali pa je to komaj začetek? :)

Andreja

Redno dobro je bilo stavlati ...
Fajn tekme, fajn vse :)

Upam, ka de v bližnji prihodnosti še kakša stavnica.

Lucky Luciano

Prejšnja leta so bile nagrade za zmagovalce stavnice, je tudi letos tomi tak?

tomi kolmanič

Lucky čestitke!
Samo bi to še povedo ,ka ste se letos bar potrudili pa pravila dobro preštuderali da ni bilo kakšnih komplikacij kot lani ko ste zajeb..i napoved! (Sobotainfo)

dejan kozar

za pravilno napoved ekipe kera zmaga v finale bi lejko bilo 10 točk na konce,te se lejko malo vrstni red pomejša :):)

Profile picture for user Eruanne Mateja Škalič

Bilo je zanimivo in napeto do konca.  Čestitke Lucky! Mislen ka sve z M4LiCko dobro zastopale ženski spol, drügeč se lejko kakša več pridruži.
Edina stvar ka me je (preci) motila: včasih je bilo komaj popodneva na den tekme možno stavite. Bi bilo fajn, če bi to bilo kakšen den prle.

Lucky Luciano

fala Eruanne, to sta samivi stavlali ali vama pomago kakši? :D

Lucky Luciano

no te si pa ti živi dokaz, ka se tudi ženske razmite v fuzbal :)
te si tudi navijačica keroga izmed klubov?

Andreja

Lucky Luciano ...

Sama san stavlala tudi ge.
Normalno, ka vmejs debatejraš z moškimi, kera ekipa ma več šans, zakoj tak misli, kak do verjetne postave, poškodbe ... (ge san najrajši (znan, ka neje gli pohvalno) to delala med urami matematike. Te san se piknola v to, pa san nej kraj mogla)).

Ali na konci san prebrodiš, kak boš stavo. Včasih san si preštejla poškodbe na strani od e-stav, 24ur skoz šla itd., tak ka se mi je že mejšalo, pa na konci san tak neka po svoje kliknola. Ge osebno san se včasih direkt SEKEJRALA (kak koli se že to čuje) za te stave

Znaš kak smo ženske ... Po svoje posebne. :)  Ge recimo san v začetki lige stavlala dosti 0 na takše ekipe, ka je bilo ˝moški pameti˝ samoumevno, ka do gladko zmagali - recimo Arsenal-Braga 0 (na konci je bilo gladkih 6:0) - ali trufila san nekši par, ka je bog nej znao, što bi tü lejko zmago.

Tak ka, če bi se mi2 z Eruanne tu malo povezale pa ubogale moške in kontra, bi nan verjetno gladkih 7/8 sako rundo skoz šlo. 

Zaj proti konci, kda so že ˝sortejrani˝ bili, je pa šlo fajn skoz.

Super je bilo!
... ka san se še bojala, pa se spitavala, če san sploj sklikala pare na Sobotainfo ...

Aleš Vlaj

Pa še ge poven skrivnost mojga uspeha. Cifra - zmaga domačin, grb - zmaga gost, če pa se je postavo na rob, nula. Gladko drüjgo mesto.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet