Sobotainfo.com stavnica - Champions League 2010 / 2011
Če se ne motim je bila - po dobrem odzivu stavnice za letošnje SP v nogometu - obljubljena še ena, torej stavnica za letošnje SP v košarki. Nekateri, ki smo stalno pod budnim očesom športnih borb in rezultatov, smo le to zadevo še kako pogrešali.
Lepo bi bilo, če bi se v nadaljne omogočile stavnice: kvalifikacije za EP 2012, samo prvenstvo absolutno, pozabiti pa ne smemo tudi na Ligo prvakov.
Iskrena hvala v naprej.
Komentarji
Jaaa neka bi lejko napravli :D Pa ne nucamo mi nagrad če je mogoče to problem :P Telko malo ka mo stavlali ka de še bole zanimivo gledati. Al ka naj iden redne stave špilat pa pejneze ta metat? :D
ja nagrade so resno problem. nagrade so nekše majce kere nemrejo te poslati, srmaki pa si zaj nemrejo nikaj oblečti ka jo tak dugo že čakajo
Nagrade gor ali dol samo ka je!
Ge podpišen, ka neščen nagrade. Zabavati se samo ščen fajn
Zaj bi že resno čas bou ka nan te majce pošlejo ka mrzlo gračuvle!! :S
@juve91 če so meni fotoaparat dali te majce tudi dajo pomoje. Sicer pa ka se boš trgo za majco :O
eh pa nej ka bi se trgal. samo san si mislo če že tak male nagrade kak je majca ne pošlejo, te še ovih večjih so še bole nej sposobni. očitno san se mauto :)
Nagrado si tak mogo priti iskat kelko ge znan. Nejso nika pošilali. Zato pa je naj zdaj brez nagrad pa nede problema :)
Jaz sem pred kratkim videla v mestu tistega fanta, ki je bil izbran za naj dedca soboških dnevov in je nosil sobotainfo majico. Verjetno jo je dobil za nagrado.
... lol
Glede nagarade. Omenjeno mi je bilo, ka dobin digitalca (sicer neven, če je to ger napisano ali kaj), dobo san pa majico (po pošti). Nega problema ali zmotilo me je edino, ka čakaš nagrado 1,5 mejsec...in če je rejsan že v začetki bila nagrada majca, ka te zaboga delajo telko časa:) Te pa še, ka be me bar pitali kakšo številko me naj dajo, dobin kar eno po njihovi izbiri:) Zanimivo:)
to ružo tak se guči! stavnico ščemo :D
NA SLOVENCE !
Ka zaj bo kaj al nede? :)
Srbija-Litva 1
Turčija-ZDA 2 (mus!)
Vutro se zača LIGA PRVAKOV lejko bi malo špilali ha? Nemo? Tudi dobro...
Barcelona-Panathinaikos 1
Benfica-Hapoel Tel Aviv 0
Bursaspor-Valencia 2
FC Kobenhavn-Rubin Kazan 1
Pa nekak tak ja :) Mogoče 1,1,2,0 :P
Stavnica bo. Vutro zajtra (gnes ponoci) de se dalo staviti.
E to vidiš tu san te čako :) Zaj lejko iden fajn mirno spat :P
Stavnica je odprejta!
http://sobotainfo.com/stavnica/
zaj če ščeš sodelovati v stavnici se moreš še enok registrerati ale kak? :)
dau san ''stavi'' pa me skoči nazaj na osnovno stran stavnice... :)
pardon ka san trdi, ale nej mi ćist jasna zadeva
Nej, nej se trbej se enkrat registrerati.
Gda stavis, te resno vrze nazaj na stran stavnice, samo ce poglednes, vidis ka mas tekme "naklikane" (stavlene). Mo dal se neksno obvestilo ka so bile stave oddane.
aha točno :) ok fala ti!
@ miic ... Nega zaj tü usmiljenja. 6 točk se ti avtomatski kraj šte!
: )
hehe, eh pa ge to tak malo za veselje mo stavlo... trufo tak nemo nič :))
Bi se dalo zgučati z adminami te stavince, ka dobin ges ka san bole lejve z stavame nekšeh 10 točk fore ? :))))
Kda do rezultati?
Rezultati vneseni.
menčester smo vsi svalili, ali? :D
Ge san nej! Hah :)
S takšimi man skoz srečo, kak na SP kda je Italija remizejrala, ove obične pa mimo vrejžen ...
Gnes de tüdi neka čüdnoga, čüjtin ... Samo se še nemren odločiti ge pa ka : )
Blaž Grabar
mislen ka se je pri intere največ pik zgubilo :)
To, to
eh inter je bil fix nula
malička samo si nej pa preveč k srci gemati stavnice :D
Kak si znao?
Že se kak moški obnašan, ka san cejla nora zavolo teh parov.
Pomali fajn.
Mislin ka gnes vsi spadnemo na Marseille :D
Brez presenečenj, razen marseilla.
Ge san pa dala na Moskvo ...
San pa zato telko bole pri Arsenali pa Reali mimo vdarila
Cluj je tui presenečenje...definitivno.
srečo mate ka san komaj gnes začo stavlati
lol. ka si te ti špilala pri arsenali pa reali?
0
Hja naš kak je zaj to ... Moški+ženska je 8/8, vači pa pač nejde :)
Vi trufite takšne kerin ge Ëne zavüplenË (za Nizozemce san sploj upala, ka do držali tempo), ge pa te za ove bole čüjtin kak de. : )
do kda se leko stavla oz. kda se blokerajo stave? :) ka san še nej čist siguren kak mo stavo, pa ne bi rad zamudo...
Stavla se lejko tocno do zacetka tekme.
Se pa gnes tuj zapre stavlanje na zmagovalca Like prvakov.
Aja, tan je pri eni tekmi napaka bila, ja. Ups.
Kaa de to pa gnes ...
Opasno
Če se v kratkem, kaj fejst ne spremeni, bom po celi črti pogrno :)
Vejpa kap de me lekar ...
11-metrovke, vratnice ... To ne zdržiš dugo (Ë ... in GOOOOOOOOOOLË - končno bar Real)
Arsenal!:)
Mateja Škalič
8/8 Yay! ^^
Braga Shakhtar Donetsk
10 min do tekme iden pa spremenin iz 2 na 0...hjaooooo
Takšeh bi moglo več biti!
še tretjič man 5/8 :)
Haaaaaaaajde Milan!
neka slabo ti kaže :DDD
Smeeej se samo ti, ja ...
Partizan naj fajn izenači, pa mo vsi srečni :)
Real je razmeto Milan ...
Majo še srečo, ka žogo nekak uspejo zadržati, ali pa ovi mimo brsnejo, ker bi moglo realno gledano biti že krepko proti 6:0.
Čuda.
trije pari mi pali idejo mimo šment....
pa jeben te partizan, meo san na 1 pa 10 minut do tekme dan na 0 :D
Jeben ge tebe pa tvojo mamo(dobraJEresnoPOZDRAVIjo). Vutro vse trufimo fajn!
Mateja Škalič
Valencia me jezi. Grrrr...
Mene pa Twente pa Rangersi
mene pa twente samo gnes :|
gnes so pa nekše zajebane tekme :D
Slavko Šebjan
" či trufin gnjes pa dan za pir"
Tooo te buje, ovi nulo špilajo ... (Rubin-Panathinaikos)
Lyion se pa fajn špila zadnje čase ...
Ali li skoz na njih stavin
Mateja Škalič
Ka najbokše uvrščena diklina dobi kakšno posebno nagrado?
Slavko Šebjan
"sreča je opoteča"
Da ne bi res ...
Kakšni ËzačasniË rezultati Lige Prvakov (Chelsea-Zilina 1:1 ?!)
Tau te buje, če te trufi ...
Kakšne tekme so to pa gnes bile ... (Nauro.)
5 tekem Pravilno....solidno, glede na noure rezultate :)
kda se stavnica odpre?
Zdaj. :)
Malo san tak brodila gnes, kak bi si ge verjetno želejla pare 1/4 ...
Schalke-Inter
Barca-ManU
Real-Totten
Chelsea-Šahtjor
Barca tak nede Menčestra še zdaj dobila, ali dobro ... Pa Barca-Šahtjor/Chelsea-ManU bi tudi skoz šlo. :)
inter naj kar fajn barco potegne, folga jin kredita za letos! ali pa je to komaj začetek? :)
Redno dobro je bilo stavlati ...
Fajn tekme, fajn vse :)
Upam, ka de v bližnji prihodnosti še kakša stavnica.
Prejšnja leta so bile nagrade za zmagovalce stavnice, je tudi letos tomi tak?
Lucky čestitke!
Samo bi to še povedo ,ka ste se letos bar potrudili pa pravila dobro preštuderali da ni bilo kakšnih komplikacij kot lani ko ste zajeb..i napoved! (Sobotainfo)
za pravilno napoved ekipe kera zmaga v finale bi lejko bilo 10 točk na konce,te se lejko malo vrstni red pomejša :):)
fala skandi :)
Mateja Škalič
Bilo je zanimivo in napeto do konca. Čestitke Lucky! Mislen ka sve z M4LiCko dobro zastopale ženski spol, drügeč se lejko kakša več pridruži.
Edina stvar ka me je (preci) motila: včasih je bilo komaj popodneva na den tekme možno stavite. Bi bilo fajn, če bi to bilo kakšen den prle.
fala Eruanne, to sta samivi stavlali ali vama pomago kakši? :D
Mateja Škalič
Ges san sama. Vsi ka me poznajo, znajo kak san bila zagreta, haha.
no te si pa ti živi dokaz, ka se tudi ženske razmite v fuzbal :)
te si tudi navijačica keroga izmed klubov?
Mateja Škalič
Seveda. AC Milan.
Lucky Luciano ...
Sama san stavlala tudi ge.
Normalno, ka vmejs debatejraš z moškimi, kera ekipa ma več šans, zakoj tak misli, kak do verjetne postave, poškodbe ... (ge san najrajši (znan, ka neje gli pohvalno) to delala med urami matematike. Te san se piknola v to, pa san nej kraj mogla)).
Ali na konci san prebrodiš, kak boš stavo. Včasih san si preštejla poškodbe na strani od e-stav, 24ur skoz šla itd., tak ka se mi je že mejšalo, pa na konci san tak neka po svoje kliknola. Ge osebno san se včasih direkt SEKEJRALA (kak koli se že to čuje) za te stave
Znaš kak smo ženske ... Po svoje posebne. :) Ge recimo san v začetki lige stavlala dosti 0 na takše ekipe, ka je bilo Ëmoški pametiË samoumevno, ka do gladko zmagali - recimo Arsenal-Braga 0 (na konci je bilo gladkih 6:0) - ali trufila san nekši par, ka je bog nej znao, što bi tü lejko zmago.
Tak ka, če bi se mi2 z Eruanne tu malo povezale pa ubogale moške in kontra, bi nan verjetno gladkih 7/8 sako rundo skoz šlo.
Zaj proti konci, kda so že ËsortejraniË bili, je pa šlo fajn skoz.
Super je bilo!
... ka san se še bojala, pa se spitavala, če san sploj sklikala pare na Sobotainfo ...
Pa še ge poven skrivnost mojga uspeha. Cifra - zmaga domačin, grb - zmaga gost, če pa se je postavo na rob, nula. Gladko drüjgo mesto.
Če se ne motim je bila - po dobrem odzivu stavnice za letošnje SP v nogometu - obljubljena še ena, torej stavnica za letošnje SP v košarki. Nekateri, ki smo stalno pod budnim očesom športnih borb in rezultatov, smo le to zadevo še kako pogrešali.
Lepo bi bilo, če bi se v nadaljne omogočile stavnice: kvalifikacije za EP 2012, samo prvenstvo absolutno, pozabiti pa ne smemo tudi na Ligo prvakov.
Iskrena hvala v naprej.