Sobočanec
prav me zanima ali šoferi sobočanca lejko delajo ka ščejo na ceste, gnes mi je tip s sobočancon(tau je bilau ob 11.30 z registracijo MS FL-644) prileto samo v, glede na tou ka je mel stop znak, tak ka zaj neven ali glede na pravila delajo ka ščijo ali pa je kaj spil.
komaj san se stavo, te pa mi še neka majuto z rokami, tak da bi ge kaj naraube napravo
Komentarji
resno misliš, ka bi nas to tak fejst zanimalo, ka bi si zaslužilo novo temo? :D
serif, se čista strinjan z tebo, zadnječ je bila gužva v Sobote pa se frajer pelo 20 km na uro pa se fajn smijau, ge neven če jih nišče ne kontrolejra ale ka
Prokleto, gnes san šou prejk prehoda oz. san se pelo pa se je pred menof en tak kesno stavo ka san mislo ka je že po meni.
Nauk? Serif, #we care
ja se strinjan...je pa nej edini ponoreli voznik sredi sobote...ka se zadnje cajte dogaja je ze visek...ocitno mamo prometne znake za okras postavlene....pomalek de tak kak v indije ali pa kaire..lol...se dobro ka ne zacajo vsi povprek hupate..
zizek...nej no:P
če že omenjate kolesare... tej majo še najmenje pojma od cpp, on se pela boli ga kurac za cejli svejt...
eh ka modruvlete fsi povprejk>.<
pelajte se enx da je gužva pa te vidle
ja kolesari so pa resno klasa za sebej, ma kolesarko pa rajše na ceste pela,
najbole smejšno pa je še tou ka policaj mimo pela, pa tak kak da ga ne vijde, tak ka mogoče policaje tude nemajo pojma o cpp
če že, najjače je ovo, kda se pelaš z bajkon po kolesarski, folk se ti do zadnje ne mekne, te se pa še bunijo, zakoj se tan voziš. ali dobro, jebiga, zabavna je sobota po svoje :D
ja zizek s ten pa man ge izkušnje, san zvonila z zvoncon pa se narod sploj nej mekno, taka san se mogla lepo doj z biciklina spravite, ka san se nikan nej mogla ognite pa se skoz narod spravite pa te san se nazaj na bicklin djala, boli pešce za nas kolesare one se lepo vštric šetajo po kolesarske pa po pločnike te te pa čudno gledajo zakoj mimo njih biciklin šetaš. Ker očitno nišče talnih označb ne gleda (ge je pločnik, ge je pa kolesarska)
Je pa dejstvo tude to, ka so ene robnike v našoj luboj sobote fajn viske, taka se moreš doj z bicikla spravite oz. se po ceste vozite.
rooskie če je gužva na ceste pa fse neje sobočanec oz šofer nikaj krijf...tou so lidje same, ka vöne odejo...tak ka ti priporočan, ka te tej lidi dol strlišče že nemreš brez toga ka se pritožuješ nad ton pod temo sobočanec....rajše tüö boj pa rajše tou napijše v teme za sebej:D
"ka te tij lidi dol strliš" kama se nešterene spuščate
sicer je fajn ka je sobočanec v sobote, samo nej z takeme šoferame ka mijslijo ka so same na ceste,edijna njegova pravica ka jo ma od nas navadnih šoferov je v ton ka iz postaje lejko zavija gda ščej, nej pa ka stop znake ne upošteva!!!!!
sicer pa imamo vsepovsod takšne"cvetke",za katere bi bilo boljše,da ne bi imeli izpita v žepu
mislin kakše mate eni zavolo toga ka ti je prednost zel se zaj malo na zobe ne mečeš..
rad bi te vido kak bi ti pelo če maš silo pa ti nejdejo ure v zaradi gužve, mislin skidan ti pa kapo če se voziš po pravilaj pa si še nigdar nej izsilo prednost pa ka si o pijanosti za volanon sploj ne gučimo tak ka sobočanec je zakon šofejra pa še bole...
kimberlyclark 13 sti malo nej san se ge prva ob kolesare pa pesce obregnila. Samo san svoje mnenje napisala. Lejko bi temo razsirile, na nase probleme v promete.
Glede sobocanca se pritozite na pristojno organizacijo ka tu nete nic resile.
Se mi pa zdi ka pomale nemo smele vec izrazate svojga mnenja.
En predlog za vse. Peške ote pa nede problemov
sakši ma pravico ka izrazi svoje mnenje... samo če do si tak pisali da njemi nešče prednost zeme pa take fore je resno brez veze ka forumi obstajajo. mislen ka gejo boujkše stvari na kere se da komentejrati nej pa takše norije... toj pa tudi dan prav naj piše g. župani ali se pa naj pritoži na sončno upravo...
sobočanec je zakon šofejra pa še bole
ja ja koki1, san gnes vido kak je eden šofer fajn, gda mi je norece kazo, zatau ka bi ge njeme mogo kazate.
sicer pa pravijo ka bi naj javni uslužbenci bilij zgled, kar mislin ka je sobočanek kak del občine tude, glede obnašanja kakšo san gnes vido, bi se nad ten malo zamislo
pa še neka, vejpa tudi tij odpre kakšo temo, sicer pa če je tema brezvezna, te tude nega nikše debate, kak tu v vijde je nebi pravo
tisti, kerin nejdejo vore vo zaradi guzve bi ze lejko znali ob kda je guzva...-------> rana vora zlata vora, probajte drugic 5 minut prlej na cesto zavinote...meni je hasnilo..pa san se lepou izognola guzve..pa se pravocasno na delo pripelala
serif serif pa nej ka te je zaj to prizadelo ka ti je pokazo ka si norc??? glede teme pa je tak: te lejko sakši odpre novo temo da se njemi drek stavi... saj znan zakoj so forumi sam čakaj malo ka ti je prednost zel HALOOO... kelkin si pa te že ti prednost zel pa stop znakov prevozo dan se staviti ka si v prometi napravo napake sakši jih... konc koncov se pa enkrat sedi na sobočanca pa se malo pelaj pa boš vido kak je...
itak ka san ge že tude greške delo, ali san ti napijso ka je sobočanec nej avtobus, ampak del občine, štera si nebi smela privoščite takše navrejte šofere kak je tej, ka de drugen nekše norce talo pa mislo ka glaven na ceste.
pa itak ka se marsikaj dogaja, ge kakšo pizdarijo napraven, pa druge tude, samo o ton nemo gučo ka nej javno zanijvo, kak sobočanec šteroga posredno tudi mi davkoplačevali sami plačujemo, te se pa iz nas še norca delajo!!!!
TAK JE ŠERIF
Javni potniški promet ima prednost, to se ve. Saj se mora držati voznega reda, dobro, stop znaka mu glih ni treba prevozit.
meni se pa zdij ka sta oba dva šofera sobočanca fejst dobriva, mogoče kda rejsan prevoze kak znak samo če pa more točno biti na postajah. Kda pa ide avtobus vo z postajališča pa ma on prednost. Tak ka se lejko malo manj razburjate glede sobočanca in >>njegovih << šoferov gejo v sobote še bole kritični.
snupek tak je ja:D..če sobočanec zamidij par minut zarade velkoga zastoja pa toga fsega, se najdejo eni pametne ka njeme (šofere) začajo štenkati, ka more biti na postaji točno pa takše...
to ni res ka bi njeva bila takiva to je samo spet neka potegavščina na njeva saj jas tako smatram ker gejo tu taki kateri se ne ujamejo z njima in potlej samo take brezvejzne stvari pišejo o njima.
ja to je pa res ka gejo nekateri ka mu za sako minuto začnejo nekaj štenkati naj bi raje potem tisti vozili sobočanca in bi vijdli če bi bilij točni nej ka se sedaj tu samo neki prsijo ven, pa take somarije pijšejo o njem .
jap.....pa da nekša baba prijde pa na srejd križišča šofere prave ges bon tü dol šla pa njeme tan štenkare naj stave na srejde križiščamislen toj babe ( nemo gučala što je, ka jih je več takšeh pametneh^^) falij eno par šrajfof v glavej...te pa se ide tužaret na apms, kak je šofer nesramen ka ji je neven ka pravo, zarade toga ka ji je v glavo tupo ka nemre na srejd križišča stante....in zarade takšeh pametneh kak je ta baba te prijdejo takše teme vo kak so šofere neprijazne, netočni itd...
ja to je pa res ker sem jas tud sama na svoje očij vijdla ka se to godij zato ka se te neke bedarije zmisli ven in potlej se dela da ona neka zmore in mijsli da je sedaj z tem napravila neka čednoga to pa nevej ka vo spadne en norc , vej če bi lejko bi si nekateri vo zmislili da jih naj pelajo še notrik v kujnjo in mogoče še kam ka nemo omenjala če bi to tako bilo.
jakec maš čisto prav!
pa veš da je tako sedaj se pa nekateri samo neka zmislijo in potem to samo tirajo in nekoga hočejo samo zajebavati tisti kateri to počenjajo ka ne bom sedaj omenjala gdo je to mijslijo ka so čedni v smislu so pa res nori pa gejo tudi taki primeri ka brijde gor na sobočanca in potlej začne neka samo štenkariti ka naj bride prej ka nema časa ka bi ga čakala pa se mogoče stvari tako da nevem kako lahko to prenašata teva obogiva šofera take ki non stop neka štenkarijo.
prav me zanima ali šoferi sobočanca lejko delajo ka ščejo na ceste, gnes mi je tip s sobočancon(tau je bilau ob 11.30 z registracijo MS FL-644) prileto samo v, glede na tou ka je mel stop znak, tak ka zaj neven ali glede na pravila delajo ka ščijo ali pa je kaj spil.
komaj san se stavo, te pa mi še neka majuto z rokami, tak da bi ge kaj naraube napravo