slikopleskar

|

Za barvanje fasade in ladijskega poda iščemo slikopleskarja, lejko koga priporočate po kakovosti dela in ceni ?

hvala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
..riki

Tou išči Goričance,delovne, pridne,natančne pa držijo se dogovora....nej tej soboški, pa okoliški šalabajzerji

.kl.

se strinjam....

likvid

Šalabajzer te je napravo

1919

Pozovi Gramat 06 814 27 31 Matej Grah s.p.

Kaštrun

Tadej bagari keramičar tudi mala

Tecumseh

Pa Škrba to rad napravi, poceni.

55

Pa Črnko.

Kokodaj

Škrba,ɓagari,trnek
Drim tim

prodaj drva

Samo za piti njin dosta nej dati :))

Vodka

Malar pišt černelavci

stripi

dosta predragi...

Tecumseh

Te se pa delat spravi!!!

stripi

pa zatou san pravo ka Goričance, ker delajo bole kvalitetno in zanesljivo pa še dosta cenej.

ffs

Ziher trbej farbati fasado? Gejo dobre rešitve, ka se fasada samo očisti. Pa nej za 600e ka ti z varikino pošprickajo.

ffs

pa kak je riki napiso.. goričanca išči, pa če ti povej, ka trbej malo počakati, ka ma gužvo, ga počakaj. nema šenki gužve

Ja

Če en san dela te ga tude trbej dugo čakate, taka ma mogouče gužvo s ten razlogom, pa nej zatou ka je tak fejst dober. Neven no, samo praven.

ibiza

ka pa Merica, ma što kakšnje izkušnje?

likvid

Merica je tata Mata,za vse tej salabajzerske malarje

LIKDVID KONTRA

Merica je delo pri nas fasado..opravljeno ka kapa doj, moderna nova hiša..
pred časom v bližini druge velke objekte..super opravljeno, delavci vsi spoštljivi..lekar vmejs tudi bosančki pa ka...vrle..hitro na delu, brez posedanja, za njihov praznik jim je vsem dal dopuste...se mi je zdelo lepo.tak ka ne motajte..če je kaj predrago pa dedi čopič v rouke in na delo..

merica tebi pa še dosti uspehov naprej ka ste vrle in kvalitetni

Vodka

Merica predragi slaba kvaliteta dela samo Bosanci delajo pri njem maš dosti malare po Prekmurju cenovno je malar albin albin m.sobota

Zu

Zakljucna gradbena dela bagi priporocam

Saško Š.

Malo berem te komentarje, pa ne morem verjeti kakšne odgovore na preprosto vprašanje dajete oziroma kakšne neumnosti nekateri pišete. Sprašujem se če želite osebi, ki sprašuje škoditi, po drugi strani pa blatite človeka, ki ga verjetno ne poznate ali pa kar je še huje, da ga morda celo poznate in iz vas vre sama nevoščljivost. Gospoda Merico poznam, pri nas so delali, držijo se dogovora, delavci pa nadvse vljudni, delavni in pridni. Sploh ne razumem kaj pomeni “ bosančki”, to so ljudje, ki želijo delati in svoje delo delajo dobro. Gospod Merica po mojih informacijah zaposluje več kot 16 ljudi, kar pomeni, da je eden večjih podjetnikov za pomursko območje. Se pravi, če ima dela za toliko ljudi, ne more biti “ slab” kot nekateri zavajate. Pravite da je predrag, kaj je predrago? Kvaliteta je vedno imela ceno. Naj naredim primerjavo, lahko kupiš majco za 10 evrov lahko pa tudi za 100, razlika v kvaliteti je pravgotovo, pa vsak si naj kupi oz. plača tisto kar zmore. Seveda eni bi še vedno zastonj, pa naj malo stane pa naj je najboljši material. Ne gre eno z drugim skupaj. Naj omenim da je moj znanec dal delati drugemu fasaderju ker je Merica bil za 700 evrov predrag. Pa je potem klical Merico na pomoč ker je cenejši majster povsem zafrknil. No Merica ni popravljal zašuštrano, ampak 700 evrov cenejšo fasado. Tako da je znančeva fasada še sedaj tako. Žalostno, da ljudje za recimo svojo hišo ne bi plačali, bi pa avto imeli za recimo 30 tisoč in več. No to je moje skromno mnenje. Delali so pri nas in smo prezadovoljni in hvaležni za vsak nasvet, ker gospod Merica ima znanje. Delali so kar nekaj hiš okrog nas in vsi zadovoljni. Seveda smo ljudje različni in imamo različna mnenja, ampak moj glas ima gospod Merica in njegovi zaposleni. Vsi ki pa pljuvate in blatite človeka, ker imate preveč časa, pa si najdite nek boljši hobi in ne uničujte ugleda človeka in njegovih zaposlenih! Gospod Merica vam pa veliko uspeha in vse dobro!

ne pretiravaj

Nej trbej tak fejst resno vzeti sobotainfo pa smotane komentare. Bi lejko že znali ka to nej naslov za resna vprašanja.

Telebajsek

Neman nic proti merici mi je pa cudno kak ga hvalite glede na to ka on nikoli redno nej delo v malariji za časa brasbergera gda je pri njen delo je za drugo nej bil dober kak lepilo ka je mejso te ga je bransberger dal v svoj salon ka je avtoje odavo pa se to je mi je nej slo tak ka mi je malo cudno ka zdaj pa je on najveksi strokovnjajk v slikopleskarstvo to je gli to ka saki ka ma 5min casa je lejko privatnik.

Nemotaj

E tau se pa vijde ka nemaš pojma! Neka si čüjo pa tau je tou zdaj pa pametüvleš! Merica je ekonomist, tau je prvo! Zdaj boš gučo ka je avtoje odavo! A ide znaš kelko lidij ma visokošolsko izobrazbo pa v baute tebe geste kasejra!?! Tau pomejne ka je delaven človek! Kelko ge znan ka ti dajo dovoljenje ka maš firmo slikopleskarstvo in fasaderstvo moraš meti majsterski izpit! Se pravi ZNANJE! Če se dobro spoumnen je pred lejte praf tuj na sobotainfo bil članek ka je Merica tau napravo!!! Taka nej napamet! Se pravi ka Merica znanje ma, pa pika! Pa kelko ge znan delate tude zna. Gele ka te malo Merica bolij, priznaj!

ibiza

Hvala ta take komentarje, vprašanje preprosto, odgovori katastrofalni, namen ni bil blatenje in kritiziranje posameznikov, zato nikoli več na tem forumu

Telebajsek

Tocno tak ibiza majstrov se ne isce na sobotainfo gnes den mas v racunalniki vse pa najdes gda malo goglas

Tecumseh

V dobi gda vse najdeš z par kliki, tij gluposti sprašuješ.

Hobličekov Zoki

Jaz hoblam, oni merilec pa ga samo serje.

Prekmurec888

Kontrast. Albin Albert!

Sumič

Imam izdelek od Merice ,fasado pa žal nisem zadovoljen.

936

Mi pa imamo izdelek od Bagari keramičarja zelo kvalitetno in priporočamo naprej

litrop

samo ne Slikopleskarstvo in fasaderstvo, Danijel Vogrinčič, s.p. počasen in drag

Umetnik

jaz nisem slikopleskar, vem pa pleskati slike

Geza Mezga

Kaj pa Muha Muhač????

Tecumseh

Orange crush.

Dilinka

Merica ma obnašanje katastrofalno, zato smo ga mij odj....
Kak on tak of na komunali ali ge je...
Pun sam sebej kak drek vitamina.
Žalostno

FikretCener

Smo tudi mi prosli za delo, material imeli svoj..
Pametoval, glas dvigoval citiram " kaj si kupuješ če neveš kak fasa dela"
Pa daj no..

ibiza

na to temo prosim ne komentirajte več, katastrofa.....

Dilinka

Merica je en navaden drekojzar. Posrani!

Sekeleke

Bagari dobro štrija

Yu

Kere bagari keramičar?

Kortinajtis

Mizarstvo Kuronja

777

Glij mizarstvo kuronja te do dugo čakali nema delavnice edino ka ma je tej tovornjak pa niti lüjdi nema ka bi njemi delali. Slab plačnik

Niko i ništa.

Škrba je majster za vse.

Rigverc

Bagari je najbokši

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet