Slab zrak na Pošti
Ravno sem se vrnila s Pošte v Murski Soboti. Zrak notri je katastrofalen. Smrdi po švicu in nehigieni.
Razumem, da se tam obrne ogromno različnih ljudi dnevno, ampak konec koncev se jih ogromno obrne tudi v sosednji Ljubljanski banki, trgovinah in drugje, pa nikjer tako ne smrdi. Ne vem zakaj si Pošta, ki dela take silne dobičke, ne more privoščiti primernega prezračevanja in klime.
Upam, da to bere kdo od odgovornih in bodo ukrenili kaj glede tega.
Komentarji
kako smo komot :) Malo zasmrdi pa je že potrebno na forum it :)
Saj ni to samo danes. Že ves čas opažam isto, pa sodelavke ravno tako. Danes se je zgodil pač tisti ključni moment, da sem napisala v upanju, da bo prebral kdo od odgovornih.
Pa piši direkt pošti. Misliš ka uni glij sip forum spremljajo, če ma što kakše pritožbe čez slab zrak.
boli me za zrak na pošti, pri rač. nega slaboga zraka
Z našimi firmami je pač tako, da vsa taka pisma in pritožbe romajo v koš. Nek učinek dosežejo šele novinarji, ko se lotijo neke teme. Ker pa nisem novinarka, mi ne ostane nič drugega, kot da pišem tukaj ali pa na Facebooku. Glede na to, da nimam nikogar s Pošte med prijatelji na Facebooku, se mi zdi to še najbolj verjeten način, da karkoli dosežem.
no te pa pijši rajši po fejsbuki
a..... tak je to moreš meti veze ka te kama prijdeš in rešiš zadevo ali pa novinaran prek dati zanimivo.....
pritožbe in vprašanja ti niti ne pojasnijo in odgovorijo tudi državne institucije, celo če so v zamazanij poslaj in so vpleteni POMEMBNEŽI in VPLIVNI lidje
tak ka moj nasvet tinka78 niti ne čakaj odgovora ka neboš fejst razočarana ka ga nede
tinka78 ka tij maš nevole z vonjavami takšimi ali ovakšimi? sobotainfo.com/forum/tema/1359/1/ zakoj si te nej v svojon stanovanje not zaprejta? če pa že moreš kama tak iti, pa ti predlagan ka si omisliš kakšo gas masko :D
AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA, meni eti v sobi tüdi smrdij, ka san se rejdno sprdno. Telko samo, ka te znali, ka ne smrdi samo na pošti.
ge san gnes odo po pošte
včera san pasulj đo pa me malo napenjalo, pa san püjsto eno par
tak ka se ti opravičujen če je smrdelo
dober pasulj se daleč sliši
lep pozdrav iz sončne MS
LOL, tej forum je iz dneva v den večje sranje! Kakšne probleme mate eni O_o
Se strinjam s tinko, ampak telesni vonj lahko tudi drugod zavohamo. Res ni prijetno, sploh če je treba dlje časa čakat, ampak zato obstajajo prezračevalni sistemi. Kvaliteta zraka spada k imidžu in profesionalnemu odnosu inštitucij doi strank. Še v fitnesih šefi poskrbijo za cirkulacijo svežega zraka!
te pa lejko ideta vuva s tinko lepo v ribji gril na ene ribe z deodoranton, pošto pa rejšita s prezračevalnin sistemon. me pa zanima kak točno bi prezračevalni sistem tou rejšo, ker smrdijo lidgej nej pa luft sam po sebi. agitacija smrdljivoga lufta skozi prezračevalni lejko še bole potencejra smrad.
torej, do pondelka mata čas, ka mi vsaj en programski osnutek data in če ma tou kakši potencial, ges zrihtan vse naprej.
Tadej Rascan
Ena mamica je previjala malčka in odvrgla posrane plenice v koš na pošti MS. na lastne oči sem videl, ko sem odvrgel nedobitno hitro srečko... :D
Morebiti, ka je kakši Äek svojin ljubican pijsma pošijlo.
Pravi Äek pa more malo po švici pa po lüki smrdeti. Pravijo, ka füjčke bole vlažne gračüjejo, če njin švic zadišij, kak pa kakši Pitralon.
Mogouče je Tinka nej na pravi kraj usmerjena ?!?
100x
samo je res slab:)
@Sobochanec " Pravi Äek pa more malo po švici pa po lüki smrdeti. Pravijo, ka füjčke bole vlažne gračüjejo, če njin švic zadišij, kak pa kakši Pitralon."
Malo ti prebija, ali ?
Neven ge nebe pravo ka gli smrdi, je pa rejsan ka je malo zadušno pa prevroče.
ma ka smrdi
ite gnoj okapat
Ne vem, če hodite vsi naokoli prehlajeni ali pa ne posvečate pozornosti vonju, ampak dejstvo je, da je na pošti zelo zadušljivo. Lahko bi rekli, da je zrak poln vonja po delovnem človeku. Kakorkoli že, marsikje se obrne toliko ljudi, pa je zrak notri dosti boljši, ker imajo očitno boljše prezračevanje.
Malo mogoče izven konteksta pa še vseeno zadosta not:
@sobotašinfo
Če si sličajno vegetarijanec, probaj malo tofu-ja.
Pri "vegetarijanskoj" Organizaciji Peta si lejko vegiji nabavijo tofu z okuson švica Georgea Clooneya. Glumci so fkradnoli prešvicano brisačo pa napravli specialiteto.
Iz navedenoga san predvidevo, ka je Tinka nej praf usmerjena ali slabo šnofa ali pa fejst dobro zna šnofati.
Sicer je pa najboukša baza parfumov glij švic, če se spoumnimo filma Parfum, ge je dečko škrabo švic z ženski teles, lasišča,... (nej je fajn, ka jih je prlej smekno ali,...).
Glede na tou, ka se je Parfum dogajo v 17. stoletji bi zdaj mogouče lejko isto delali na žijvi telesaj in ciljna baza subjektov se očitno zbejra v soboškoj pošti.
Tinka, odkrijla si poslovno priložnost. Za realizacijo in pomouč probaj najti kakšoga škrabača, tij boš pa samo kazala mesta, ge trbej güjliti.
bajdevej,
Pravijo še, ka vegiji boukše sexajo. Dobro, edijni problem vijdin pri ton, ka se brez mesa nemreš glij preveč nagesti, lačen se pa žmetno onejaš.
Nej san vegi in tüdi s sex-on san nej obremenjeni kak tij. Ostaloga nakladanja se mi ne da ...
če koga moti vonj na pošti, enostavno nej trbej iti ta, ali je pošta tak življenjsko pomembna ustanova?
-preveč se z drujgimi obremenjuvleš, či že ščejš napraviti bokši svejt te začni pri sebi nej pri drujgih
sobochanec ka pa si ti z čistoga mera prešalto na vegeterijance?
-vidin ka je internet tvoja vrlina
-tudi opažan ka si pismeno nadarjeni, probaj kakšo knjigo ali priročnik za telebane napisati
- pa či se nemreš nagesti brez mesa, te probaj pri svojih hišnih ljubljenčkih, npr. či mate psa ga probajte eno nedelo maznoti, ali na te živali se nači gleda?
@Reigns
Neman nika prouti vegetarijancon. Odnesla me je Clooney - Tofu inovacija. Flambejrane domače košave mačke v pločevinastoj labuški bi pa mogle biti dobra izbira. Mijslin, ka si tij Reigns (nick ti je nej glij za bestseler) fejst inovativna peršouna.
Ovo za priročnik mo pa probo kakši šnelkurs za sobotašinfoja napijsati ali njemi pa kakši jeftini objekt (najstarejše obrti) poslati, ka ga rejdno obremenij s sekson. Da med nogej prijde srmaček nede mogo vö najti, kak mali icek, gda cejca.
Se pravi "Međunožno šetalište za telebančka".
San ti že idnauk pravo, ka se mi steuf ne da abakatizejrati ... tak ka me fajn vö püsti ...
Tij si že vö püščeni.
S tinko se popolnoma strinjam. Na Pošti smrdi! Kriv je seveda direktor, ki je očitno malo zanemarjen ali pa kak pravi sobočanec malo švica pa luka nuca. Ka se od njega guči okoli pa je to nej nika novoga :))))
Trbelo de toga homo sapiensa menjati pa bo ;)
Ravno sem se vrnila s Pošte v Murski Soboti. Zrak notri je katastrofalen. Smrdi po švicu in nehigieni.
Razumem, da se tam obrne ogromno različnih ljudi dnevno, ampak konec koncev se jih ogromno obrne tudi v sosednji Ljubljanski banki, trgovinah in drugje, pa nikjer tako ne smrdi. Ne vem zakaj si Pošta, ki dela take silne dobičke, ne more privoščiti primernega prezračevanja in klime.
Upam, da to bere kdo od odgovornih in bodo ukrenili kaj glede tega.