Serviser za maxi scootera
Mogoče ve kdo priporočit kakega dobrega serviserja v pomurju za maxi scooterje?
Hvala!!!
Komentarji
ivek z odranec
Mislen ka tu gor nebos najso nika cednoga... Ker to ka je dobroga pa kvalitetnoga, dela tak na carno. Zau tak pac je.
Telko, ka ti se javin. Ges san kupo maxsi skuter 125 pred 3 kedni v Slovenske Konjice. Mladi dečko mi je pravo, da san ga pito za mogočo popravilo in servis, ka san znal, ka prinas nega maistra za skutere,leko pripelan do njega in mi napravi ka ščen, brez problema. Zelo prijazen in korekten, še domo mi je pripelo z prikolico. Motor je star 11 let z 27.000 km in zrihtan v nulo.
Če te zanima, mi napiši in ga leko kontakteran.
Lp
takse stvari si san popravlas,mas pa salabajzere ka popravlajo zage
30 na vuro, 2vuri ka majmun razmeto,8 vur minimum ,zato si san popravlan!
Probaj v Gederovcih, tan je eden serviser motorov, keri je baje vrejdi. Ostalo je pa nej nič vrejdno tu prinas. Pred par tedni san mel motor na servisi pri enon v lendavskon konci, ka je trbelo fergazer naštelati, pa me je majster redno skasejro, napravo je pa čisto nič nej. Motor je še slabše delo kak kda san ga ta odpelo.
Probaj v Gederovcih, tan je eden serviser motorov, keri je baje vrejdi. Ostalo je pa nej nič vrejdno tu prinas. Pred par tedni san mel motor na servisi pri enon v lendavskon konci, ka je trbelo fergazer naštelati, pa me je majster redno skasejro, napravo je pa čisto nič nej. Motor je še slabše delo kak kda san ga ta odpelo.
Ojoj. Od Gederovec samo bejzte, pa nika nazaj ne glejdajte!!!
napisi ka je narobe,ce je dvotaktni zracnohlajeni,so poceni ,hitro zaribajo, masina z petrol 2taktol zariba najkasneje v eno leti ce nej prle,nikse stelanje ne pomaga vec
Kicar pri Ptuji, to je najbližje ka znan ka je vredi.
ga prodas?
Ges svoj mp3 500 vozim v Maribor v Motorjet že leta.
Zmerna cena in super opravljeno.
Iz zanesljivih virov, da odlično takšne skuterje popravlja Geza Mezga iz Čikečke vasi. Sicer preko tedna je v Ljubljani za konec oziroma preko vikenda pa je na Goričkem podere vse kar leze in gre!!!!!
iščem serviserja vrtne kosilnice, ki bi prišel na dom
pozabil sem kontakt : 041/533-614
v braziliji ti zamenjajo staro za novo,ce si mislo kosilnico
potrebno mi je zmontirati podvozje, in zamenjati en lager,,, vse imam doma
Pri Tefiji ti vse naredijo....
zage san si san zamenjal cevi ,membrane ,pa nastelal
vcera mi je crkno tv ,gnes dela kak novi, zamenjal kondenzator
dosta si lahko san delas
Fčera mi je crkno dildo, gnes že pa dela mi ga je moj popravo.
Titan iz Černelavec - 041506900
Moj popravi vse v nulo, vem po sebi.
Daj kontakt