Šef posilil delavca

|

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
- -

Saj je vseeno... itak si zadel.

Meni je grozljivo poleg vsega nekaj drugega: to bi se naj zgodilo 2004 leta?

Če vem računati in vem trenutno letnico človeškega štetja, je od takrat preteklo 8 let.

Če se meni da oblast v roke, bi nekaj ljudi zaradi tega, ker so rabili 8 let, da nekoga obsodija za čisto dokazljivo dejanje, dal zapreti vsaj za nekaj let.

Preklemanska zakonodaja in razna golazen, katera išče luknje v zakonu in brani vsako gnjido.

gocila

ka so bolane,.....tebe be lekar pasalo ce be te šef zjebo ,..ale ka se ščel stem povedate,...

mile82

dajte, dajte... Naj mi nešče razloži, kak lejko vö zraščenoga moškoga nikak posili. Aajde, razmo bi ka ma B.K. 130 kil, pa je mrgan nekši. Ali pa ka bi ga trije moški jebali. Samo tak je pa tou malo sumljivo vse vkup.... Moja verzija toga dogodka. Dečko njemi je ritko podržo, te je pa policijo pouzvo. Tomi se pravi lejki pejnez!

Plemeniti

Če se dobro spomnim, se je takrat govorilo o tem, da bi ga naj z nečim omamil in ga v neprištevnosti posilil.

milan cipot

ges se popolnoma strinjam -- mile82 -- žensko je težko posiliti , razen , če jo fizično  , da jo pretepaš ali psihično uničiš , moškega pa ne moreš posiliti , ker poznam tega človeka vem , da ni neki pretepač ali slab človek ,bilo kateri bi povedal , da ga je posilil , bi mu verjeli , ker je ta človek drugačno usmerjen , siguren sem , da je v tem primeru šlo za denar . ni mogel biti omamljen -- če posiliš moškega mora biti verjetno v položaju -- predklona -- dvomim , da če si omamljen ti grata -- uspe tak položaj

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet