Šef posilil delavca
www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/sef-posilil-delavca
evo pa so ga obsodili :)
Komentarji
Hemingway?
Saj je vseeno... itak si zadel.
Meni je grozljivo poleg vsega nekaj drugega: to bi se naj zgodilo 2004 leta?
Če vem računati in vem trenutno letnico človeškega štetja, je od takrat preteklo 8 let.
Če se meni da oblast v roke, bi nekaj ljudi zaradi tega, ker so rabili 8 let, da nekoga obsodija za čisto dokazljivo dejanje, dal zapreti vsaj za nekaj let.
Preklemanska zakonodaja in razna golazen, katera išče luknje v zakonu in brani vsako gnjido.
što tau?
cucka njeme kraj vsećte,..
nešterni so res bolani.....
ka so bolane,.....tebe be lekar pasalo ce be te šef zjebo ,..ale ka se ščel stem povedate,...
dajte, dajte... Naj mi nešče razloži, kak lejko vö zraščenoga moškoga nikak posili. Aajde, razmo bi ka ma B.K. 130 kil, pa je mrgan nekši. Ali pa ka bi ga trije moški jebali. Samo tak je pa tou malo sumljivo vse vkup.... Moja verzija toga dogodka. Dečko njemi je ritko podržo, te je pa policijo pouzvo. Tomi se pravi lejki pejnez!
Če se dobro spomnim, se je takrat govorilo o tem, da bi ga naj z nečim omamil in ga v neprištevnosti posilil.
ges se popolnoma strinjam -- mile82 -- žensko je težko posiliti , razen , če jo fizično , da jo pretepaš ali psihično uničiš , moškega pa ne moreš posiliti , ker poznam tega človeka vem , da ni neki pretepač ali slab človek ,bilo kateri bi povedal , da ga je posilil , bi mu verjeli , ker je ta človek drugačno usmerjen , siguren sem , da je v tem primeru šlo za denar . ni mogel biti omamljen -- če posiliš moškega mora biti verjetno v položaju -- predklona -- dvomim , da če si omamljen ti grata -- uspe tak položaj
@ledava
www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/sef-posilil-delavca
evo pa so ga obsodili :)