Satelitska tv

|

satelitska tv... da ali nej? kak mate kaj izkušnje s ten? 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Patrik Rac

satelitska tv... da ali nej? kak mate kaj izkušnje s ten? 

no1man

moreš malo več povedate, ka bi rad gledo...

Patrik Rac

iščen predvsem alternativo za športne programe SK kerih na siole skoraj sigurno nede več... se pravi kar koli športnoga ge mo lejko gledal fuzbal... 

BuLsHiT

mas v total tv tej programe, cena je pa tuj lekar podobna sioli. edino kda je kakso gnilo vreme zna ka zastrajkati 

- -

Na Siolu sem opazil novo obvestilo o manjkajočih kanalih: da se še pogajajo in da bodo predvidoma pogajanja zaključili do konca novembra.

Upam... ali pa bo treb iti kam drugam, če drugi operaterji (T2 ali Telemach) imajo na sporedu te kanale, kjer je Liga prvakov ter prenosi in razne reportaže NBA lige. Slednje mi več kakor preveč manjka!

Problem je edino v tem, da si moraš potem dati menjati e-mail!

Patrik Rac

meni se ide predvsem zato ka če bi se dalo kaki sky ali bein sport ipd zgrabiti prejk satelita(raskoderati, ali pa tude plačati za ogled) pa na teh kanalih gledati tekme, ker je vse nasplošno bokše na teh kanalih... 

na morji(hrvaška) san v večini lokalov opazo in se pozanimo da majo razne skysport ipd. prejk satelita... po drujgi strani pa kelko san informirani ma sky vse zaklenjeno in je možno gledati samo v VB in pa nemčiji...  

man nekšo staro satelitsko sicer montirano že od prej(staro 15 let) in več kak kakših 30 nemških programov nikak ne dobin... 

Nino Škalič

Teleing iz Ljutomera ma Sportklub 1,2,3, sport1, Sport TV 1,2, pa se dosti ostalih. Cejna pa je tudi primerna.

- -

V glavnem, če ne uredijo to do konca meseca, bom pač šel od tega Siola nekam, kjer je vsaj ceneje, če že tudi nimajo teh programov. Zaradi domene pri elektronski pošti bo nekaj problemov, pa bomo že nekako rešili. Siol je precej drag, po drugi strani pa se dela po svoje norca iz svojih naročnikov. Ne pozabimo, ni še tako dolgo, ko so enostavno ukinili dva programa z dokumentarno in zgodovinsko tematiko in to obrazložili, da zanju ni zanimanja. A potem je neko veliko zanimanje za vse mogoče komercialne programe, tri italijanske, dva španska (to sta več ali manj državni televiziji, kjer je veliko politike in reportaž - pač take podrobnosti mene ravno ne zanimajo) in še kaj...???

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet