Sankanje na goričkem
Lep pozdrav!
Kak že naslov teme povej, me zanimle ge je kakši fajn plac za sankanje na goričkon ? :)
fala za odgovore, lp
Komentarji
Tan na brejge
Na brejgi je nej slabo ja...
Mi smo se pred par leti šli sankat v Pečarovce, tam kjer so bili tudi skoki nekajkrat. Lahko probaš tudi na Pertoči, tam kjer imajo skoke.
Sicer pa zgornja dva odgovora niti nista tako zelo zgrešena, kot se morda zdita na prvi pogled. Mislim, da je vsak breg, ki premore kakšno daljšo ravnico, skoraj primeren za sankanje. Pač izbereš tistega, ki ti je najbližje.
Fala za odgovor tinika. Mislo san konkretno če je ge plac kama se lidje odijo sankat.
ma ja glej ide se pelaj z avtojon pa na keron koli bregi se stavi pa se sankaj :) ker je resan dosta bregov za sankati, začneš lejko v bodoncaj
mislen narod ka je z vame......človek vas fanj pita če što zna ge je kakše dober plac vi pa z takšeme glupimi v odite....na brejgi prej.....jauuu ka mate preveč časa učitno!!!
prej ka majo na Goričkon nekše fajne brejge
gdo zna kdaj bodo skoki Pečarvoci ali Pertoča..lp
Za skoke na Pertoči san vido plakat, lekar, ka do skoki 19.02.2012, gvišno de pa kaj bole reklamerano tudi tu gor pa na radije.
hvala ti bono, mogoče veš uro in kje to čno to je v vasi? veš ponavi imajo slabo reklamo ker vedno zvem prepozno
tinka tij se moreš odlaučete, ka zaj če po brejge ali po ravnice...zgleda ka glij ne obvladaš sankanja...:-o
delfin tebi glij ne priporočan sankanja ker si boole specializirani za plavanje ali pač?
mamuTI saj verjetno razumeš kako je bilo mišljeno, ne? Ravnica na pobočju hriba, brez kakšnih dreves, ograj in tako naprej.
delfin mene tudi zanima, enkrat sem že bil, dvakrat pa zamudil...
bono, kje si videl plakat, v ms?
Glede skokov na Pertoči mate tu informacije: www.goricko.net/forum/viewtopic.php
Lep pozdrav!
Kak že naslov teme povej, me zanimle ge je kakši fajn plac za sankanje na goričkon ? :)
fala za odgovore, lp