Samuel lucas

|

mene zanima kaksno mnenje mate o samul-e lucas?
ker ma dobre komade

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
mario bajic

mene zanima kaksno mnenje mate o samul-e lucas?
ker ma dobre komade

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. no ja, vokal ma preci spodoben, ale besedila? ... če poslušaš tej komad www.youtube.com/watch , si mijsleš, ge vraga je samozavest pusto .. .. vse bi zate dal, da bi se vrnila  .. ja aufkors .. tome se pravi poneumljanje ..

.. muzičko pa je dokaj kvaliteten pristop glede izvedbe, za mainstream je zadosta kvaliteten ..

Bonifacij Rumpelstilski

Ges samo ne razmin kak lejko nešče keri na svoji strani navaja sodelovanje z najvejčimi svetovnimi zvejzdami pa svojo kavliteto poveličüvle na puno, prijde v Slovenijo pa se prijavi na festival EMA, keri je najvejči pajzlin od pajzlinov in na keron nastopajo najvejči diletanti slovenske "zabavne" glasbe! Čüdno!:)

Simonca Limonca

....včeraj sem slišala po radiu, da se od danes naprej lahko prijaviš na EMO in da so iz rtv slo tudi povabili nekaj glasbenikov za sodelovanje na EMI. Mogoče pa so tudi samuela????

Pilot

Evo, pogledno čevapov link, pa ka lejko poven je, ka me spominja na Tošeta Proeskog, nej po videzi, ampak po glasbi, tak ka neven, mene je nej nikšen, ampak tou je moje mnenje.

Pilot

Malo čekiro po yutube, pa kak san napiso, močno me spominja Tošeta. Malo glas, malo muzika pa tak, sak ma svoj okus, kak san napiso, meni je nej nikšen, niti san nej pristaš takšne muzike. Žižek, nemreš bite slon na bicikline, ka že en takšen slon obstaja, hehehehhe.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet