Roker.si ... letos spet?

|

ROKER.SI, kateri je bil lani organiziran 1., z namenom, da se mladi/novi bendi predstavijo publiki, je uspel. Glede na to, da ni bilo kakšnih večjih oglaševanj, je nastopilo kar devet bendov, od tega trije, kateri so nastopili na večernem koncertu (In Disquise, Adam & Evil, Blind 4 destiny). Organizatorji so bili nad celotnim dogajanjem navdušeni.
Zanima nas, kako se zdi Vam! Ali se naj letos spet organizira (tokrat že drugi) Roker.si?? Kakšne spremembe predlagate?
Predlogi za glavno skupino:
- Zablujena generacija
- I.C.E.
- D'kwaschen retashy
- Tabu
- Zaklonišče prepeva
Dodate lahko tudi svoje predloge, a naj Vas opomnim, da so organizatorji omejeni tudi finančno.
Predlog je bil, da bi prireditev bila en teden pred Soboškimi dnevi. Kako vam to odgovarja, oz. imate kakšen boljši predlog?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
En Pač

ROKER.SI, kateri je bil lani organiziran 1., z namenom, da se mladi/novi bendi predstavijo publiki, je uspel. Glede na to, da ni bilo kakšnih večjih oglaševanj, je nastopilo kar devet bendov, od tega trije, kateri so nastopili na večernem koncertu (In Disquise, Adam & Evil, Blind 4 destiny). Organizatorji so bili nad celotnim dogajanjem navdušeni.
Zanima nas, kako se zdi Vam! Ali se naj letos spet organizira (tokrat že drugi) Roker.si?? Kakšne spremembe predlagate?
Predlogi za glavno skupino:
- Zablujena generacija
- I.C.E.
- D'kwaschen retashy
- Tabu
- Zaklonišče prepeva
Dodate lahko tudi svoje predloge, a naj Vas opomnim, da so organizatorji omejeni tudi finančno.
Predlog je bil, da bi prireditev bila en teden pred Soboškimi dnevi. Kako vam to odgovarja, oz. imate kakšen boljši predlog?

Majkel Đekson

no disrespect pa to, sam skupine katere si naštel od teh "glavnih" so z izjemo I.C.E. (kerih ne poznan) tak zlajnane ka glava boli (ajd mogoče Tabu kanček manj). nej me narobe razmiti, fala bogi ka mamo mladino kera se ma volo s ten trgati pa organizejrati pa truditi pa nekaj napravti za "kulturno osveščanje" pa če mislite met pač koncert / festival karkoli, dajte nej to spremeniti v še en koncert več za "glavnoga" izvajalca pa raje pozovite malo več eti lokalnij bendov, mogoče nej tak uveljavljenij pa mogoče napravte showcase domače scene, alpa malo menje znane scene (underground). sicer je že res, ka bi katera izmed teh "glavnih" skupin pripelala na zaključek večera več naroda, sam te na konci to vse izzveni kak še en koncert več za "glavnoga" izvajalca, vij, manjše skupine pa ste na konci pa postavljeni na stranski tir. IMO, mojih pet centov.

več neuvljavljenih skupin, domačih, pristnih (če se tak izrazim) pa je to to. alpa pripelajte nekoga "večjega" pa de se gučalo samo o ton kak de se šlo večer na čago z nekšin overplayanin bendon, kak pa dejansko zaradi tistih, ki so zadevo organizirali zase in svojo promocijo (če prav razumem vaš pristop).

no če pa se ide pač za še en koncert neke večje skupine, kjer bo pred slučajno nastopilo še par manjših... te pa tak.

if you catch my drift...
pa srečno z organizacijo!

Majkel Đekson

recimo en predlog bi bil ka spelate rocker.si sočasno z dnevon mladih - tak bi meli šanso predstaviti sebe pa še skoraj zaziherano bi meli kar precejšnje število obiskovalcev, tudi če brez nekše večje skupine.  itak je dan mladih (ali kak se uradno imenuje tej unej) zdaj že skoraj tradicionalen in mega obiskan.

Valerija Horvat

- Zablujena generacija = out ampak kvalitetni
- I.C.E. = prvič čujem
- D'kwaschen retashy = beda največja kar je možna 
- Tabu = ok može
- Zaklonišče prepeva = ok može

seblogger

Absolutno se strinjan z veliko večino davidovoga prvoga posta.
vači pa lol ka naj poven. :) To ne leti zdaj sicer na vaju osebno david pa lela, ka nede pomote.
I.C.E.  še ena dokaj mladih skupin, meni osebno zelo zanimiva (mislin ka so Celjani). Ziher ste keroga od njihovih hitov zasledili na radiji (razen, če seveda poslušate samo radio 105 :D), ampak ste nej znali ka se ide za to skupino. Te pa pitaš lidij zakoj ne poslušajo slovenske muzike, pa ti pravijo ka drugo dobroga tak nega razen Siddharta pa Big Foot Mama ha ha.
Par bole znanih pesmi, kere san na brzino skopo na youtubi, pa še kaj bi se najšlo.

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/Z6FdU7m54RA&hl=en_US&fs=1&", "flash201001821384", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/Z6CrxJNvh9k&hl=en_US&fs=1&", "flash2010018213855", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

Tak ka od predlogov v prvon posti san za I.C.E, ker san jih v živo še nej vido, pa mislin ka bi jih bilo zanimivo viditi. Tabu vseeno. Ostali trije so mi zlajnani in tudi nekvalitetni (moje osebno mnenje). Drugače pa čim več takšnih prireditev. :)

Majkel Đekson

aja, zdaj po drugon videi vidim ka san za njih že čul (pač vido taisti video), sam san si zgleda nej zapomno imena.

so preci solidni ja :)

Bonifacij Rumpelstilski

- Zablujena generacija: baby punk...nika ekstra ali bole tou kak toni cetinski
- I.C.E.: zanimivo... ges san tüdi nej znao ka nekaj od teh komadov tej bend špila... +1
- D'kwaschen retashy: ha ha ha ha ha ha ha ha ha .......
- Tabu: isti glasbeni stil kak I.C.E.... po moje bi bilou pametno med tema dvema bendoma izbrati.... oboje preci kvalitetno....  +1
- Zaklonišče prepeva: .... bole toni cetinski kak tou! :)

Jožef Kociper

- Zablujena generacija
- I.C.E.
- D'kwaschen retashy
- Tabu
- Zaklonišče prepeva
namesto tej oz po mojen toga sranja,deni soboške imitatorje sončna uprava,pa maš rokenrola kelko pa ka ščeš lp

Jožef Kociper

Lejko pa pozovejte Blue Planet ka so že dugo nej nigi tü okouli špilali!:)

hhhhhaaaaaahahahahha ta je dobra

seblogger

Dexter pogrešo san te. :)

Vači pa ja, Sončna uprava je tudi kul, seveda.

E K

vsekakor za I.C.E ali Tabu! :) Upam da vam rata letos bolj kot lani. Lani malce zgrešen termin... istočasno blo kot Ribiški dnevi...

c'ya

Profile picture for user juvekman Tadej Rascan

Jes bi predlagal Zmelkoowe, keri so fajn rockeri + seveda  prekmurske bende!!

En Pač

Kaj pa rečete na Big foot mamo? Čeprav jih v Prekmurju kar veliko srečujemo... 

En Pač

Elvis Jackson so trenutno nažalost predregi, če sem iskren!! :P
Imajo pa veliko možnosti: I.C.E., mogoče celo BFM, Sončna uprava,...

En Pač

Elvis Jackson nažalost odpade, kak san že v prejšnjen komentari napijso.
San pa omeno Zaklonišče prepeva, če vas mogoče zanima, ali pa Zmelkowe? ;) 

Tadej žižek

Te so đeksoni drakši od BFM? ge je tü logika :D ... saj sakši ma svoj okus ali po moje ma bfm kar krepko vejkši repertuar kak đeksoni :)
Sklonište nej slabo :)

Tadej žižek

Zmelkow nej slabo :D ... mogoče Mi2 ... nej slabo :D v bistvi so to takši ka znajo žurko napraviti ... samo mislin ka bole za tiste keri malo več njihovih komadov poznajo :) dvomin ka kakši petnajstletniki znajo ka to bilo: izštekani pri juretu longyki :D

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet