Restavracija Maximo

|

Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če mi lahko kdo da kakšen kontakt od šefa Maximo restevracije. Rada bi napisala pritožbo. Gre namreč za včerašnjo večerjo, peresniki v porovi omaki so dobesedno plavali v olju, solatni bife pa sama žalost od ponudbe :( 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Simonca Limonca

Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če mi lahko kdo da kakšen kontakt od šefa Maximo restevracije. Rada bi napisala pritožbo. Gre namreč za včerašnjo večerjo, peresniki v porovi omaki so dobesedno plavali v olju, solatni bife pa sama žalost od ponudbe :( 

Dani Smej

Kaj pa nisi na licu mesta opozorila natakarja in zavrnila tako jed?

Nevem zakaj je enim težko to nekomu v oči povedat. Če njih ni sram, da ti tako "sranje" postrežejo, potem naj niti tebe ne bo sram, da mu tako "sranje" dobesedno v oči vržeš in se naj zamislijo...

Majkel Đekson

bole je kul na forumi pisati ker je javno pa so redno zajebani ka si vupajo povedati v javnosti!

(na lici mesta pa posrani kak si povedal ja...)

Simonca Limonca

ne pametujta, na licu mesta sem svoje povedala... ampak žal je bila reakcija natakarja enaka strežbi...lifeless.. sprašujem za kontakt šefa z namenom!

emika

simoncalimonca verjetno je tou šef restavracije že prešto. pa si dobila kontakt in povedala svoje?

emika

Tej številke so pa tudi javne...neven zakoj si nej pobrskala po neti...

Robert Horvat

Maximo restavracija?? Pa tou je v maximuse.....Ge san dvakrat biu tan pa tudi zadnji krat......NIKOLI VEČ!!! Pa strežba in odnos KATASTROFA!!!

lethal lexi

san bila tan, sicer je porcija manjša, ampak je bilo okusno pa tude primerno pripravleno za restavracijo. če pa ščeš meti delavsko malico pa lejko ideš v šparovo restavracijo. konec koncov pa če ti kaj ne paše to poveš tan na meste, nej pa na forume. ka pa nemreš najte kontakta od lastnika, je zadosta žalostno ka si sploj pismena.  Vsaki ma svoj okus, pa zaradi toga ne jamra po forumih pa ne meče slabe luči na eno restavracijo, zato ka njoj neje po okuse pripravleno. Znaš za drugič, nejdeš več ta, pa si najdeš eno drugo ge de ti pasalo.

Milan H,

Ka pa pomaga, če tan kelnari poveš ka si nej zadovolen s strežbo, hrano, odnoson itd.? NIČ! Zato ka kelnar nemre vplivati na to kakšna hrana pride v kunjo, kak to hrano kujar pripravi - vpliva lejko edino na to kak on to hrano postreže. Čist praf je ka se za takšne stvari kontaktera šefa direktno, ker nišče od zaposlenih nede kritike na svoj račun neso k šefi.

denisx

Ob takih debatah se človek lahko le nasmeje. Res da ni OK če ne dobiš ravno tisto na krožniku kar si pričakoval, vendar imaš za to jezik in poveš kaj je narobe, vse je stvar dogovora, ne pa da pol javno razpravljaš o tem. Aja ko noben ne ve kdo si in kaj si je dosti lažje ...
Konec koncev mislim da imajo tudi knjigo pritožb in pohval, če pa še vedno nisi našla kontakta pa ti prilagam link kjer boš ga našla. http://www.center-maximus.si/si/murska-sobota/trgovine-in-lokali/trgovi…

BuLsHiT

ka eni resan nevejte citati, je lepo pravla ka jin je ze tan povedala, ka je narobe 

denisx

se opravičujem. sem spregledal komentar.

Jana Bohar

Ges pa mislin, ka je dobro, ka se piše o slabih izkušnjah na forumaj, ka je tou tudi brca v rit za lastnike, ka izboljšajo kakovost hrane oz. postrežbe. Ponavadi pisanje v knjige pritožb nema učinka.
@simoncalimonca: če ščejš dobro gesti, toplo priporočam kitajsko pri BTC-je. Božansko :-)

- -

Bil sem enkrat na malici in lahko napišem - bil zelo zadovoljen.

Sicer pa, vsakemu svoje se pravi. Vedno se najde nekdo, kateremu kaj ni všeč in obratno. To je vendar normalno.

KRT

Meni malice v Maximu od dobrih do zelo dobrih glede na ceno, recimo Kitajec pri BTCju ki ga je priporočala Casiopeia pa obupen ...  Očutno so okusi pač različni, vsi pa vmes mimo udarijo. Imajo pa pritožbe pri osebju ali šefih ponavadi efekt, čeprav je po moje čisto zadosti da poveš takoj osebju, razen če je kakak stvar, ki jo je po tvoje potrebno sistemsko rešit.

emika

glejte vse je stvar okusa....pride vsakome slab den...tak goston, tak kujaron ali kelnaron. Tamkajšnji kujari so dobri kujare, se zgodi kakšen kiks, sakšome se zgodi...san delan v podobni branži pa znan ka se včasik pripetijo neprijetne zadeve...kujarstvo je ful nehvaležen poklic...ugoditi stotim različnim okusom...je težko.
simoncalimonca vrvlen pa tudek ka be se vse dalo  zgučate, bi ti naj pripravili drujgo geste. Konkurenca je ogromna med gostincami pa mislin ka be ti napravile novo porcijo. Vupan ka si ugodno rejšila za sebej pa za njih ;)

calipso

Se strinjan ka je vrede ka pišemo svoje izkušnje s takšnimi in drugačnimi restavracijami, mogoče pa rejsan kerri lastnik, vodja, kelnar ali stokoli odgovoren kaj spremeni. Bojin se pa ka v primeri Maximoja se nede zgodilo nič ker so nikdar nej znali sprejeti kritike, nej ka bi jo zeli za dobro pa probali kaj spremeniti na boukse.. Zatou mene tan več ne vidijo. Rajši nesen pejneze nekan ge je geste dobro, kelnare se pa znajo obnasate.

kapča1

San jih prle hvalila...zdaj san pa razočarana...ta restavracija neje več tou ka je negda bijla.

Mira

Tudi jaz slišim, da so se poslabšali. Prvo napako so naredili že s tem, da so opustili dostavo hrane na dom - ker so včasih zamešali naročila itd. namesto, da bi to izboljšali , so opustili. Opomnila sem jih na to, predlagala spremembe, pa nič, zato je povsem umestno, da je simoncalimonca dala zadevo na forum. Če ne pomaga to, da poveš direktno njim, jih mora biti malo sram pred drugimi, tako pač je.
Glede na različne komentarje o kvaliteti hrane pa je mogoče tudi to, da gre za pogost problem v gostilnah - sta dva glavna kuharja, glede na izmeno. Eden zna kuhati, drugi ne, potem pa kvaliteta niha že v istem dnevu.

kacomerdo

Znanci so se nedavno zastrupili v mcdonaldu v MB s piščančjim mesom. So klicali na njihovo številko in pisali emaile za številko šefa z namenom, da bi opozorili, da naj preverijo meso, da ne bo še več zastrupitev. Na žalost se na ta telefon oglašajo študentje, ki so tam zaposleni in raje skup držijo in se delajo neumne,kao da preslišijo telefon in spregledajo email, ko se sprašuje za številko šefa mcdonalda. Tako, da še vedno niso nič rešili in šef je ena velika skrivnost, ne vedo kdo je in kako do njega, ker njim niso hoteli posredovati številko.
Isti primeri so v bolnicah in drugje. Ko gre kaj narobe, noben nič ne ve, šef ne obstaja, nič se ni zgodilo tam.

egon1966

kacomerdo:
Tu se prijavlja nej, ali pa tam ge si se zatrupo!
Če te pes vgrizno sosidov te zdravstveni dom ne pošlje prijavo lastniki!
Te oni pošljejo zadevo dale:

ZAVOD ZA ZDRAVSTVENO VARSTVO MURSKA SOBOTA
ULICA ARHITEKTA NOVAKA 2 B,
9000 MURSKA SOBOTA

No če si pa bio pri doktori . pa znaš , ge si se zastrupo te pa oni že pošljejo... dale v obravnavo !
Fajn je meti kakšen račun, samo lejko spodbijajo na sto načinov ....edino, če je več takšnih primerov v okolici MB itd....Ponavadi sledi zastrupitve pri hrani ostanejo na posodah.

Nej sva si knes že nekaj tipkala po forumi?

-

sobotainfo, vi to ne vidite, ka van nešče spama stran?

kapča1

Što je šef v Maximoji je nej nikšna skrivnost.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet