Rent a car

|

zna štoj kakši fal rent a car v pomurji? avgusta bi nuco enga karavana za 10 dni za turo po balkani...
lp, bushi

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tine Businoski

zna štoj kakši fal rent a car v pomurji? avgusta bi nuco enga karavana za 10 dni za turo po balkani...
lp, bushi

Tadej žižek

Probaj pri Španiki :)
Sicer ne ven kak so cene, je pa eden izmed ponudnikov... mislin ka tudi Babič ma rent'a'car ... samo ne ven kakšen je njegov vozni park :)

kuki bazola

Cene so od 25 e na dan naprej, pod to ceno ne dobiš nič...probaj šiftar rent a car 041797668

Engl

ge pa priporočate najem kombija? cejna najbo čim nižja ....   sten ka trbej upoštevati ka Debokov Scudo odpade, ker nan je crkno vgojdno pol 6. :D

hvala

seblogger

Debok za kombi. Okrog 50€ najem + kelko bencina potrošiš, telko moreš nazaj natankate, gda ga nazaj pripelaš (če si punoga dobo, punoga nazaj pripelaš). Če ga zemeš za več dni, de se mogoče dalo zmeniti za malo nižjo ceno. Ne ven, ugiban, probaj. 

Jožef Kociper

kelko ge znan je rentanje v pomurji slabo..Prvo kak prvo majo omejitev km na den,drujgo je pitanje kelko izkušenj oni majo z ten,tretjo ti guči ka nej pretiravati z hitrostjov, v glavnon meni se ne dopadejo tu v pomurji.Ge san dosta rento pred par lejtami nazaj,da smo ka po evropi leteli,sicer s kombijon,rentali smo v LJ pri BORGER-tak se zove,dečko mlade ali ala je mi vera.Nobenoga problema nej z njim pa nej z avtojom km si napravo kelko si ščel,na konci si avto pelo v pralnico ka si takšnoga nazaj dal kak si doubo.Eno je edino pri rentanje ka se plača kavcija vnaprej plus število dni za rentanje.Ta kavcija se dobi na koncu nazaj če je vse ok.Tou je pač moja izkušnja.Meni se zdi ka je en čas rento tudi Aleksič kombije-preveri pri njem.lp

Đoonie Škafar

bok

jes san pač na terenaj po sveti in bi me zanimal rentacar v času da sen doma (3-4dni).
v bistve bi vzel neki avto v murski soboti in to nekaj solidnoga kakši VW audi bmw bla bla bla.. ampak ker smo bogi z interneton v toj državi bi rposo če bi mi što priporočal kakše točne informacije ka bon te da priden domov točno znal ge lejko zemen kaj...

lepa hvala !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet