Prva liga - nova stavnica na Sobotainfo.com
Za vse, ki želite podebatirati o novi stavnici, lahko svoja mnenja, pomisleke, želje in ostalo napišete tukaj.
sobotainfo.com/stavnica/
Komentarji
Na prlekija net imajo boljše nagrade na njihovi stavnici...ne morete od ljudi pričakovati, da bodo vsi hoteli imeti murine rekvizite, malo je smešno to vse skup.
kak tau ka mamo vsi 0 točk pa mislen ka nas je velka večina na maribor stavila?
vej pa strpi se malo
ofels či si na sobotainfo boš mel murine rekvizite, či nej lejko ideš na prlekijo pa te tu nej trbej ;)
bojkotirajmo stavnico če nede murinih rekvizitov! :D
TotenKopf
Olimpija letos vtrgne, seveda de z Mariboron hud boj za prvaka... Mura pa - sad but true - de težko preživela dugo v 1. ligi
"toten"-če tij tak praviš (he-he)
TotenKopf-a pričakujemo spet v samem vrhu sobotainfo nogometne stavnice :D
@uzk.. niti mrtev !...:-))) moja barva je vijolična. "Če me pa tu nej trbej", bom pa sam odločil
l.p.
31.07.2011
Maribor je zmago z Rudarom 2:1, zakoj mam rdeči x??? stavo sam na Maribor...
@mis: Ge isto!
:)
Zakoj ste nervozni? Pomali fajn. Neje še selekcija bila. Včasi de trbelo tudi po celi den počakati, pa se včakaš na konci.
Dobimo klükice, fix. :)
@ofels-za Čardo (he-he)
Stavnico za Ligo prvakov bi nan lejko napravli prosim?
že spet niste prišteli točk za pravine napovedi..minilo je že 24 ur odkar je bil odigran zadnji krog..otročji ste..
pa nove pare trbej napisati, ker je ju3 že naslednji krog
zakoj se čakajo zadnje minute,ka lejko napoveš,eni pač nemremo zadnji moment napovedat!
lp
ajde, malo se zmigajte
to ste fajn zajebali, mislin ka nas preci letij na bratve pa nas celi den nede... saj nej ka bi zaj to nevenkakša nevola bila, pač eno tekmo nemaš, al če se že idete neka, se ite kak trbej...
Tako je. Vsakome vse točke, ale pa nobenome nič!
zadnje kolo zbrište točke pa je to to
točno tak,.. toga kroga nej upoštevate!! sicer pa,.. KJE SO PARE ZA SREDO??? če nemate časa, ale se van ne da, baukše ka prekinete s ten!!
te že keri krog prej tudi ne bi smeli upoštevati..... eni smo tudi že vo spadnoli, ka smo nej stavili, ker so prekesno bili dani pari.... upoštevati in pika ;)
pa ka de dali kakšno pojasnilo glede nedelovanja stavnice SRAMOTA!!!
kdaj bomo lahko stavili?Danes je že ena tekma.
bogše,ka te dali stave gor ob 17 55, kda se že tekma zača!!!!Lejko.......eno tekmo. ..
pa dobro kje so točke prešnjega kroga,pa lahko bi kaj razložili
Smiljan Kuhar
Pozdravljeni,
zaradi tehničnih težav, ki so se nam pripetile v prejšnjem krogu, se iskreno opravičujemo in bomo naredili vse, da se ne bodo ponovno pripetile. Odslej bodo tekme na stavnici pripravljene vsaj 2 dni pred začetkom posamezne tekme. Po posvetu v uredništvu smo se odločili, da se rezultati zadnjih tekem kljub vsemu upoštevajo in bodo v najkrajšem času prišteti vašemu skupnemu znesku točk.
Prijetno brskanje po straneh Sobotainfo.com še naprej.
hvala za razlago,pa upamo na čim manj težav _pa lepo da ste upoštevali zadnji krog-,ker sem tudi jaz imel že problem da v okolišu ni delal internet in nisem mogel staviti !!!!
lejko bi napravle dvej tri kola vnaprej,.. pa nebe do toga prišlo... npr. na rtvslo majo celo ligo vnaprej napravleno,.. pa je stvar rešena..
Pozdravljeni !
Mene pa zanima kak dugo traja ta nagradna igra samo jesenski del ali cela sezona ?
mislim,ka celo prvenstvo 2011/12!
katastrofa..........še nega parof
že so
prosim ka ne čakate zadnje minute ka date pare gor.
nej pali čakati zadnje minute......................lejko date pare že gor....:)
Tadej Rascan
eni bi že radi cejli krog kakšni den prle izpunili, nemamo pa takšnoga časa kak čvapčič ka bi cejli den na računalniki viseli
Alooooooooooo...........pariiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
to stavnico si nekan porinte!!! pa nenormalne ste!!! ka resno morete čakate den pred začetko, ka gor date, ale ka?? če nemate časa gor date med tednon (par dni pred začetkon) te se sploj ne spravlajte k tome!! KATASTROFA!!!
Ge mislin ka bi mogli to stavnico že zdavnaj bojkoterati, glede na to kak vas podjebavlejo z objavo parov... :)
Na tak je vidiš muro pa nafto san nej špilo -kda ste objavili pare me zanima,rejsan ste nej resni ka nemrete par dni prle objaviti pare lol
Tude ge san nej mogo nafte pa mure špilate..in san prikrajšane za 4 točke..Copicar..idemo dale :)
taka verjetno neva več prviva :-)
aja ge san samo 2 točki prikrajšani muro bi špilo 1,nafto pa 2
koper-olimpija še nega točkovano?
lp
pa pismo...............lejko bi že zadnji par zaključili in nove pare gor dali
Niste prišteli točk iz tekme Luka Koper: Olimpija.
Pred tem, pa ste prepozno dali pare, ki so se odigrali 23.11.2011, tako da sploh nisem mogel staviti.
L.P.
dajte pare ali pa zaprite stavnico
točno tak,vutro zarana odiden pa me nega,pa adijo stave...............pošlihtajte tou zadevo...lp
ge se več nejden ka je to brez veze, jebo vas bog ka nemrete bar tri dni prle pare gor dati sram vas je lejko ali ka bi vi radi ka mo cejle dneve na vašoj strani pa čako da objavite pare za to kurčevo majco.
lejko že pare gor date
Smiljan Kuhar
Pari bodo vnešeni najkasneje v naslednje pol ure.
Lp
prosim za tekme
izgleda, da je nekdo dobil za zadetih 5 parov 14 točk.................ta igra mi vse bolj smrdi
george15 maš prav. Jes san tudi mel 8 točk zaostanka, zdaj pa samo naenkrat 14, čiglij san trij pare v ton krogi zadel. Rejsan brezveze takšna igra.......
Naroube so vnešene rezultate!
sejre003 - 128 točk zanima me kelko je točk dobo to kolo,še prejšno kolo san bil prvi zdaj san kao se trufo pa zaostajam 4 točke za njin svašta
Prišlo je do napak v točkovanju, najverjetneje zaradi napake, ki se je prikradla pri vnosu tekem. Težavo bomo odpravili tekom dneva oziroma proti večeru.
Zahvaljujemo se vam za opozorilo in obenem prosimo za razumevanje.
Težavo bomo odpravili tekom dneva oziroma proti večeru.
Samo nejste napisali cuj keroga dneva oziroma večera
verjetno v nedelo :)
george15 pa še to je pitanje kero nedeljo
naj prvim stotim murine drese rastalajo, stavnico pa zaprejo, ka nema smisla tau dale tirati.........mij pa idemo v dresaj na prvo gostovanje, torej v mb :)
Vuva ziher živeta iz stav, ka telko đaučeta:)
Če se komi ne vidi, pa ka nema smisla, naj enostavno enja špilati, bar mo druge več šans mele:))
krsone,sami so včeraj povedali ka do popravili v tekom dneva je tak ,nejso popravili ,verjetno nevejo ali v kon je finta.Nemrejo pa nekoga za somara mete,prejšno kolo san bil prvi zdaj san se trufo pa me je eden prehito za 4 točke kak je to mogoče mi lejko povejš ti.
george15,strinjan se naj podelijo murine drese :-)ka se mene tiče nej trbej 100 lejko pa 50 :-)
Po odpravi tehnične napake, so bile točke vseh uporabnikov ponovno izračunane in lestvica ponovno sestavljena.
Se opravičujemo za napako in vam želimo čim več zadetkov še vnaprej.
copicar,
vejpa če so pravli ka je napaka, pa ka popravijo, neven kama sileš:)) pa to še ne pomeni ka nas majo za somare:) kak mogauče? tak ka so se zmejšali, pa še nejso popravili:)
no zdaj že so, torej je vse v najlepšon redi:)
krsone,moreš jih malo priganjati,sami so pravli kda popravijo.
Hehe trufo san vse h 5 tekem! 10 točk! Pa mislim ka san na lestvici nazadoval! Srašno!
Copicar si trufo vseh 5 tekem ka je najna razlika nespremenjena 10 točk!?!?!?
ŠE NEKA!!!
Opazo san ka v nedelo zvečer cca... 18:00 Je bilo še možnost stavite...torej spremeniti tipe!!! Tak ka si fajn lejko vse spremeno na tak kak je bilo!!!
Torej to nej fer ka san ge že v petek stavo!!!
ilovemura V DVEH KOLAH SAN DOZDAJ SAMO EN PAR ZALUFTO TRIGLAV-MARIBOR :-)
ŠKODA KA SAN NEJ ZADNJE JESENSKO KOLO STAVLO (PREKESNO SO DALI PARE GOR)SIGURNO BI MEL ŠE 6 TOČK CUJ JBG.
Bravo...samo smejšno je ka san mel v nedelo zvečer kda san ščel preveritii če je že posodobljena lestvica možnost še itak staviti tipe za ta pretekli krog! :) Tak ka si lejko fajn stavo glede na rezultate!!!
ilovemura ge san to nej gledo san pa mislo ka so mojih stav ne v soboto sprejeli zato ka san se fejst buno pa par ostrih pravo na račun sobotainfo
aha pa še neka nerazmin ka nemrejo dati pare gor že npr.v torek pa te bi imeli vsi čas ka stavimo do sobote,pari so itak znani taka to nebi smel biti problem
Se strinjam! Čakam na odovor vodilnih!
He he lekar je zaleglo ka so dali pare za tri kola,tak bi trbelo že v jesenskon delu delati nej ka ništerni smo nej stavili eno ali več kol :-)
Jau, prva 3 kola san izpusto, pa še zadnje lani decembra, evo prvi bi bil, prvi, na med 5 sigurno, ha ,ah.
triglav-olimpija ste še nej prišteli točk
bi neka napijso glede te stavnice.........
napiši
kelko si trufo to kolo ?
vutro se špila normalno kolo 1.slovenske lige zato me zanima kda date pare gor,verjetno nemo si doma za te praznike taka rejsan nej ste resni z to vašo stavnico.
rastalajte drese !! man občutek ka nekateri iz ozadja imajo poznanstvo :)
george15 očitno
14.4.2012 ste dali par Maribor - Mura,mislen pa ka je 14.4.2012 Nafta - Mura
Domžale Triglav 14.4.2012
Rudar Maribor 14.4.2012
Nafta Mura 14.4.2012
HIT Gorica Olimpija 14.4.2012
Luka Koper Celje 14.4.2012
14. 4. 2012
17:00 Luka Koper CM Celje
18:00 Rudar Maribor
18:00 Maribor Mura
20:00 HIT Gorica Domzale
20:00 Domzale Triglav
hahaha nej san znal ka ma mraibor dvej ekipi :-)
pa ka de što tau popravo ali nej.............pa je...........ti
ojoj.....nej ste resni
Smiljan Kuhar
Prišlo je do sistemske napake, ki bo odpravljena v roku ene ure. Ostale tekme lahko stavite brez problema.
Lp
napačna je tudi tekma HIT Gorica Domzale (olimpija)
tau tekmo gorica domžale sploj nejso popravili..................tau tekmo trbej stornirati, ker tej tekme nej bilou in se ne more upoštevati !!
Pare bi lejko že dali gor :-)
Jutri bo odigrana že ena tekma 33. kroga, ki bo sicer odigran komaj 5.5. Ne pozabite dati tekme gor Olimpija - Triglav.
Gorica- Domžale stornejrajte tekmo, ka je nej bilou !!!
Koliko najboljših bo na koncu nagrajenih ?
Eko mogoče do te poslušali pa vutro gor denejo :-)
Smiljan Kuhar
Najboljši trije bodo ob koncu tekmovalnega leta prejeli nagrade. Prvo mesto tako prinaša originalen dres soboške Mure, z drugim mestom boste bogatejši za Murin šal, za tretje mesto pa dobite Murino majico.
Lp
:-) če mo prvi mi morete xxl dres zrihtati :-)
uf veje še 50 točk do konca možno osvojiti
jutri (sobota) je že tekma koper:nafta pa še vedno nega tipov ka bi stavo,najbokše ka pa pozaben :)
copicar:koga maš za prvaka? :)
daj te k.........pare ali zapri stavnico
Parov še vedno ni...
to je že vse brez veze neven ka oni mislijo ka mo cejle dneve sedeli za računalnikon pa gledali sobotainfo kda dajo pare gor
nej so niti mogli še od prejšnoga kola sešteti točke kamoli ka bi pare gor dali
Prosim,če bi lejko dali vse tri zadnja kola gor zato ka v nedeljo odhajam pa me nede do konca meseca v Sloveniji. Mogoče je što še takšen ka nede mogo staviti :-)
haha olimpija de vutro mejla dvej tekmi eno v lendavi eno pa v mariboru
predzadnje in zadnje kolo pa ste nej mogli gor dati ,samo zato ka san vas ges proso ker me verjetno nede doma in nemo mogo odšpilati zadnja dva kroga.Nema veze v rit si porinite dres,šal ali pa majco.Itak bi me zajebali na koncu in bi bil verjetno na odličnem 4.mestu.
že pa olimpijo doplejrajo................enako so naredili par kol nazaj in bi morali tisti par stornirati !!.................ALO.....GORICA DOMŽALE....TISTA TEKMA NEJE BIJLA ŠPILANA...
george15 ne sekeraj se vej pa boš med prvimi tremi ka mene itak skenslajo zadnjevi dvej koli :-)
dajte pare za tevi dvej koli potem pa adijo
če ste vi normalni san ge papež v rimu 5 krat ste dali par celje-celje
ziher par..celje zmaga :)
george ka si stavo zadnje kolo
kaj mislite, ali bo muri danes uspelo. manjka ji kar nekaj igralcev.. kaj mislis copicar koliko % moznosti da zmaga.
kaj pa olimpija mislite da zmaga?
pomojem danes zmaga mura, maribor, olimpija
nafta pomojem popusi...
100% ka ne zgibimo
sobota šinfo . com nej me trbej nika samo naša mura naj gnes pride v evropo vas pa j lejko sran
copicar..kesno san vido..............stavo zmago mure, maribora, olimpije, rudara in gorice........torej trij san trufo.........plus maribor prvak
isto kak ge :-)
KA PA TOČKE ZA ZMAGOVALCA NEDO PRIŠTELI !!.........mislim 10 pik za prvaka lige, katere smo napovedali
hehehe li san zmago, pa san bil siguren ka me na sobotainfo znorijo aha dres mi pošlite xxl veličino :-)
meni pa majico....največjo xxl
meni pa šal...največji xxl
sešteli so vse točke, nej so pa dali 10 točk za pravilno napoved prvka :D vsaj pri meni je tak :D
pri meni enako
pri meni isto samo, ka verjetno smo vsi stavili na maribor pa se lestvica nede menjala
in kdaj prištejejo zraven prvaka?
ge san stavo na maribor in če mi dajo še 10 točk cuj te mo jih mel 202
Slavko Šebjan
kdaj bo narejena končna lestvica?
Lestvica je narejena :-),samo ka se nej nika menjalo :-)
mamaaaa,ge bi pa slaaaadoleeeeed...aaahahahahaaaa
Pa ka zaj...............dobijmo te nagrade ali nej ??
george15,vupan ka do novoga prvenstva dobimo :-)
zanimivo kakšna tišina.................... za te nagrade ne duha ne sluha
Smiljan Kuhar
Zmagovalcem smo že pred časom poslali zasebna sporočila, toda odgvora ni bilo. Zato vas prosim, da pošljete svoje podatke in naslov na [email protected], da vam pošljemo nagrade.
Lp
Za vse, ki želite podebatirati o novi stavnici, lahko svoja mnenja, pomisleke, želje in ostalo napišete tukaj.
sobotainfo.com/stavnica/