Prostovoljstvo v pomurju

|

zdravo.
ka če bi odprli nekšo svojo posvetovalnico, ali vodili nekša prostovoljna svetovanja par ur tedensko za izboljšanje živlenja ljudi in odpravo stresa ali podobne teme
san se dosti in že nekaj časa ukvarjan s to mislijo. če se strinjaš kaj v tej smeri me kontaktiraj na privat mail pa pač probava še poiskati nekoga...ker meni je tudi težko samomi neka začati
dejansko bi to vsi nucali, neko sproščeno druženje pa to, ker smo (po sebi sklepan) vsakodnevno preveč obremenjeni samo kak si čim več nagrabit 
prijeten vikend

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Dddddd Eeeeee

zdravo.
ka če bi odprli nekšo svojo posvetovalnico, ali vodili nekša prostovoljna svetovanja par ur tedensko za izboljšanje živlenja ljudi in odpravo stresa ali podobne teme
san se dosti in že nekaj časa ukvarjan s to mislijo. če se strinjaš kaj v tej smeri me kontaktiraj na privat mail pa pač probava še poiskati nekoga...ker meni je tudi težko samomi neka začati
dejansko bi to vsi nucali, neko sproščeno druženje pa to, ker smo (po sebi sklepan) vsakodnevno preveč obremenjeni samo kak si čim več nagrabit 
prijeten vikend

čapla

zdravo. zanijma me, či što zna, ge pri nas se lejko vključiš v prostovoljstvo (na keron koli področji) ka ne bi glij šla samo tak pa spitavala, ka vsi pač ne nücajo prostovoljcof. in či što ma kakše izkušnje s ten v pomurji, lejko tuj povej. pa prosin za resne odgovore. fala

Direktna Direktna

ajaj zizek :)  to je ova kuča ka majo med generacijsko sodelovanje med starejšimi in mladimi.  Tak se pa verjetno zove zato ka Slovenska filantropija ma že dugo takšo akcijo pa plakate na tou temu, s kero vabijo prostovoljce.
Več o kuči klik

Karmen

Čapla, če te res zanima prostovoljstvo mi piši na zs, ker ti lahko dam par koristnih napotkov. V prostovoljstvu so najlepši trenutki tisti, ko veš, da si nekomu pomagal s prijaznim stiskom roke, nasmehom ali pa partijo Človek ne jezi se...in vsaka pomoč ti je 100X povrnjena...

mislec

Zizek vidim, da imašpodobne izkušnje. Sami sebi so dovolj, glavno, da imajo kot prostovoljci lepe službice.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet