Prosim za sodelovanje!

|

Vsak od nas ima želje, cilje in vizije v življenju. Tudi jaz.
Imeti moramo dovolj volje, moči in seveda jasno sliko o tem kaj sploh hočemo doseči. Prav zaradi tega Prosim VAS za pomoč.
Že nekaj let mi po glavi roji, kako najbolje pomagati ljudem. Ni važno katero številko oblačila nosimo, ni važno koliko tehtamo, ni važno če smo bogati in imamo vse, in na koncu zavedamo se tega da smo sami. Važno je le samo eno, IMETI SRCA IN SPOŠTOVANJA DO SOČLOVEKA!
Prav zaradi tega, bi rada ustvarila svojo modno  kolekcijo » Moda za obilnejše ženske  - Moda Ekskluziv MONA », da bi se počutili privlačne, lepe, samozavestne, vesele in srečne, in da bi bili PONOSNI NA SEBE !
Zato pozivam vse vas, ki želite sodelovati v tem, da v prihodnosti ustvarimo nekaj za nas DRAGE ŽENSKE… KER ZASLUŽIMO MI TO !
Prosim, če to objavo delite naprej, poveste svojim prijateljicam.
Vesela bom vsakega odziva. Dobrodošli so vaši komentarji, nasveti in kritike, da bomo postali še boljši.
Veselim se sodelovanje z vami!
<3 Ker biti ŽENSKA,  je LEPO ! <3

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Simona Konye

Vsak od nas ima želje, cilje in vizije v življenju. Tudi jaz.
Imeti moramo dovolj volje, moči in seveda jasno sliko o tem kaj sploh hočemo doseči. Prav zaradi tega Prosim VAS za pomoč.
Že nekaj let mi po glavi roji, kako najbolje pomagati ljudem. Ni važno katero številko oblačila nosimo, ni važno koliko tehtamo, ni važno če smo bogati in imamo vse, in na koncu zavedamo se tega da smo sami. Važno je le samo eno, IMETI SRCA IN SPOŠTOVANJA DO SOČLOVEKA!
Prav zaradi tega, bi rada ustvarila svojo modno  kolekcijo » Moda za obilnejše ženske  - Moda Ekskluziv MONA », da bi se počutili privlačne, lepe, samozavestne, vesele in srečne, in da bi bili PONOSNI NA SEBE !
Zato pozivam vse vas, ki želite sodelovati v tem, da v prihodnosti ustvarimo nekaj za nas DRAGE ŽENSKE… KER ZASLUŽIMO MI TO !
Prosim, če to objavo delite naprej, poveste svojim prijateljicam.
Vesela bom vsakega odziva. Dobrodošli so vaši komentarji, nasveti in kritike, da bomo postali še boljši.
Veselim se sodelovanje z vami!
<3 Ker biti ŽENSKA,  je LEPO ! <3

x y

Ime blagovne znamke je žalitev za tiste ki bi to nosile.
MONA = BUDALA

Bonifacij Rumpelstilski

3) Mona je negativen izraz, vsekakor ne pozitiven, izhaja iz Italijanščine in pomeni ženski spolni organ - vagina. Ma si mona je enako kot da rečeš ma si pizda.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet